.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Кофти случка със сестра ми. Моля за помощ!!!

Следната история! Моля за сериозно отношение защото съм напълно сериозна! И така. Имам сестра. Тя е на 16, а аз съм на 15. Нейното гадже Ж. (да го наречем) е на 24. Готин, сладък, мил. Тя изобщо не го заслужава пачата защото знам, че му изневерява! Траех си дълго време преди да се случи следното, за което сега ще ви разкажа. Веднъж Ж. дойде вкъщи и пита дали сестра ми си е у нас. Казах му, че скоро ще се прибере и може да я изчака в стаята ни. Той влезе и седна на леглото ми, а аз си лафих по скайп с една приятелка в това време. Разбрах, че двете по-рано били излезли със сестра ми и още едно момче и се разделили някъде преди около 15 мин. В това време тъкмо Ж. се обади на сестра ми и по телефона я попита колко още да я чака и дали се прибира скоро. Тя му каза, че скоро си идва, но в същото това време приятелката, с която сестра ми била излязла ми написа, че тя и това момче, с което са били през деня през цялото време са се били натискали и тръгнали на някъде заедно. Вероятно, за да правят секс...
    Не се сдържах, показах на Ж. за какво си пишем и той се вбеси, а после заплака. Просто му споделих защото го харесвам и знаех, че не заслужава подобно отношение. Седнахме един до друг, този път на леглото сестра ми и започнах да го успокоявам. Гушнахме се и му споделих, че го харесвам и смятам, че тъпата ми сестра не го заслужава... И така стана тя каквато стана и почнахме да се натискаме, после се изчукахме на леглото на сестра ми. Но не след дълго, към 20 минути по-късно тя се прибра и влезе изненадващо. Погледна ни ей така , той тъкмо свършваше в устата ми, аз цялата почервенях от срам и страх... Почнаха се убиди: "уличница, не си ми сестра ти, ..." Да, в крайна сметка дори да го беше лъгала, аз бях виновна защото той все още си беше нейн и официално не бяха скъсали. Сега съм свирепо скарана с нея. Какво да правя? Аз не мразя толква сестра си, но тя така ме намрази след този инцидент, че обеща да ми го върне тъпкано. До такава степен не ме понася вече, че онзи ден сложи използван презерватив под завивките на леглото ми та когато стане време да си лягам, по едно време усетих, че съм легнала на нещо гнусно и лепкаво... Като го пипнах и видях какво после бях напипала... Разплаках се! Следната история! Моля за сериозно отношение защото съм напълно сериозна! И така. Имам сестра. Тя е на 16, а аз съм на 15. Нейното гадже Ж. (да го наречем) е на 24. Готин, сладък, мил. Тя изобщо не го заслужава пачата защото знам, че му изневерява! Траех си дълго време преди да се случи следното, за което сега ще ви разкажа. Веднъж Ж. дойде вкъщи и пита дали сестра ми си е у нас. Казах му, че скоро ще се прибере и може да я изчака в стаята ни. Той влезе и седна на леглото ми, а аз си лафих по скайп с една приятелка в това време. Разбрах, че двете по-рано били излезли със сестра ми и още едно момче и се разделили някъде преди около 15 мин. В това време тъкмо Ж. се обади на сестра ми и по телефона я попита колко още да я чака и дали се прибира скоро. Тя му каза, че скоро си идва, но в същото това време приятелката, с която сестра ми била излязла ми написа, че тя и това момче, с което са били през деня през цялото време са се били натискали и тръгнали на някъде заедно. Вероятно, за да правят секс...
    Не се сдържах, показах на Ж. за какво си пишем и той се вбеси, а после заплака. Просто му споделих защото го харесвам и знаех, че не заслужава подобно отношение. Седнахме един до друг, този път на леглото сестра ми и започнах да го успокоявам. Гушнахме се и му споделих, че го харесвам и смятам, че тъпата ми сестра не го заслужава... И така стана тя каквато стана и почнахме да се натискаме, после се изчукахме на леглото на сестра ми. Но не след дълго, към 20 минути по-късно тя се прибра и влезе изненадващо. Погледна ни ей така , той тъкмо свършваше в устата ми, аз цялата почервенях от срам и страх... Почнаха се убиди: "уличница, не си ми сестра ти, ..." Да, в крайна сметка дори да го беше лъгала, аз бях виновна защото той все още си беше нейн и официално не бяха скъсали. Сега съм свирепо скарана с нея. Не върви сега да споделя на нашите. Ще трябва да им разкажа цялата история, а не искам да разберат, че съм правила секс с някакъв 24 годишен. И по-зле взе да става! С всеки изминал ден почнахме да си правим по някакъв гаден номер. Онзи ден и скрих превръзките и намазах всичките й панталони с кетчуп! Не можа да отиде на училище и изпусна оформянето по някакъв важен предмент, по който сега ще се наложи да държи поправки... Станахме много гадни по между си... Страхувам се скоро някоя от нас да не убие другата. Вечер вече спя в стаята на нашите, която се заключва. В момента тях ги няма... А спя е силно казано защото почти не мога да мигна... Какво да правя... Знам, че е много объркана историята сигурно... Но... Следната история! Моля за сериозно отношение защото съм напълно сериозна! И така. Имам сестра. Тя е на 16, а аз съм на 15. Нейното гадже Ж. (да го наречем) е на 24. Готин, сладък, мил. Тя изобщо не го заслужава пачата защото знам, че му изневерява! Траех си дълго време преди да се случи следното, за което сега ще ви разкажа. Веднъж Ж. дойде вкъщи и пита дали сестра ми си е у нас. Казах му, че скоро ще се прибере и може да я изчака в стаята ни. Той влезе и седна на леглото ми, а аз си лафих по скайп с една приятелка в това време. Разбрах, че двете по-рано били излезли със сестра ми и още едно момче и се разделили някъде преди около 15 мин. В това време тъкмо Ж. се обади на сестра ми и по телефона я попита колко още да я чака и дали се прибира скоро. Тя му каза, че скоро си идва, но в същото това време приятелката, с която сестра ми била излязла ми написа, че тя и това момче, с което са били през деня през цялото време са се били натискали и тръгнали на някъде заедно. Вероятно, за да правят секс...
    Не се сдържах, показах на Ж. за какво си пишем и той се вбеси, а после заплака. Просто му споделих защото го харесвам и знаех, че не заслужава подобно отношение. Седнахме един до друг, този път на леглото сестра ми и започнах да го успокоявам. Гушнахме се и му споделих, че го харесвам и смятам, че тъпата ми сестра не го заслужава... И така стана тя каквато стана и почнахме да се натискаме, после се изчукахме на леглото на сестра ми. Но не след дълго, към 20 минути по-късно тя се прибра и влезе изненадващо. Погледна ни ей така , той тъкмо свършваше в устата ми, аз цялата почервенях от срам и страх... Почнаха се убиди: "уличница, не си ми сестра ти, ..." Да, в крайна сметка дори да го беше лъгала, аз бях виновна защото той все още си беше нейн и официално не бяха скъсали. Сега съм свирепо скарана с нея. Какво да правя?
    Помощ, моля!!!

ъъъъ... още няколко пъти що не го написа???
    сега по темата:ти наистина лошо си постъпила,но отчасти и той е виновен...Най-добре говори с нея,кажи й,извини й се ....
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не само ти имаш вина в тази постъпка,но и той има,дори и малка..Явно от яда,след като видял съобщенията направил така - а ти си се оставила..Както и да е..Минало е вече..Няма какво да правиш - освен да се извиниш на сестра си..Обясни й всичко от игла до конец..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Темата е ебавка, нали?
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Това по коя телевизия викаш ?

Град
    вкъщи ;д
    о боже
    I Love Justin Bieber

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Това по коя телевизия викаш ?
    +1
    Кажи че и аз искам да го гледам
    Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба

Според мен и 3-мата имате вина !!! Сестра ти е постъпила лошо!Но и ти и гаджено й сте постъпили лошо!Като начало се извини на сестра си не е хубаво да се мразите все пак сте сестри
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Цитирай Първоначално написано от Eliii

Темата е ебавка, нали?
    100% е такава...

П.С. - Авторката/автора - как не те мързя да пишеш толкова щуротии в една тема!!!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    spodeli.info , a? пфф мн жалко ако темата е фейк
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Eliii

Темата е ебавка, нали?
    duh

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ужас,дано темата е фейк. Иначе се извини на сестра си.

Цитирай Първоначално написано от DarkGirll
    Според мен и 3-мата имате вина !!! Сестра ти е постъпила лошо!Но и ти и гаджено й сте постъпили лошо!Като начало се извини на сестра си не е хубаво да се мразите все пак сте сестри

Много е права, не си трябвало да му показваш чата ти с приятелката ти. Но все пак и той е много виновен даже по-виновен и от дветеви. А за да оправиш нещата със сесртати просто и кажи как стоят нещата и и се извики, тя няма голямо право да ти се сърди, защото все пак му е изневерявала.

Хахах мале!! Знаиш ли, че сестра ти се еба с мене докато се ебете с гаджето й. Можеш да си спокойна аз също и се точих в устата. :P

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Още като стигнах до "Веднъж Ж. дойде вкъщи и пита дали сестра ми си е у нас. Казах му, че скоро ще се прибере и може да я изчака в стаята ни." и знаех как ще продължи историята! Срещала съм я в поне 2-3 форума! ЕБАВКА!
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Ебати курвите сте и двете. Каква помощ искаш - да дойда и аз да го изчукам ли?

Banned Повече от фен
    Гръмни се ве, авторке!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    кой е тоя филм?Звучи 'интересно?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Поне измислете нещо ново като ще пускате безсмислени теми
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    ключ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пуканки?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си