- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- интересна работа
Секс правим,обаче не ще да ходим.Признава ми,че има чувства,обаче приятел не и трябвал сега. Много ми е кофти единия ден секс правя с нея на другия не мога да я целуна.. Тя ходеше с един дето постоянно не и даваше да прави нищо и само я контролираше.. скъсаха и може би си мисли, че и аз ще съм същия.. обеснявам и, че всичко ще е различно,обаче тя си знае нейното..
Не е готова още за връзка.
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
дай и време и и покажи че я обичаш(ако е така де)
madafaka
тя е уникално наясно с моите чувства, харесва ме, казва, че може да ми се довери,обаче явно не е готова :/ и мен ми е малко тежко от цялата работа, защото не ми е само за секса..
някой някъв съвет..?
Лъже/разиграва те...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Защо пък да го лъже?![]()
Момичето просто знае какво иска.
Авторе, ти откъде знаеш, че всичко ще е различно?Откъде знаеш, че и ти няма да станеш същия като бившия й приятел след време? Защо обещаваш нещо, което не се знае дали ще можеш да изпълниш?
Най- вероятно просто я е страх да не загуби отново свободата си
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Ами... иска само секс от него, получава го, на следващия ден не му позволява дори да я целуне, а наред с всичко това твърди че има чувства...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Нещо не ми се връзва.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
може би и тя не знае какво точно иска
тъпа работа ви казвам, тоя мармот и и се отпечатал върху психиката много сериозно.Тя не може да мисли трезво и да се отърси от него, въпреки,че си мисли че го е преодоляла..
Ами някой хора са така..може да обичат някой и все пак да не искат да са със него![]()
Чак пък интересна...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Кво ти пука щом пуска ? Ръгай, чувствата ги остави за гейовете.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Е кво се навиваш бе момко?
Ясно е че скоро ще си бита карта(освен ако не е глупачка). А ако е глупачка - ще има сълзи. И пак ще ти бият шута.
Кефи се докато има безплатен обяд, после си намери свястно девойче, дето не дава да я е*е всеки, а само гаджето и (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Т'ва не беше нужно.За теб може да е така,но за другите не.После що има изневери...Първоначално написано от fenastz
![]()
дай и време
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И ръгането не си заслужава, да не е единствената? Като не й стиска да е с теб, защо на теб трябва да ти стиска по някакъв начин? Ако ти повтаря тези неща седмица, или пряко сили - 2 ок. Но ако е от повече време просто зарежи. Лично мнение де.
Мда, нещо не се връзваПървоначално написано от onestar
![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
изпитва привличане и симпатия към момъка, иска го за сексуално другарче, но не и за някакви други отношения.
навързах го.![]()
мисли,че ще е съшото.![]()
мечтата ти
мисли,че ще е съшото.![]()
мечтата ти
всичко приключи..