- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- закачки, глупости :P
случвало ли ви се е да дразните някой, но всъщност да го харесвате, но да се държите все пак тъпичко с него...да се закачате взаимно?!
нещо от сорта на куче и котка...
![]()
Това е номер, който винаги ми е бил супер досаден. Държали са се така с мен, но аз никога.
Освен това, тези игрички са от порядъка на 10-11 годишните хлапета.
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Много е глупаво и хора, които го правят изглеждат супер смешни отстрани.
Лично мнение, де.
Ами да, случвало ми се е. И ако трябва да бъда честна точно такива хора харесвам. Да знае как да ме подразни лекичко. Мразя "да ме носят на ръце", много ми е досадно някой да ми тича по гъза. Точно човек, който знае как да ме дразни, може да задържи интереса ми към него. Просто трябва да знае как точно да го направи.![]()
Да го подразня 1-2 пъти, да. Но да му се лигавя и да играя разни игрички-не. Лапешки неща са това...![]()
Мен са ме закачали с тая цел, но аз я отрязах и не ми пука за нея...
А аз не...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
оле датова е супер гадно чуство - да си падах по някой суупер много и непрекъснато да се държиш тъпо и непрекъснато той да вижда всичко,но не и истинската ти същност...и същевременно да сте като куче и котка...много позната история,не я препоръчвам на никой
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Хмм....ах колко ми е познатоДа,случвало ми се е.От една страна ми харесва от друга не защото така не показваш истинската си всъщност
![]()
оле да![]()
![]()
ама в един момент човек трябва да се спре и да покаже истинската си същност![]()
Попринцип го правят момчетата там някъде 10-11 годишни ... лапешки истории![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Да.. в 3 клас!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
еми аз съм 9ти и са приключваме де скоро, ноо от началото на годинита се дразним с тва момче по което си падам...какви ли не неща правим, ама той започва, почти винаги!! взима ми нещата, стряска ме...и да-бая сме смешни отсрани...тва продължава цялата година и сега и аз нз кво да си мисля, защо го прави...защото не ме понася или защото ме харесва или просто защото му е забавно??
![]()
аа и си 4-5 клас?Първоначално написано от stern
Защото аз тогава се занимавах с такива неща..
![]()
I don`t care .. ;] ..
Да, когато бях на 11-12...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!