.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: изгъбване

изгъбване

Значи много време прекарвам пред компютъра и усещам че все повече се изгърбвам .. та бих искал да ми препоръчате някакав спорт за да не съм изгърбен или някакви упражнения няма значение какво е само да има ефект искам ... благоадаря предварително а и да добавя : на 14 години съм
    оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D

Като не ставаш от компютъра и операция да ти направят пак ще се изгърбваш.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    плуване;лека атлетика - най-добрите срещу тоя проблем особено плуването
    ..и по-малко с компа че да не стане сериозно изгърбването (точно в тая възраст доста хора развиват сериозни изкривявания;които с развитието си стават опасни за много важни органи-сърце;бели дробове)
    успех и спортувай редовно !
    направи си за всеки случай консултация с ортопед(препоръчително е)

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на L0ST
    То ще започне и да боли гърба. Често срещано при програмистите . Това е първото нещо, което ме предупредиха познати - да се подготвя за болки в гърба. Ако не се правят почивки с разни раздвижващи упражнения или някоя игра - дартс, може ако си в къща някъхде кош да си сложиш и от време на време по 10-20 мин да по хвърляш ще става все по-лошо.
    Lexynnka

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    То ще започне и да боли гърба. Често срещано при програмистите . Това е първото нещо, което ме предупредиха познати - да се подготвя за болки в гърба. Ако не се правят почивки с разни раздвижващи упражнения или някоя игра - дартс, може ако си в къща някъхде кош да си сложиш и от време на време по 10-20 мин да по хвърляш ще става все по-лошо.
    по дяволите стига сте ме плашили а ми предлагайте разни спортове ...
    оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от PePsImAn
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    по дяволите стига сте ме плашили а ми предлагайте разни спортове ...
    Кво те плашат, като си е така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си