Първоначално написано от
ozzy

Първоначално написано от
tisho21

Първоначално написано от
miminko
Прекалявате.. Почудихте се какво да кажете за Алекс..Харесва и- да го прави,вас какво ви засяга,че чак сте тръгнали да се обяснявате каква е, що е..
Лично аз за нищо на света не бих го направила,но не съм тръгнала да определям хората с различно мислене като еди-какви-си...

Абе ти на тая Алекс да не си и някаква говорителка, пресаташе или нещо от сорта? Във всяка тема като се каже нещо за нея и ти почваш да опяваш и да я защитаваш и да порицаваш хората...
еми замисли се малко ... секи си има мнение .. защо да налагаш твойто отгоре ?! заклевам се като децата сте .. оставете момичето да прай квот иска .. не ви е дъщеря не ви е никва ..
Не си налагам мнението- вие го правите.Защо винаги трябва да нападате хората с различно мислене от вашето и да лепите етикети? В крайна сметка- всеки да прави каквото си иска,нали? Елементарно възпитание..Тя си знае..
И не съм ничий говорител, каква ми е тя че да я защитавам? Никаква- попринцип. А и е страшно грозно отстрани постоянно да се сипят такива "прекрасни" реплики и епитети по неин адрес,не ви ли омръзна.. Като е чак такъв "боклук" защо постоянно е коментирана..Направете си тема "Александра1993" и си изливайте там душата,отвратително е отстрани,дразнещо е всяка втора тема да се превръща в обсъждане на Алекс...