- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък проблем
Имам следния проблем. Имам сериозна връзка продължаваща вече година и 1 месец.Аз съм на 18 приятелката ми на 15. Правим секс доста често(едвали е от значение колко точно). Колкото и да се мъча не мога да я докарам до оргазъм...Отделял съм много време---> гледали сме предварително видео материали, след това сме се заигравали с ръце, с език(досещате се къде)целувам я постоянно нежно по гърба, краката, галя я нежно, почваме половия акт и продължам със същите ласки и не се получава чета много форуми и се надявам някой компетентен човек да ми даде съвет ...![]()
![]()
И моя навремето не можеше да ме накара да свърша дълго време. Пробвай с пръстчета във вагината и и през това време да е лижеш. Също така сексът да е на по-бързи убороти. Като видиш, че и става още по-хубаво забързай и не се отказвай. Откажеш ли се язък за отделеното време. Също така и предложи да стимулира сама клитора си по време на секс. Това понага много.
благодарянадявам се още някой да сподели още нещо
Радвам се, че има хора, които да помогнат!
Аз мисля, че Callisto го каза много точно и ясно, дано стане. То при всяко момиче е строго индивидуално как ще я докараш до оргазъм, нали, така че ... Опитвайте нови и нови неща и все нешо ще трябва да подейства.![]()
I'm inlove with a criminal...
Помоли я да ти покаже какво точно и харесва.. така хем ще се възбудите адски много от самия факт,че се докосва пред теб,хем можеш да научиш нещо новоУспех и не се притеснявай
![]()
Живей един път , но както трябва
Слънцето няма цяла вечност да те радва (:
Пробвай колкото можеш по бързо и надълбоко....но разбира се следи реакциите й, да не и докараш някоя травма ;dd
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първо правило на магьосника- тая работа с любов се прави. Не можеш да искаш да я докараш до оргазъм само, за да не ти се понесе слава на лош ебач.
Второ - опит. Чужд да, но собствен най-добре.
Препоръчвам ти като за начало френска, нежно пръстче във влагалището и чукане, прекъсвано от още опипване на клитора й, гърдите и много целувки. Тя жената сама си подсказва - следи интензивността на звуците, които издава, ако от нещо се засилват - наблягай там. Не нападай злобно клитора съвсем към върха му, има опасност да се претрие и превъзбуди и после иди, че я свършвай.
Или пък пробваите да го направите на някое необичаино място..(банята, кенефите в дскл..все ще ти дойде нещо на ум)![]()
Докарай я при мен и аз ще ти покажа как става.![]()