Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
Материалното винаги е било и ще бъде част от нас.Колкото повече време минава,толкова по-материални стават хората.Просто това е така,защото всичко става все по-скъпо и ти трябват повече пари за да живееш нормално.Това не трябва да изненадва никой.Ще става все по-лошо.Тези въпроси,които ти задаваш може би всъщност не те интересуват толкова.В смисъл...сигурно си била толкова разочарована от някой и за това накрая си решила да напишеш една тема,но надали наистина те интересува мнението на другите.Ти просто искаш да изкажеш мнение и да покажеш,че си безсилна срещу цивилизацията.Никога няма да може да бъде както преди,нито да стане по-добре.Просто всеки трябва да продължи да живее по възможно най-добрия начин и да не пречи на останалите.Колкото до свободата ни-човек никога не е напълно свободен,нито напълно независим.
За свободата съм съгласна. А за останало- ми да преди доста време бях разочарована и бях ги писала некви... Ем това е едно нещата, които си драсках тогава и сега реших, че чуждото мнение и полезната критика никога не са излишни