Странно. От доста време си мисля за абсолютно същите неща, каквито и автора на темата. Опитвам се да разбера света, да открия смисъла на човечеството, каквото е то в момента. Но не успявам... Хората буквално са като попаднали в един непрестатен, кошмарен цикъл, който изсмуква жизнеността на това, което трябва да бъдем. Всичко е само пари и власт. До това се свеждат целите на хората в живота. Едни ги постигат, а останалите продължават да се лутат безцелно в проклетото ни общество на лъжи и измами. Не че първите са постигнали много, като се замислиш: просто повече контрол над масата от "зомбита", който само привидно изглежда като удоволетворяващо постижение. Всъщност не означава нищо... поне за мен.
Хората трябва да се замислят, какво правят и какво оставят след себе си на Земята. В момента това е едно голямо НИЩО! Дори да живеят охолно те са духовно деградирали същества, несъзнаващи красотата на искреността и добрите чувства.
Аз все още търся начин, който да ми предостави хубав живот без стремежа към забогатяване. Не ламтя за пари,... нека бизнесмените си ги взимат милионите и в стремежа си да забравят красотата на съществуването. Аз само искам спокоен и пълноценен живот, който за съжаление е невъзможен без нашето велико изобретение, превърнало се в зъл господар: паричките

ПП: Огледайте се около себе си и вижте хората в светлината, в която се надявам, че съм успял да ви ги представя. Смешни са, нали?