- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- как се проверява
как се проверява IP то на даден човек.Смисъл ако има два скайпа или деда знам как да се проверява
start/run/пишеш cmd/после ти излиза един дос прозорец и пишеш в него netstat -b -n и ти излизат всички налични връзкиПървоначално написано от moisture
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Аз знам как се проверявеа IP ,но де да знам как да си го видя от моя комп.За това влизаш в шкака.ком и там разглеждаш два дена рекламите.На третия ден ще ти пратят смс на телефона и ще ти кажат да влезеш в друг сайт с още реклами.Обаче там ще има вицове.прочети ги.Вицовете са 56 страници.След като прочетеш последния виц ,веднага ще ти пратят още един смс и така до като не ти омръзни и не си зададеш въпроса "Те да не са оракул?"
Нищо не разбра от това което съм написал,нали? И аз така нищо не разбрах от това което ТИ си написал. НЕ СПАМИ !!!Преди да пусниш нова тема мисли какво ще пише в нея и каква е целта и... Все едно да седнеш зад волана да въртиш ключа и да се чудиш защо не пали ,а пък то нямало бензин в резервоара ...
Мислиш ли ,че е разбрал нещо??Първоначално написано от producenta
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
MaGuSs ти си се побъркал бате : Х
http://whatismyip.com/ Другото няма смисъл, което си написалкак се проверява IP то на даден човек