.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Газове, помощ!

Току-що се връщам от състезание. Четири дни ми дойдоха добре, но понеже всичко ставаше толкова бързо, че се тъпчихме в движение и то с тежки храни, пихме големи количества течности и т.н. и си докарах газове. Корема ми е като бомба от вчера и дискомфорта е неописуем. Постоянно ми се пръцка , а не ми се получава нещо. В същото време чувам как в мен се местят тектонски плочи и органите ми прескачат от ляво вдясно и обратно.
    Ако някой е бил в такова положение, нека сподели как да разкарам целия този въздух от себе си. Чувам, че Мезим Форте е добър, но знам ли, бабини деветини много, може нещо да помага и да не се налагам да ходя по аптеки.

Благодарско предварително

Мега фен Аватара на L0ST
    Еми как, само ще си мине. Като преям и аз чувствам как мърдат работите в мен
    Lexynnka

Аз от вчера го чакам да мине. Утре ако се събудя пак с 5 по Рихтер... ще взема мерки Все пак не отказвам предложения

Помага това Мезим Фортер. Ако ти е некомфортно по добре си вземи. Че така я мине тея дни я не

Ми напъни се.Ако те е страх да ни съ изпусниш, сядай на гърнето и напъвай пак

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Голям фен Аватара на producenta
    Освен ако си много закъсал да ти се направи троакация
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Ех,ех изобщо не е нищо сериозно,брат!И аз бях така преди 2 месеца.До 2 дни всичко се оправи-просто като се облекчиш до 12 часа всичко ще е наред

Мега фен
    Гадно е, но до 2-3 дни минава. Започвай прием на повече течности и супи. Избягвай сухи и пържени храни. До няколко дни минава. Ако не мине, вземи Мезим Форте 10 000, но преди това отиди на лекар за консултация

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си