Разболях се - повръщам и имам висока температура. Нашите се побъркаха и вчера извикаха лекарка. Първо ме прегледа пред нашите, после ми смъкна пижаната и ми би инжекция отзад - докато родителите ми продължаваха да стоят в стаята.
А след като майка ми се върна с лекарствата от аптеката, разбрах, че ми е предписала и свещичкиСнощи заради инжекцията не трябваше да ми слагат, но днес майка ми ще ме изтормози
![]()
Как точно се слагат и има ли начин аз сама да го правя - на 11 г. съм
офф .... детска му работа![]()
![]()
![]()
ще изтърпиш няколко дена да оздравееш-нека те ти ги слагат щото знаят точно как
иначе има указания.. амана 11 си - няма ко да се срамуваш !
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Майка ти е - как ще се срамуваш от нея. Касае за твоето здраве. Ще търпиш не ами, че и песен ще пееш. нестига, че от нея си излязла, раждала те е, и да те е гнус. Все едно нея да я е гнус, как може така да разсъждаваш?!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
кажи им ники,скарай им се![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Даааа, лесно ви е на васНа някого слагали ли са му??? Няма по-гадно нещо
Пък и не съм толкова малка и мога и сама да си ги слагам, само дето не знам как да кажа на майка ми
![]()
Ако някой има идея да пише, плс![]()
е какво му е срамното?
Като си голяма се дръж като такава и без детинщини(макар че си дете)
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Абе ти още ходиш права под масата, а те е срам от майка ти. А стига глупости сега.
Lexynnka
Кажи й, че ти е неудобно и малко се срамуваш. Питай я- тя ще ти обясни как сама да си ги слагаш.![]()
2 свещички наведнъж набутани предполагам, че ще е по-гадно нещо.И по гадни неща мога да ти изредя, ама..няма да е приличноПървоначално написано от mishenceto753
Първоначално написано от eliyiy
Точно !!!Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
mishenceto753 - на мене са ми слагали..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да, явно трябва да търпя, но все пак е много кофтиадски неприятно се чувствам.
Във вторник съм на контролен преглед, дано лекарката каже, че повече няма да ми слагат, защото ми е много гадно![]()
SmilezZz, едва ли са ти ги слагали вашите...