.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Питане

Питане

Без обиди искам да попитам възможно ли е при гълтане да стане нещо забременяване и други неща?
    И още едно питане как да разбера химена скъсан ли е при положения ,че двата ми пръста влизат тоест и трите почти ,но нещо по оглямо от тях едвам влиза неможе боли как да разбера скъсана ли е знам,че трябвва да спя с някой и тогава.А ако е скъсана не ми е текло кръв.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    " Възможно ли е при гълтане да стане нещо забременяване и други неща? " - при гълтане не се забременява
    Като се къса химена не е задължително да има кръв, не мога да ти кажа дали е скъсан или не, но предполагам, че е щом казваш, че си вкарваш 2 пръста, а и по-големи неща
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Искаш да се отвориш с краставица ли ?

Не можеш да забременееш от гълтане... освен ако нямаш матка в гърлото. Четете преди да питате!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от baatko
    Искаш да се отвориш с краставица ли ?
    Не ги слушай миличка тия ;дд те са малко(много " тъп*чки" ;дд Химена ти може да нее скъсан,при някой момичето той е по еластичен

Значи не е задължително да иам кръв примерно щом мога да си вкарам двата пръста почти трите ще може ли един полов член да влезе защото нещо което е голямо от пръстите ми не влиза и боли тясна ли съм или не е скъсан изцяло химена.

Цитирай Първоначално написано от icenice
    Значи не е задължително да иам кръв примерно щом мога да си вкарам двата пръста почти трите ще може ли един полов член да влезе защото нещо което е голямо от пръстите ми не влиза и боли тясна ли съм или не е скъсан изцяло химена.
    Зависи какво по голямо от пръстите си - ползваш )??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си