- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА БОЛКАТА ПРИ АНАЛНИЯ СЕКС!
Какво правите за да предотвратите болката при аналното проникване, използвате ли нещо специялно? И от какво зависи дали ще боли ?
Моля да отговорят хора с опит. Мерси предварително![]()
Недейте да ползвате обезболяващи кремчета и лубриканти! Опасно е защото момичето не усеща какво точно става и може да има лоши последствия. Ако жената е отпусната, възбудена, иска го наистина и има достатъчно лубрикант не боли. Мъжът естествено трябва да е внимателен.
Лубрикант не ползвам. Малко плюнка и всичко е наредБоли само при началното проникване
blagodarq vi momi4eta shte probvam i az lubrikant zashtoto moia maj mnogo obicha da go pravim ot zad no men adski me boli i ne izdurjam na bolkata dano lubrikanta da pomogne![]()
Първоначално написано от slun4ice
Лубрикант и момчето трябва да е внимателен
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Вземи си анален лубрикант на силиконова основа. Държат много време и смазва по-добре от грес![]()
Първоначално написано от Team
Мисля че кирилицата е задължителна .. относно .. кремчета и глупости .. усещаш ли че сама си го желаеш .. ще потърпиш малко .. нямам опит за да ти кажа дали наистина боли .. ама едва ли е болка за умиране .. поправи ме ако греша![]()
Не трябва да се стягаш, а да отпускаш мускула и да ти влезе постепенно, сантиметър по сантиметър, до като се отпусне съвсем дупето и започне да го движи в теб. Така няма да има болка и ще ти е приятно. До голяма степен зависи опита на момчето, за да няма болка.
Поне така са ми казвали![]()