- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- не ми дават
Вече съм голяма и не искам разрешение от родителите ми за това или онова,но веднъж казах на баща ми че искам да си сложа обеца на веждата,мойта приятелка има и й стои много хубаво,но той категорично отказа.Казах му че мога да я махам ако имам проблеми,но той и дума не дава да се каже по темата.Майка ми е на същото мнение!Кажете ми как да ги убедя?С моята приятелка миналата година отидохме на море за 1 седм и тя там си я сложи,но струваше доста скъпо,освен и аз тая година ако ходим аз да се продупча,така ще ги поставя пред свършен факт.
На колко си ? 15-16? Ол да, много си голяма... Щом родителите ти ти казват НЕ, значи НЕ...
ми не на повечко съм 20 примерно?
На 20? В такъв случай вече можеш въобще да не искаш разрешение от никого-пълнолетна си.
Positive rate, gear up!
Родители са ти все пак. Видяла си, че твойта приятелка си слага, стояло хубаво, не искам да се заяждам, но това е за мен е прищявка. Вярно е, че си голяма и можеш да решаваш сама, но те ти мислят доброто. Ако работиш и си изкарваш пари, ако се издържаш сама - отиди сложи си.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
аз пък искам да си сложа на клитора... въобще няма и да ги питам
ми щом си на 20 и ако работиш и си изкарваш парите сама не виждам защо пък да не си сложиш...отделен е въпроса че расъждаваш като 15 годишна-приятелката ми има и аз искам...пък и седи грозно на веждата![]()
Това твоето е само мерак ..
Ако искаш по късно да си я махнеш няма да зарасне дупката. Братовчетка ми така .. На 19 беше - носи я 1 година, махна я и дупката още и стои, а е вече на 23!![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Оо боже ти си вече пълнолена аз си боядисах косата без да си питам, продупчих си езика,а повярвай ми мн по малка съм от тебе и кво ли не още, няма кво да ги питаш да си траят тва си е твоето тяло тях не ги засяга...![]()
![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Не ти го предлагама аз съм на 13 и не бих го наравила представи си като станеш баба на 60/70 и имаш дупки на езика носа веждата или нещо подобноне е приятна гледка а и много боли на страната на ваште съм.
![]()
явно не си мн добре информирана пиърсингите зарастват включително и флешовете под 10мм в сиаметър и при повечето от тях не остават и белези така че недей давай акълиПървоначално написано от tainstvenomomi4e
![]()
На 20 години си и искаш,защото много ти е харесал пиърса на приятелката ти ...Ами щом мама и тати не дават значи нееее
![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
тя е на 20 не могат вече да и казват какво да прави щом е пълнолетна може да взима решения за себе си които не ги засягатПървоначално написано от titinkaa
![]()
О така ли? То така става, като станеш на 18 и автоматически се откъсваш от вашите, не ги слушаш изнасяш се и си изкарваш сама парите. Докато си зависима от тях по какъвто и да е начин, ще ти се месят, да.Първоначално написано от rockchiqmorbidheart
Пълнолетна, непълнолетна - тя живее под покрива на родителите си и ако прави нещо, което не им харесва, може най-спокойно да я изхвърлят на улицата, да се оправя, като е пълнолетна!Първоначално написано от Rotate95
![]()
![]()
Тъпи сте. Научете се, че веднага след 18-те човек невинаги е напълно самостоятелен!
Самостоятелен е оня със заработената банкова сметка и апартамент, купен със собствени пари!
Става въпрос за една обица не е обрала банка за кво се нервите толкова нз![]()
![]()
Искаш,защото ти харесва или защото приятелката ти си е сложила?!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Познавам едно момиче дето е на 23-24 и кожата на веждата и е изтънала където е била обицата.тъй,че не си слагай
Ти пък защо си се заблудила, че като си на 18 вашите вече нищо не представляват, там са само да ти осигуряват жилището и паричките, да те перат и да ти готвят, а ти да си правиш кефа?Първоначално написано от rockchiqmorbidheart
По-добре недей да се дупчиш на толкова видимо място. Аз преди 2 години бях мяния на тема пиърсинги. Имах 6 обикновенни Лоби по ушите, 1 на езика, 1 на пъпа, 1 уеб на ципичката м/у показалеца и средния пръст, 5 обички на талията от дясно във формата на сатанинска звезда и какви ли не още. След време се вразумих и махнах всички обици до една, но понеже бях пристрастена към обичката на езика си другата седмица смятам пак да се дупча.
Eхаааа имаш ли снимки от тогава :XПървоначално написано от Callisto
Ами авторке, ти си на 20 а искаш пзоволение от родителите си, после се оплакваш по форуми??? Работиш ли, кой те издържа, къде живееш? Тея фактори са доста важни. Като те гледам още не си самостоятелна, така че най - добре да почнем сама да си владееш живота, а не да чакаш на мама и на тати. И като казвам владееш, не започвай с обици, а с работа и изнасяне![]()
Познавам едно момиче дето е на 23-24 и кожата на веждата и е изтънала където е била обицата.тъй,че не си слагай