.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    За мен няма нищо по-гнусно от тези пиърсинги..

Град
    Lyon
    кво като е пълнолетна ?? тя след като е под техния покрив .. ня да прави забранени неща :X
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от justunique
    ако толкова искаш си сложи, няма какво да ги слушаш, но и аз съм на тяхното мнение, защото не харесвам продупчени вежди, устни, пъпове .. пък да не говорим за други ..

rockchiqmorbidheart пък не спря да се бие в гърдите и да опищява форума, хвалейки се с това, как се е качила на главата на горките си родители.

И под моя покрив да си, и на 60 да си пак няма да ти позволя. Не за друго, а защото просто нямаш собствено мнение и се водиш по акъла на другите, въпреки че отдавна си прескочила тая възраст.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    това, че на приятелката ти седи хубаво, не е гаранция, че и на теб ше ти стои хубаво.. познавам едно момиче, което си има пиърсинги на веждите и флешове на ушите, ама й ходи... виждал съм хора, на които дори обикновена обеца не им ходи... това твоето е проста прищявка.. "тя има, следователно и аз трябва да имам!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си