.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен

има ли смисъл, след като няма значение !?

Здравейте. Близо три месеца си пиша с едно момче, към което много се привързах. Един ден си писах с пирятел и той ми каза, че няма какво да губя, ако му кажа какво чувствам, но сгреши. Казах му, а той каза "хубу" после ме попита какво му харесвам и аз казах това, че си различен.. след това си писал с моята най-добра приятелка и тя му наговорила всякакви.. че съм го обичала много,не съм можела без него и го притиснала .. той се ядосал и казал " какво да направя като не я харесвам "
    та въпросът ми е.. има ли смисъл да се боря, след като той си харесва едно момиче (тя него не, но тъй като при нея всеки е добре дошъл..)
    щом не ме е харесал отначало, както се казва има ли смисъл вобще.. не съм ли нахална като искам да излизаме,като му пиша, не ме чусва в тежест

Голям фен
    Град
    Лондон
    Колкото и да ти е гадно ,няма смисъл да се бориш за такова момче. Сигурна съм ,че ще срещнеш някой ,който ще държи на теб и ще те обича. Не си заслужава излишното страдане.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от silky92
    Колкото и да ти е гадно ,няма смисъл да се бориш за такова момче. Сигурна съм ,че ще срещнеш някой ,който ще държи на теб и ще те обича. Не си заслужава излишното страдане.
    Така е.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не разбрахте да не се бутате там, където на ви искат. Къде ви е самоуважението? Да не е единствената пишка наоколо?

Не му казвай какво ЧУСВАШ.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

остави го намира не си струва
    Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    по добре гледаи да си останете приятели както преди ...

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Цитирай Първоначално написано от silky92
    +1233214

Супер фен
    няма симсъл вече от темата..

Сигурно не си негов тип просто.. и наистина няма смисъл.. Продължавай напред! ;]

Супер фен Аватара на kindergarden
    има ли смисъл, след като няма значение !?

еми няма смисъл...не се тормози и си живей живота

anonymous708973
    Guest
    Отдръпни се за седмица - две... ако усети липсата ти, сам ще те потърси и ще знаеш, че си важна за него.

Да не ти пука бе,остави го тоя,щом на приятелките ти казва че не те харесва а на теб не..
    Живей си живота,не ти е притрябвал някой такъв,когато най-малко очакваш подходящия ще дойде.
    И съвет - не си разкривай чувствата толкова бързо,за да няма наранени.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не,той не те харесва....
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

има ли смисъл, след като няма значение !? Като няма смисъл закакво пишеш , като не те харесва какво да направи ??? Не го изкарвай виновен ;]
    Мизерници .

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Не

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма смисъл...
    Толкова ли е трудно да се сетиш..Щом не те иска - няма и какво да правиш..На сила - хубост не става..
    Ще си намериш момче,с което ще се харесвате взаимно
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    историята има продължение..
    реших да се отдръпна, но той ме потърси
    разбрах, че докто са го пиртискали да тръгне с мен той не е бил сам..
    приятелката му го е заплашила, че ако хората разберат тя ще скъса с него а той наистина я обича.. сега сме ПРИЯТЕЛИ.. той ми има доверие и ми споделя за нея.. не съм му безразлична, но той наиситна я обича..

така, че темата вече е безмислена все пак благодаря на всички

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Има смисъл, ако го цениш като човек, да се опиташ да го запазиш като приятел, без да му натрапваш повече чувствата си.

Всъщност - това същият индивид ли е, който те беше нагрубил неотдавна или е друг? Ако е същият - още тогава споделих мнението си. Ако е различен - дали всъщност не си потърсила в него упора, след като бе наранена от момчето от предходната ти тема и не си прибързала малко, надявайки се да получиш утеха? Дали понеже си го чувствала близък, просто не си пренесла чувствата си от онзи, който очевидно не ги заслужава, върху него? В случай, че допускаш, че това е възможно - опитай се да му се извиниш, да му обясниш ситуацията, пояснявайки колко си била объркана и... убеден съм, че ако е момче на място и заслужава приятелството ти, не би имало проблеми да запазите близостта си.

Не на последно място - внимавай с подбора на приятелки, с кого и какво споделяш, и най-вече - не им позволявай да злоупотребяват с информацията, която ти им предоставяш за себе си - единствено твое право е да избираш на кого и какво да разкриеш. Не е работа на приятелката ти да разправя на този или онзи неща, които знае от теб, без ти изрично да си я помолила за това.

EDIT: Сега прочетох, че „има развитие“. Радвам се, че сте се изяснили.
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Видях, че темата е приключена само едно малко допълнение. Не давай на приятелки да се месят толкова много в твои си неща

Супер фен
    yeSHua

същия е,, нямам как да съм писала, че го "обичам" и след няколко дена да е различен.. относно приятелката аз му бях казала, че го харесвам преди това просто аз не го оставих да се доизкаже и смених темата

междудругото той е страхотен човек.. когато разкри чувствата си,,това което чувства към нея,, когато ми разказваше с такава любов за нея, осъзнах,че просто той е това, което винаги съм търсила.. докато тя напълно не го заслужава..

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Извинявай, ако съм те засегнал, изразявайки съмнение в постянството на чувствата ти - неведоми са пътищата за отбягване на болката, по които поемат човешкото съзнание и подсъзнание.

Щом е действително „страхотен човек“ - приятелството ви би могло да се яви и солидна основа на бъдеща връзка помежду ви. Според мен момчето е малко объркано и затова се държи непоследователно, но пък в случай, че приятелката му наистина не го заслужава - един ден тя ще го загуби, а ти ще продъжаваш да бъдеш до него Само не се опитвай да ги разделиш, независимо дали чрез съвети, които му даваш или остра критика, която би отправила към нейни постъпки - ако той си помисли, че се опитваш да постигнеш това, вероятно ще загубиш доверието му и ще те „намрази“. Успех!
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Трябва първо да спечелиш доверието му, да се привърже към теб. Първо му бъди приятелка, а след това нещата сами ще си дойдат на мястото.

Супер фен
    НИКОГА не бих се опитала да ги разделя ! Та аз му давам съвети как да се управят сега за мен най-важно е той да е щастлив.. и ще се опитам да бъда до него.. естествено, ако ме допуска до себе си

благодаря страшно много за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си