- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Килограми
По какъв начин сте сваляли най-много килограм, за колко време и задържал ли се е резултатът?
Чрез диета,за около 2 месеца,без гладуване,свалих 13кг и ги задържах 3-4 месеца
Диета + Фитнес = 100 % дълготраен резултат!Първоначално написано от bori96
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
А коя диета? 90 днвената ли? Ако може казвайте диетите, при които е имало резултат.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Фитнес+Ограничаване на храната (храни без мазнини и в по-малко количество)
Според мен диетите,чайовете и прочие не помагат.
Диети виж в www.bb-team.org ...Първоначално написано от UnForgettableDream
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ами за 2 месеца - 15 килограма. На първо място фитнес всеки ден по 1 час и 10 минути( у нас имам кростренажор и степер, само на тях съм тренирала) и коремни преси по 50 всеки ден. Диетата сама си я измислих. Сутрин закусвах половин Активия, на обяд салата с пилешко месо и за вечеря плод. Преди около 1 година ги свалих тези килограми и не съм напърняла нито грам, но продължавам да се храня по същия начин и да спортувам![]()
Сведи до минимум сладките и мазните неща.. Прави упражнения.. коремни преси.. бягай .. и всякакви други упражнения .. ако имаш възможност ходи на фитнес.. Яж колкото се може повече плодове и пии много вода.. При мене много помагат тези неща.. чувствам се невероятно свежа.. и съм смъкнала някои друго кило..
Ми не е 90-дневната диета,а една от диетоложка.Първоначално написано от UnForgettableDream
Тази тема за килограмите много ме засяга, защото искам да отслабна с 5 килограма, но не знам как.Моля някой ако знае някаква хубава диета,но без гладуване, да ми каже.Предварително благодаря!![]()
Еми най-драстично смъкнах 10тина кг за 2-3 седмици на нервна основа...не е много добър метод...![]()
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
най-добрата и доказана диета е ограничаване от храната(особедно от чипсове,мазни работи-като дюнери,пици и т.н.И много спортуване без значение какво е
иначе преди имаше една диета дето аз е спазвах,и е ефикасна ама към нея трябва и спортуване на нещо.Тя беше само да се ядат чисти храни.Примерно само свинска пържола без гарнитура
Първоначално написано от titinkaa
коя диетоложка? или поне ни кажи какво си правила през това време . не можем да гадаем какво да правим![]()
Първоначално написано от titinkaa
коя диетоложка? или поне ни кажи какво си правила през това време . не можем да гадаем какво да правим![]()
някакво движение задължително , защото се получава така че колкото и да тежиш ако кожата и мускулите ти не са добре стегнати висят от разни места ( било то корем , бедра или областа на таза ) . така че започни да се ограничаваш с нещата от които не се нуждае организмът ти ( например чипсовете , McDonald's -а , вафлите и сяквите боклучета които изяждаш когато няма какво да правиш ) не премахвай съвсем хлябът или шоколадът , въглехидратите също. Препоръчително е едно здравословно и балансирано хранене да е съставено от 45-65% въглехидрати, 20-35% мазнини и 20-35% протеини. http://www.bestformyself.com/userfil...bg%20small.jpg .
11220_1
еми ефикасен начин.. просто намали чипсовете, KFC, Mc Donalds и други подобни, започни да правиш някакви упражнения и ще отслабнеш
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Подходяща храна + спорт .. Свалих 5 кг и се държа вече трета година![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Чрез гладуване и спорт, незнам за колко време свалих 4 килограма и вече от 1 година и малко не съм ги качила, но няма и да ги кача, защото все още се ограничавам от мнооооого храни![]()
само упражнения от диетите се качва двойно![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
С диетата на Пиер Дюкан - 6 кг. за 3 месеца, след това пак ги върнах, след това с фитнес - 4кг, задържах 2-3 месеца и... качих 9кг.![]()
![]()
скачане на въже, бягане , коремни преси всеки ден... и ако си фен на плуванетои разбира се без сладко и чипсове и тн...
![]()
С Дюкан 7кг и още 2 с разделно хранене. 1 година си задържам килограмите с нормално хранене без диети и спорт. Сега пак отслабвам с Дюкан и като сваля колкото искам ще мина сериозно на разделно хранене.