.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Килограми

Килограми

По какъв начин сте сваляли най-много килограм, за колко време и задържал ли се е резултатът?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Чрез диета,за около 2 месеца,без гладуване,свалих 13кг и ги задържах 3-4 месеца

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Килограми

Цитирай Първоначално написано от bori96
    По какъв начин сте сваляли най-много килограм, за колко време и задържал ли се е резултатът?
    Диета + Фитнес = 100 % дълготраен резултат!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    А коя диета? 90 днвената ли? Ако може казвайте диетите, при които е имало резултат.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Фитнес+Ограничаване на храната (храни без мазнини и в по-малко количество)
    Според мен диетите,чайовете и прочие не помагат.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    А коя диета? 90 днвената ли? Ако може казвайте диетите, при които е имало резултат.
    Диети виж в www.bb-team.org ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Ами за 2 месеца - 15 килограма. На първо място фитнес всеки ден по 1 час и 10 минути( у нас имам кростренажор и степер, само на тях съм тренирала) и коремни преси по 50 всеки ден. Диетата сама си я измислих. Сутрин закусвах половин Активия, на обяд салата с пилешко месо и за вечеря плод. Преди около 1 година ги свалих тези килограми и не съм напърняла нито грам, но продължавам да се храня по същия начин и да спортувам

Сведи до минимум сладките и мазните неща.. Прави упражнения.. коремни преси.. бягай .. и всякакви други упражнения .. ако имаш възможност ходи на фитнес.. Яж колкото се може повече плодове и пии много вода.. При мене много помагат тези неща.. чувствам се невероятно свежа.. и съм смъкнала някои друго кило ..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ми не е 90-дневната диета,а една от диетоложка.

Тази тема за килограмите много ме засяга, защото искам да отслабна с 5 килограма, но не знам как.Моля някой ако знае някаква хубава диета,но без гладуване, да ми каже.Предварително благодаря!

Еми най-драстично смъкнах 10тина кг за 2-3 седмици на нервна основа...не е много добър метод...
    Vive la vida minuto a minuto
    Y encontraras en cada uno de ellos
    Un motivo por el cual conducirte
    En la forma correcta
    Te lo aseguro!

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Скачане на въже + ограничение в храната

Супер фен
    най-добрата и доказана диета е ограничаване от храната(особедно от чипсове,мазни работи-като дюнери,пици и т.н.И много спортуване без значение какво е

Супер фен
    иначе преди имаше една диета дето аз е спазвах,и е ефикасна ама към нея трябва и спортуване на нещо.Тя беше само да се ядат чисти храни.Примерно само свинска пържола без гарнитура

Цитирай Първоначално написано от koko95
    най-добрата и доказана диета е ограничаване от храната(особедно от чипсове,мазни работи-като дюнери,пици и т.н.И много спортуване без значение какво е
    ++

коя диетоложка? или поне ни кажи какво си правила през това време . не можем да гадаем какво да правим

коя диетоложка? или поне ни кажи какво си правила през това време . не можем да гадаем какво да правим

Град
    Holand. ^^
    някакво движение задължително , защото се получава така че колкото и да тежиш ако кожата и мускулите ти не са добре стегнати висят от разни места ( било то корем , бедра или областа на таза ) . така че започни да се ограничаваш с нещата от които не се нуждае организмът ти ( например чипсовете , McDonald's -а , вафлите и сяквите боклучета които изяждаш когато няма какво да правиш ) не премахвай съвсем хлябът или шоколадът , въглехидратите също. Препоръчително е едно здравословно и балансирано хранене да е съставено от 45-65% въглехидрати, 20-35% мазнини и 20-35% протеини. http://www.bestformyself.com/userfil...bg%20small.jpg .
    11220_1

еми ефикасен начин.. просто намали чипсовете, KFC, Mc Donalds и други подобни, започни да правиш някакви упражнения и ще отслабнеш
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Град
    На стадиона за бягане.
    Подходяща храна + спорт .. Свалих 5 кг и се държа вече трета година
    Running is my drug and I am overdosed ..

Чрез гладуване и спорт, незнам за колко време свалих 4 килограма и вече от 1 година и малко не съм ги качила, но няма и да ги кача, защото все още се ограничавам от мнооооого храни

само упражнения от диетите се качва двойно
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Повече от фен Аватара на stelkastel
    С диетата на Пиер Дюкан - 6 кг. за 3 месеца, след това пак ги върнах, след това с фитнес - 4кг, задържах 2-3 месеца и... качих 9кг.

скачане на въже, бягане , коремни преси всеки ден... и ако си фен на плуването и разбира се без сладко и чипсове и тн...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    С Дюкан 7кг и още 2 с разделно хранене. 1 година си задържам килограмите с нормално хранене без диети и спорт . Сега пак отслабвам с Дюкан и като сваля колкото искам ще мина сериозно на разделно хранене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си