- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тая другата ще я убия .....
Здравейте Имахме доста сериозна закачк с едно и нещата взеха да се получават ..... почти щяхме да го направим и да тръгнем ... но аз трябваше да замина и се отдалечихме малко.Като се върнах бившата му пак се навъраташе ... бившия ми пак. Направих ограмната глупост да тръгна пка с него и той май на пук не съм сиг тръгна с нея.Сега пак си пише и збиваме леко ... сподели ми ,че с нея нещатата не върват ,но аз не съм такава да ги разделям а на тази ми иде да й избода ОЧИТЕ .... чуваме се ,но не смея нищо по-така да предприема ... ПОМОЩЩЩЩЩ ....;д =)благодря предварително
Още едно объркано девойче ;дд на колко си на 12?боже боже отивай да учиш и да си пишеш домашните!А не се заничавай със бивши и т.н.
(не се заяждам просто си казвам мнението)
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
сама си си виновна
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
A замисляш ли се, че ти първа си тръгнала с бившия си?!![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Ако го беше написала мааалко по-грамотно, можеше и да схвана нещо!Виждам, че си простичко дете и няма с какво друго да ти помогна, освен да те посъветвам да си оправиш малко правописа и словореда!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
КиИиФфЛлИиИсСссСс!!!!
--------------------------------------------------------
Какво са ти виновни другите , че си тъпо лапе? (без извинение)
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
браво е, убиец![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Е нали ти първо си тръгнала с твоя бивш ?!
Както и да е - повече от 13 не ти давам. . =)
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Поредното "Wonnabe" девойче.
1. http://www.azola.bg/весело-букварче__5678
2. Трябва да ти се наложи табу, за всичките сапунки пораждащи, желанията в теб да бъдеш такава
3. Няма да отговоря сериозно! Отговарям така, както ще се развие връзката ви, дори и да бъдете заедно
II. Права и задължения на потребителите
2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.
9. Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Ако няма какво да добавите към темата, по добре не го пишете.
Бахти драмата...не знам какво да те посъветвам, но трябва да погледаме малко сапунки да видим там как действат в подобни ситуации.
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
момичето не ти е виновно,че да я мразиш.
и стига с тия "идва ми да й избода очите" тя дори не те познава....НИТО ТИ НЕЯ!
стой си с "бившия-настоящ-бъдещ"!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Срам и резил
тцтцтцno comment.
Хора много , Човеци малко !
Ммм, някой ще ме освети ли за какво иде реч, че нищо не мога да схвана от 'перфектните' правопис и словоред?Не претендирам, че аз пиша много правилно, но поне да прочетеш какво си писала, преди да го пуснеш?
ех деца, деца.. Тръгнала наща с бившия после онова другото и било виновно защото напраело на пук като тръгнал с бившата.. ам то малко се иска бе момеама вземи порасни преди да убиваш койо и да е
![]()
![]()
Първоначално написано от BlueFace
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Наистина другото момиче не ти е виновно , че ти правиш грешки . Сама си започнала да забъркваш каши . Не я обвинявай . И все пак може да му кажеш какво мислиш , макар да не е най - добрия съвет . И още нещо - не се занимавай с бивши![]()