- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Висока съм ....
Мда,не е казано че мъжете си падат само по "корнишончета"Първоначално написано от gabi_94
![]()
Не обиждам никой,все пак не можем да избираме ръста си :]
Амии сп0ред мен попринцип е по-добре,когато момичето е по-ниско ;дд аз съм 1.63 ( на 14 съм ) а приятелят ми е 1.82 някъде ;дд
Аз съм 178, и се харесвам такава каквато съм. Не ми пука какво мислят момчетата. Познавам страшно много момичета високи - 184, 187, 190 ... но са толкова красиви и готини, че височината никога не им е поставяла проблем. А като сложат токове ... не можеш да си откъснеш погледа от тях![]()
Аз съм волейболистка, спрях да раста и това малко ме притеснява, защото искам да се занимавам професионално, но с този ръст, на моя пост едва ли ще се получи![]()
Така де... високо момиче не е грозно, но комплексирано момиче - определено.
Я не се излагай!
Тези момчета, които казват, че харесват по-нисички момичета, ми много ясно, че не им е приятно с някоя колкото или над тях, щото не се чувстват мъжествени ли как да кажа.
Много по-голямо впечатление прави едно момиче, високо, стройно, съответно с хубави, дълги крака.
Да не говорим, съдя по себе си, че така можеш да се тъпчеш почти колкото поискаш, килограмите не си личат, а тези ниските - ми мен не ми харесва тапишонче под 1.60, което ако така си хапва каквото му е на сърце, ще стане няква трътла. Особено грозна гледка са късите крака и набития задник иначе, а това става точно при ниските.
Радвай се..! И аз съм някъде 1.72-3, всеки ден ми правят комплименти за тялото и се дразнят като гледат как се тъпча с вкусотии и нищо.![]()
То обикновено и хубавите момчета са стройни и високи.![]()
аз съм едва 1.58и не бих тръгнала с по нисък от мен .. то едва ли ще се намери и по нисък де
![]()
И аз съм 1.75, но с токчета доста дръпвамДори съм по-висока от повечето момчета в класа ни, чувствам се странно ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Епа дай си скайпа на ЛС да се разберемеПървоначално написано от r0nnYy
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Висока или ниска , девствена няма да останеш![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------