.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Ами много зависи, но не мисля, че има значение голямо, ест ако не си над 1.80....Иначе даже момчетата харесват високи момичета с хубави тела....Аз съм 1.70 и съм доволна...
    Мда,не е казано че мъжете си падат само по "корнишончета"
    Не обиждам никой,все пак не можем да избираме ръста си :]

Амии сп0ред мен попринцип е по-добре,когато момичето е по-ниско ;дд аз съм 1.63 ( на 14 съм ) а приятелят ми е 1.82 някъде ;дд

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз съм 178, и се харесвам такава каквато съм. Не ми пука какво мислят момчетата. Познавам страшно много момичета високи - 184, 187, 190 ... но са толкова красиви и готини, че височината никога не им е поставяла проблем. А като сложат токове ... не можеш да си откъснеш погледа от тях
    Аз съм волейболистка, спрях да раста и това малко ме притеснява, защото искам да се занимавам професионално, но с този ръст, на моя пост едва ли ще се получи
    Така де... високо момиче не е грозно, но комплексирано момиче - определено.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Русе
    Я не се излагай!
    Тези момчета, които казват, че харесват по-нисички момичета, ми много ясно, че не им е приятно с някоя колкото или над тях, щото не се чувстват мъжествени ли как да кажа.
    Много по-голямо впечатление прави едно момиче, високо, стройно, съответно с хубави, дълги крака.
    Да не говорим, съдя по себе си, че така можеш да се тъпчеш почти колкото поискаш, килограмите не си личат, а тези ниските - ми мен не ми харесва тапишонче под 1.60, което ако така си хапва каквото му е на сърце, ще стане няква трътла. Особено грозна гледка са късите крака и набития задник иначе, а това става точно при ниските.
    Радвай се..! И аз съм някъде 1.72-3, всеки ден ми правят комплименти за тялото и се дразнят като гледат как се тъпча с вкусотии и нищо.
    То обикновено и хубавите момчета са стройни и високи.

аз съм едва 1.58 и не бих тръгнала с по нисък от мен .. то едва ли ще се намери и по нисък де

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И аз съм 1.75, но с токчета доста дръпвам Дори съм по-висока от повечето момчета в класа ни, чувствам се странно ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Фен
    Град
    Варна

Re: Висока съм ....

Цитирай Първоначално написано от r0nnYy
    Заа Предимство или недостатък премате това ,че едно момиче е високо ?!
    А аз така или иначе съм спортистка и харесвам спортист ,които предимно за високи ,но се интересувам и от вашто мнение ... Благодаря =)
    Епа дай си скайпа на ЛС да се разбереме
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Висока или ниска , девствена няма да останеш

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си