.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Харесва ли ме?

Здравей те хора! Имам едно запитване кам вас и ви моля за съвет.
    Аз сам на 14 и харесвам едно момиче което е на 13 в един клас сме.
    От една година я харесвам в началото се прегращахме, но след 1 месец се здарпахме за неква глупост и цяло лято неси говорихме.Сега тя малко порасна и започна да гледа по друг начин на нещата отново започна да ме преграща но аз не и отвращам този път за да не се случи сащото. Питам се дали тя ме харесва,защото ако е така да предприема нещо
    БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО![

Град
    Кофата
    Дори да не е така предприеми нещо. Има един човек , който може да ти отговори доста по-точно , отколкото 1500 във форума

Ъ и ъ

copy and save it, punk

Град
    Русе
    И да ти кажа - да, харесва те, какво ще стане?!
    Никой не може да прецени, пък и ти казваш само положителните неща. Тя може и идиот да ти вика иначе, ние от къде да знаем?
    Питай я или деликатно й намекни да видиш дали ще отвърне.
    Иначе това е детска история, не вярвам, че сте още осъзнавате, знаете какво искате, или само за спорта така си се "зарибявате".
    И оправи правописа някак.За пунктуация да не говорим..Грозно е.

Прегръдката не е най-сигурният признак за харесване. Ние се гушкаме наляво и надясно помежду си в класа, а сме само приятели. Потърси някакъв друг знак или просто си пробвай късмета.
    ПП: Никога не пиши "ъ" като "а", защото тук кормят за подобни неща, макар да си личи, че си го карал както когато пишеш с латиница!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    НИКОЙ със сигурност не може да ти каже дали те харесва или не..Поради причината,че не я познаваме..Логично е,нали ?

Та към въпроса:
    - Аз лично съм на мнение да предприемеш нещо..Може пък и да те харесва,а когато не види "отговор" от твоя страна - ще престане..
    Миналото си е минало - не се обръщай назад..Продължавай смело напред..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си