- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е*ати шибаняка!
Аааа писна ми вече! Опа.. здравейте! хD
Аве как може момчетата да са такива тъпанари? Днес се прибирам, сядам пред компютъра и кво да видя - приятеля ми ме блокирал в скайпа.. Басии. Звъня му - не ми вдига. Писах му съобщение - ''хайде да се видим.. кво ти става?'' - нищо. Е т'ва какво е?! Има една к*рва от моя клас, която преди време ме беше оплюла пред него и пак ми прави тея номера. Не знам какво да си мисля. Тя или някой друг. Толкова е заблуден, че....... :Х Офф как да постъпя?! Наистина не мога без него.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ако знаеш къде живее отиди при него и поговорете.....просто няма друг начин щом не ти вдигаНо може и да се обадиш от друг телефон с друг номер може пък да вдигне но нз.
Най-добре поговорете на живо
Асии <3 , Наннсии <3
Вече е на даскало шибаняка! Звънях му от номера на майка ми, но ми затваря. Не, не.. направо ще се побъркам :Х Онази година - лятото същата работа беше ааааа![]()
Мила знам,че ти е много тъжно,но просто се успокой и когато се прибере от даскало отиди и се разберетеПървоначално написано от bathory
и още нещо ако наистина те обича нямаше да вярва на няква си там а щеше да вярва на теб!Айде успех милаа...дано всичко се оправи
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Човек, който ти няма доверие и вярва на другите, не заслужава любовта ти.
Имало едно време..
Защо ли си мисля че се впрягаш за глупости? Тия вашите лапешки истории край нямат ли?.. И тая като те е "оплюла" пред него, той поне защити ли те?![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
просто....Първоначално написано от YouMakeMeSmile
![]()
1. Не всички момчета са тъпанари (моля ти сЪ нИ мА УбиШдаИ)
2.След училище повървете заедно. Действа...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
От къде да знам какви ги е ръсила.Първоначално написано от uBuTo
Просто ми казаха, че го е направила. Да може и лапешки да са ни историите, но нещата не са чак толкова прости. Абе никой не разбира.. :/
Аз те питах дали те е защитил, а ти тука съвсем друга теме подхващаш!Първоначално написано от bathory
![]()
Ми не знам дали ме е защитил. Явно не. Слабо ме вълнува вече. Писна ми!Първоначално написано от uBuTo
Ами че като не те е защитил, защо по дяволите още си с него!Първоначално написано от bathory
![]()
SaD ?![]()
![]()
Смятай колко си наивна ,щом го е правил и преди.Той явно си те върти на малкия пръст ,а ти му ходиш след гъза ....
--------------------------------------------------------
зле си![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
Е какво да направя по дяволите?! Та аз го обичам.. не мога без него! Сега ме дере, а знам че ще отнеме време докато ми проговори отново и дори не знам защо се сърди.Първоначално написано от BlueFace
Преди малко ми каза, когато му се обадих - вдигна, че не иска да го занимавам повече и т'ва е.. :/
гледай сега...на кякого може да му се струва лапешка история...ама си е сериозно..все пак те е блокнал в скайп,не ти вдига телефона...и т.н.
тааа поразпитай общите ви приятели дали знаят нещо и после ще му мислиш..зависи от отговора им...ако има нещо общо с повлеканата от класа ти (ох как ме изнервят такива) просто за да ти олекне си му кажи всичко,което мислиш в очите и няма смисъл да се мъчиш да го "задържаш"
айде и да кажеш к'во стана..!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
казах ти в горния пост- не те заслужава!
все пак какво стана?
Имало едно време..
Е как може да обичаш човек ,който не го ебе за теб? Толкова ли си сляпа ,че да не можеш да видиш как той си играе с теб.Първоначално написано от bathory
А това ,че не можеш без него са кифленски филми ,които си набивашТой е просто поредният тъп "батко" по чиято свирка ти играеш
![]()
Тъпанари, но не може без нас. Life closed.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Хах! Глупаво е да вървиш зад г*за на някого, честно.![]()
Правила съм го... и направо се отръщавам от себе си.
Недей.
Казал ти е да не го занимаваш повече... е, спри да го търсиш. Ще те боли, защото имаш чувства, но след време ще усетиш, че липсата му не е толкова непоносима.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами к'во стана.. Ходих до даскалото да го чакам и тъй като бях бясна и му се разкрещях. Добре, че нямаше много хора хD. Излях си всичко и дори не му поисках обяснение. Усетих как върви зад мен, но явно не смееше да каже нищо или знам ли. И чак след това се осъзнах колко съм тъпа, че да му ходя след г *за и да го моля.. той е пълен егоист. И сега е време да се опитам да го забравя (:.
Благодаря на всички, които писаха.![]()
Първоначално написано от bathory
FUCKтически не ме интересува![]()
Както има тъпанари така има и кифли/курви/мутреси и .т.н. ,но не всички момчета са тъпанари и не всички момичета курвиПървоначално написано от simi4ka
![]()
П.П. Поздрав за авторката ,че най-накрая се е осъзнала![]()
Благодаря!
Горе главата и майната му. Ще срещнеш човек, който вижда по- дабеч от носа си и няма да ти се налага да му тичаш след задника. Забравяй го оня отворко.. Успех!![]()
Имало едно време..