.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Свърши ли?!?

Здравейте.Искам да споделя нещо и да ви помоля за съвет. Значи с приятеля ми ходихме 4месеца и половина и вчера скасахме поради причината, че той не е девствен,апък аз все още не се чуствам готова...Каза ми че много ме обичал,че аз съм момичето към което е изпитвал наи-силни чуства,но той имал нужда от това...и не можел повече да чака.В последния месесц късахме два пъти поради същата причина.А впрочем най-сериозната му връзка преди мен е била 2седмици.Незнам какво да правя ,чуствам се ужасно,но както е казано времето лекува....Знам че ме обича(доказвал ми го е не веднъж),аз също мн го обичам,но...Незнам какво да правя..как ще го погледна когато се засечем някаде..Вие какво бихте направили на мое място?За уточнение аз съм на 15,а той на 16 [/b]

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    На 16 много ясно ,че ще му се ебе .А всички тези призказки за любовта са просто начин да се добере до "хралупката " ти Няма смисъл да си хабиш нервите заради него

--------------------------------------------------------

Град
    loveCh
    Зарежи го ако той наистина те е обичал и е искал да правите секс, а ти си му отказала щял е да те изчака докато станеш готова

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Изобщо не се занимавай с него. Ако те обичаше, никога не би те притискал за нещо подобно. Доказвал ти бил, че те обича, а всъщност къса с теб - какво по-голямо антидоказателство от това?!

Супер фен
    Щом не си готова,не го прави!Ако той наистина те обичаше - щеше да те изчака,докато се почувстваш готова.Не си заслужава да се измъчваш,заради такова момче.Продължавай напред.Още момчета ще има.Горе главата
    Обичам те <3 !!!

Re: Сварсши ли?!?

Цитирай Първоначално написано от mishity3
    Знам че ме обича(доказвал ми го е не веднъж),аз също мн го обичам,но...[/b]

Не знам как ти го е доказвал до сега, но с тази своя постъпка ясно показва, че си му за ебането . .
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ако съм на твое място и съм толкова зле, бих се засилил с всичка сила срещу някоя стена. Обичал я, бил го доказвал...ае, стиа тъпотии и клишета
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

представи си,че направиш това,което иска от теб..
    и после те зареже..примерно с извинението "ми не ми хареса бе...а иначе те обичам да си знаеш...тва си са физически нужди"..ако питаш мен-15 години са си малко.Ноооо кво ли разбирам аз а!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако наистина те обичаше - щеше да те чака да бъдеш готова за това..
    Изобщо не се занимавай с него..Той не заслужава НИКАКВО внимание
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Кво си говорите наизуст,половината момчета,които изказахте мнение половината не сте имали връзки и дори не сте правили секс.4 месеца въобще не са малко време,може и да я обича ебати,на 16 години е все пак.Казал й е причината.Да ви кажа и аз щях да скъсам с някоя(ако съм момче),която твърди,че ме обича а не ми пуска 4 месеца.Съжалявам,тва си е мое мнение.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Кво си говорите наизуст,половината момчета,които изказахте мнение половината не сте имали връзки и дори не сте правили секс.4 месеца въобще не са малко време,може и да я обича ебати,на 16 години е все пак.Казал й е причината.Да ви кажа и аз щях да скъсам с някоя(ако съм момче),която твърди,че ме обича а не ми пуска 4 месеца.Съжалявам,тва си е мое мнение.
    Хмм..поглеждайки нагоре май сме само 2, най-много 3 момчета. Значи да сметнем - 1,5 момчета не са правили секс. Желязна логика! И тъй като няма какво друга да направя - признавам си! Аз не съм, обаче кой е другия 0,5...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    На 16 много ясно ,че ще му се е** .А всички тези призказки за любовта са просто начин да се добере до "хралупката " ти Няма смисъл да си хабиш нервите заради него
    +1
    щом не си готова не го прави само защото му се е**ло на него
    Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!

нз не съм момче но ако тя не е готова не трябва да го прави на сила а той може да си намери начин да се сдържа въпреки че четири месеца наистина са много

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Хмм..поглеждайки нагоре май сме само 2, най-много 3 момчета. Значи да сметнем - 1,5 момчета не са правили секс. Желязна логика! И тъй като няма какво друга да направя - признавам си! Аз не съм, обаче кой е другия 0,5...
    Сигурно само анал*ото се брои за 0.5
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Цитирай Първоначално написано от nerazbranoZLO
    Сигурно само анал*ото се брои за 0.5

Голям фен
    не се занимавай с него. остави го да си намери друга щом толкоз му се е*е. И не вярвам че те е обичал, защото ако наистина те е обичал би те чакал, кгато ти си готова - тогава. Факта че най-сериозната му връзка е била 2 седмици трябва да ти подскаже, че този човек не е обичал до сега. А това че те обичал но се нуждаел от секс е смешно
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Guest
    Любовта няма нищо общо с това, което говорите всичките.

Освен любов, ДОБРИТЕ взаимоотношения се дължат на разбирателство, компромиси, взаимопомощ и много много много търпение.

Момчето я обича, ясно е. Разделил се е с нея НЕ защото не я обича, а защото не може да направи компромис или съответно да опита да разбере как тя се чувства.

Връзките не са прости и не включват само любов! Абсолютните любовни връзки са кратки и с лош край! Запомнете го най - сетне!

Авторке, ако четеш това - с времето човек се учи, всяко зло за добро, всеки опит, който извлечеш от преживяванията ти, ще ти е полезен за бъдещите връзки, помни.. връзките не са само любов, стреми се да търсиш партньор, на когото можеш да разчиташ да те разбира, даже и когато не му изнася.

ама разбира се,аз по цял ден вися и следя кой потребител е от женски и от мъжки пол.Желязна логика!

Благодаря да всички за съветите!Преди малко ми звъна и ми каза да изляза пред вратата искал да поговорим..Излягох и той ми обясни че не издържа без мен,че цяла нощ не бил спал и че никога преди не е обичал така...Каза ми че иска да сме заедно и 4е може да му е трудно без секс,но му е много по-трудно без мен.Аз пък му казах,4е искам да сме заедно,но нз дали има смисъл и дали трябва да пробваме пак...Обещах му утре да му кажа какво съм решила..и нз моляви помогнете Ако му простя няма ли да стане така,че все едно може да си прави каквото иска и аз винаги ще му прощавам....?

Град
    София
    мале мале сори че ще го кажа ма може ли да си толко проста ... не виж че те използва бе .. !
    Exorcism !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Пусни му. Защо го мъчиш - за него е важно !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е какъв съвет искаш?

той момъка ти го е казал - обичам те ама искам секс. Свиквай че двете неща са свързани при мъжете.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    На сила хубост не става...разкарай го
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

незнам аз съм като това момче честно да ти кажа ...
    и твърдя че обичам приятелката си и не съм само зареди секса (3месеца) както казаха и по горе при нас мъжете секса и любовта са от еднакво значение за напредака на една връзка докато при вас е само любовта , но то при нас с приятелката нещата са по различни...така че нз какво да ти кажа от моя страна бих ти казал да му пуснеш защото знам какво е чуството да не ти пускат ама ако не си готова НЕДЕЙ !! все пак за да правиш любов трябва и ти да го искаш

Пусни му иначе ще е на някъв нещастник нали го познаваш? Риск!??!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си