.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Изобщо не се занимавай с него. Ако те обичаше, никога не би те притискал за нещо подобно. Доказвал ти бил, че те обича, а всъщност къса с теб - какво по-голямо антидоказателство от това?!
    Каза.... 14 годишната?
    Ако тя го обича толкова много, защо не му пусне, духа, направи поне 1 чекия? Ама, явно тоя е бунак да чака 4 месеца.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Е какъв съвет искаш?

той момъка ти го е казал - обичам те ама искам секс. Свиквай че двете неща са свързани при мъжете.
    +100 ... нормално е за 15 годишно момиче с нормална психика да пусне в 3тия месец . Най чудно ми е за какво пишеш след като сте късали ?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    На 16 много ясно ,че ще му се е** .А всички тези призказки за любовта са просто начин да се добере до "хралупката " ти Няма смисъл да си хабиш нервите заради него
    ++
    Смятай ,колко бързо е легнал с оная ,че най -сериозната му връзка е била 2 седмици,много ясно ,че му се е правило....пфф ,повечето на тая възраст яко ги тресе хормона..
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Заглавието ме убива..."сварсши"
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Много те обичал?? Ако те обича толкова колкото казва ще те чака колкото е нужно! ..Не се впрягай! Искал е да те мине и да те остави!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Май е време да светна нещо влюбените момиченца на по 14 годинки. Разберете, че за едно момче да има гадже не означава да ходи на кафе или кино държейки някоя за ръчичка. Ако не сте готови да пуснете, значи не сте готови за гадже. Седете си кротко и си учете уроците.

Щом те обича, трябва да уважи това твое решение, и да чака...
    Тегли му майната и да хваща пътя.
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Цитирай Първоначално написано от clickto
    +100 ... нормално е за 15 годишно момиче с нормална психика да пусне в 3тия месец .
    така ли? кой каза? повечето момичета не се водят предимно от хормоните си и са на мнение, че трябва да се появи принца с бялата каретка, което да ги обича, защото те секс без любов не могат да правят.

донякъде съм съгласна с dimitar_ak, колкото да не е без хич. и все пак, връзката не се гради само върху секса.

би трябвало авторката да е била привлечена сексуално от приятелят си, щом е тръгнала с него. друг е въпросът, че явно му няма доверие, оттам идват тревогите и драмите в главицата й и във връзката й. или не е готова за връзка, или не е това подходящият човек за нея.

обичал я, пък не можел да чака... зарязвай го, аман от олигофрени

Град
    София
    Може би не разсъждавам правилно предвид годините си и това, че съм правил секс, но чакането има смисъл ако е в разумни граници. Обикновено чакащият дълго младеж не кара на ръчна, а си има нещо странично.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    свАрСши да
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на WrongLife
    Цитирай Първоначално написано от wladk0yyy
    Зарежи го ако той наистина те е обичал и е искал да правите секс, а ти си му отказала щял е да те изчака докато станеш готова
    БАНАЛНООООО!!! На всяка една такава тема, отговора е такъв!!!
    Авторке, ние днес ти казваме еби се/ не се еби, утре дрогирай се, после кога да хвърлиш от някъде! Както го чувстваш така постъпи!

оправила ли си е обаче заглавието?.. спокойно, ние още го помним!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Само за секса му е на тоя...остави го,намери си някой, който те разбира и ще те изчака, докато станеш готова...

Re: Свърши ли?!?

Цитирай Първоначално написано от mishity3
    Здравейте аз съм на 15,а той на 16 [/b]
    Деца
    Мислиш ли, че при положение, че е биологично доказано, че мъжете израстват много по-бавно от жените,едно хлапе на 16 е способно да обича с разума и сърцето си, вместо с долната си глава? Отговорът е - НЕ! Той е още дете, може да обича сладолед, може да обича пица, но не е способен да обича истински и силно човек.Това е детинския вариант на любов,който е твърде далеч от реалността.Извини ме за нападателността, но аз съм реалист. Ще срещнеш друг, с когото ще се почувстваш готова, щом не си се почувствала с него, значи той не е човекът.Успех
    Да обичаш значи да страдаш!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: Свърши ли?!?

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Здравейте аз съм на 15,а той на 16 [/b]
    Деца
    Мислиш ли, че при положение, че е биологично доказано, че мъжете израстват много по-бавно от жените,едно хлапе на 16 е способно да обича с разума и сърцето си, вместо с долната си глава? Отговорът е - НЕ! Той е още дете, може да обича сладолед, може да обича пица, но не е способен да обича истински и силно човек.Това е детинския вариант на любов,който е твърде далеч от реалността.Извини ме за нападателността, но аз съм реалист. Ще срещнеш друг, с когото ще се почувстваш готова, щом не си се почувствала с него, значи той не е човекът.Успех

И за това си хвани някой 18 годишен батко ,който ще те "обича " истински

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от wladk0yyy
    Зарежи го ако той наистина те е обичал и е искал да правите секс, а ти си му отказала щял е да те изчака докато станеш готова

ХАхаха ако я обича наистина щеше да си мастурбира и да изчака докато дойде момента ;]]
    Мизерници .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Machine123
    ХАхаха ако я обича наистина щеше да си мастурбира и да изчака докато дойде момента ;]]
    Това не може да се случи за 4 месеца. Не и с човек, който вече е правил секс. Нормалното е да избяга или да си намери нещо странично.

Защо пък да не може , ако искаше щеше , но просто нали тряя да се направи на жертва да му пусне ;]
    Мизерници .

Re: Сварсши ли?!?

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Знам че ме обича(доказвал ми го е не веднъж),аз също мн го обичам,но...[/b]

Не знам как ти го е доказвал до сега, но с тази своя постъпка ясно показва, че си му за ебането . .
    +1 \/ ,а и ако те обича наистина щеше да те разбере да изчакате малко при положение че ти не си готова за тази стъпка все още.На сила хубост не става няма смисъл да си трошиш нервите с него.

Град
    Бургас ^^
    и при мен същата история .. просто не се занимавай ако найстина толкова много те обичаше щеше да почака нали ..

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Изобщо не се занимавай с него. Ако те обичаше, никога не би те притискал за нещо подобно. Доказвал ти бил, че те обича, а всъщност къса с теб - какво по-голямо антидоказателство от това?!
    на същото мнение съм

эюйъ

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    На 16 много ясно ,че ще му се е** .А всички тези призказки за любовта са просто начин да се добере до "хралупката " ти Няма смисъл да си хабиш нервите заради него

Тоно- Ако истинки го обичаш му пусни да спре да джавка
    мечтата ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си