- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свърши ли?!?
Каза.... 14 годишната?Първоначално написано от Nadelina
Ако тя го обича толкова много, защо не му пусне, духа, направи поне 1 чекия? Ама, явно тоя е бунак да чака 4 месеца.
Temet Nosce
벨야카
+100 ... нормално е за 15 годишно момиче с нормална психика да пусне в 3тия месец . Най чудно ми е за какво пишеш след като сте късали ?Първоначално написано от valdesbg
![]()
++Първоначално написано от BlueFace
Смятай ,колко бързо е легнал с оная ,че най -сериозната му връзка е била 2 седмици,много ясно ,че му се е правило....пфф ,повечето на тая възраст яко ги тресе хормона..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Заглавието ме убива..."сварсши"![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Много те обичал??Ако те обича толкова колкото казва ще те чака колкото е нужно!
..Не се впрягай! Искал е да те мине и да те остави!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Май е време да светна нещо влюбените момиченца на по 14 годинки. Разберете, че за едно момче да има гадже не означава да ходи на кафе или кино държейки някоя за ръчичка. Ако не сте готови да пуснете, значи не сте готови за гадже. Седете си кротко и си учете уроците.
Щом те обича, трябва да уважи това твое решение, и да чака...
Тегли му майната и да хваща пътя.
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
така ли? кой каза? повечето момичета не се водят предимно от хормоните си и са на мнение, че трябва да се появи принца с бялата каретка, което да ги обича, защото те секс без любов не могат да правят.Първоначално написано от clickto
![]()
донякъде съм съгласна с dimitar_ak, колкото да не е без хич. и все пак, връзката не се гради само върху секса.![]()
би трябвало авторката да е била привлечена сексуално от приятелят си, щом е тръгнала с него. друг е въпросът, че явно му няма доверие, оттам идват тревогите и драмите в главицата й и във връзката й. или не е готова за връзка, или не е това подходящият човек за нея.
обичал я, пък не можел да чака... зарязвай го, аман от олигофрени
Може би не разсъждавам правилно предвид годините си и това, че съм правил секс, но чакането има смисъл ако е в разумни граници. Обикновено чакащият дълго младеж не кара на ръчна, а си има нещо странично.
БАНАЛНООООО!!! На всяка една такава тема, отговора е такъв!!!Първоначално написано от wladk0yyy
Авторке, ние днес ти казваме еби се/ не се еби, утре дрогирай се, после кога да хвърлиш от някъде! Както го чувстваш така постъпи!![]()
оправила ли си е обаче заглавието?..спокойно, ние още го помним!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
ДецаПървоначално написано от mishity3
![]()
Мислиш ли, че при положение, че е биологично доказано, че мъжете израстват много по-бавно от жените,едно хлапе на 16 е способно да обича с разума и сърцето си, вместо с долната си глава? Отговорът е - НЕ! Той е още дете, може да обича сладолед, може да обича пица, но не е способен да обича истински и силно човек.Това е детинския вариант на любов,който е твърде далеч от реалността.Извини ме за нападателността, но аз съм реалист. Ще срещнеш друг, с когото ще се почувстваш готова, щом не си се почувствала с него, значи той не е човекът.Успех![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Първоначално написано от ladykeisy
И за това си хвани някой 18 годишен батко ,който ще те "обича " истински![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от wladk0yyy
ХАхаха ако я обича наистина щеше да си мастурбира и да изчака докато дойде момента ;]]
Мизерници .
Това не може да се случи за 4 месеца. Не и с човек, който вече е правил секс. Нормалното е да избяга или да си намери нещо странично.Първоначално написано от Machine123
Защо пък да не може , ако искаше щеше , но просто нали тряя да се направи на жертва да му пусне ;]
Мизерници .
+1 \Първоначално написано от sunshinepp
/ ,а и ако те обича наистина щеше да те разбере да изчакате малко при положение че ти не си готова за тази стъпка все още.На сила хубост не става няма смисъл да си трошиш нервите с него.
и при мен същата история .. просто не се занимавайако найстина толкова много те обичаше щеше да почака нали ..
на същото мнение съмПървоначално написано от Nadelina
Първоначално написано от BlueFace
Тоно-Ако истинки го обичаш му пусни
да спре да джавка
![]()
мечтата ти