.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Страх ме е

Година и половина бягах зад гъза на едноо пихливан4е.. сега даже не искам и да го виждам но за жалост сме в една компания. Ходя с един негов приятел който е мн по-голям от него и да ти кажа мн ми е добре.. 0обичам много поиче от колкото преди... Ще го преодолееш ... Сичко с времето си :P :P

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Трябва ти време,колкото и да мине,все някога ще я забравиш.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

не се нервирай и си избий тъпата мисъл, че няма да я забравиш.. ще я забравиш и ще се влюбиш отново !
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

стегни се малко ! -казва ти го човек на който са го казвали други хора....знам че боли ,знам защото и аз съм минал през същото
    но малко повече самочувствие и упоритост и ще я забравиш !

Спокойно ще я забравиш... С времето чувствата ти към нея ще изчезнат
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от waller12345
    Моля да пишат само такива, които са минали през това... Обичали ли са наистина след първата истинска любов отново толкова силно...?

Страх ме е, защото в момента не мога да погледна никое момиче и да мисля, че мога да я харесам... Просто вече, не знам какво да правя...
    Обичала съм.. Обичах в продължение на 2 и нещо години и страдах много. Може би това беше първата ми истинска, силна любов.. Трябваше ми много време и мислех, че никога няма да го превъзмогна. Наистина болеше.
    Но мина време, срещнах други хора, промених се.. И мисля, че вече мога да застана зад тезата, че можеш да превъзмогнеш една любов само чрез друга.
    Разбирам, че ти е трудно.. Самата аз сега отново съм в тоя кръг..
    Дори да ти кажа да продължиш напред, да се стегнеш, да я забравиш и прочие.. Ясно ми е, че няма да стане така.
    Просто трябва време.. Няма какво друго да направиш, освен да чакаш деня, в който ще се събудиш, и ще се почувстваш по-добре.

И да, ще обичаш отново. Просто такъв е живота - хората идват, после си отиват, и на тяхно място идват други.

Просто на мен ми е малко трудно да си представя как човек би могъл да забрави някой толкова важен за него.
    А в мен остана следа.. Още го помня, понякога ми липсва, понякога ми е тъжно за него.. Но няма как да продължим живота си, докато живеем в миналото, нали?
    Горе главата и успех.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Grow some balls, man.
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Голям фен Аватара на azida
    Цитирай Първоначално написано от pandelka08
    Времето лекува всичко
    ако е първата любов тя най-трудно се забравя...но с времето спомена за момичето ще избледнее

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    временно е,колко такива случаи ще имаш още ..ехееее...къде къде по-зле от тоя,дори аз не съм преживяла по-гадни ама знам че ще има и не ми пука
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

споко де, минала е само 1 седмица. Адът тепърва предстои.
    Имало едно време..

Както ти казаха вече .. трябва да мине време .. (:

Всичко което ти казват е вярно,но трябва време за да стане.Явно много си я обичал и затова сега те боли и тя ти е в главата постоянно.И аз преди много време ходех с едно момче и много го обичах и мислех по същия начин както ти,но се оправих и вече отдавна съм го забравила...Любовта е сложно чувство,влюбваш се в някого,а след време те боли заради този човек...но както казват времето лекува...

Град
    Lyon
    единственото нещо което ти трябва е търпение.. с времето ще я преодолееш.. спокойно : ))
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    в съветска русия не ние се мъчим да забравим жените, а те нас.
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Ще обичаш даже още по-силно. Времето лекува...
    Така е, така е..
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

ще го преживееш.
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Просто си обгърнат от мисълта за нея.. и си привързан към товь... и е нормално, особено, ако е първа любов.... Спокойно... главата горе... Животът е пред теб и така здраво ще те грабне в един момент, че даже няма да имаш и време да мислиш за това момиче !

Re: Страх ме е

parvata lybov ostava ve4na a pak drygite nqma da g obi4a6 4ak tolkova silno kolkoto neq predpolagam 4e 6te q zabravi6 vse nqkoga nqma da e tq v glavata ti postoqnno

Лесно е да умреш за човек, когото си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото да си заслужава да умреш.
    m@#!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ммм не, няма да я превъзмогнеш скоро, ако наистина си имал чувства към нея, sorry, че толкова черногледо и песимистично, но така си мисля аз...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си