- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е
Година и половина бягах зад гъза на едноо пихливан4е.. сега даже не искам и да го виждам но за жалост сме в една компания. Ходя с един негов приятел който е мн по-голям от него и да ти кажа мн ми е добре.. 0обичам много поиче от колкото преди... Ще го преодолееш ... Сичко с времето си :P :P![]()
![]()
Трябва ти време,колкото и да мине,все някога ще я забравиш.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
не се нервирай и си избий тъпата мисъл, че няма да я забравиш.. ще я забравиш и ще се влюбиш отново !![]()
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
стегни се малко ! -казва ти го човек на който са го казвали други хора....знам че боли ,знам защото и аз съм минал през същото
но малко повече самочувствие и упоритост и ще я забравиш !![]()
Спокойно ще я забравиш... С времето чувствата ти към нея ще изчезнат![]()
![]()
![]()
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Обичала съм.. Обичах в продължение на 2 и нещо години и страдах много. Може би това беше първата ми истинска, силна любов.. Трябваше ми много време и мислех, че никога няма да го превъзмогна. Наистина болеше.Първоначално написано от waller12345
Но мина време, срещнах други хора, промених се.. И мисля, че вече мога да застана зад тезата, че можеш да превъзмогнеш една любов само чрез друга.
Разбирам, че ти е трудно.. Самата аз сега отново съм в тоя кръг..
Дори да ти кажа да продължиш напред, да се стегнеш, да я забравиш и прочие.. Ясно ми е, че няма да стане така.
Просто трябва време.. Няма какво друго да направиш, освен да чакаш деня, в който ще се събудиш, и ще се почувстваш по-добре.![]()
И да, ще обичаш отново. Просто такъв е живота - хората идват, после си отиват, и на тяхно място идват други.
Просто на мен ми е малко трудно да си представя как човек би могъл да забрави някой толкова важен за него.
А в мен остана следа.. Още го помня, понякога ми липсва, понякога ми е тъжно за него.. Но няма как да продължим живота си, докато живеем в миналото, нали?
Горе главата и успех.![]()
![]()
Grow some balls, man.![]()
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
ако е първата любов тя най-трудно се забравя...но с времето спомена за момичето ще избледнееПървоначално написано от pandelka08
временно е,колко такива случаи ще имаш още ..ехееее...къде къде по-зле от тоя,дори аз не съм преживяла по-гадни ама знам че ще има и не ми пука![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
споко де, минала е само 1 седмица. Адът тепърва предстои.
Имало едно време..
Всичко което ти казват е вярно,но трябва време за да стане.Явно много си я обичал и затова сега те боли и тя ти е в главата постоянно.И аз преди много време ходех с едно момче и много го обичах и мислех по същия начин както ти,но се оправих и вече отдавна съм го забравила...Любовта е сложно чувство,влюбваш се в някого,а след време те боли заради този човек...но както казват времето лекува...
единственото нещо което ти трябва е търпение.. с времето ще я преодолееш.. спокойно : ))
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
в съветска русия не ние се мъчим да забравим жените, а те нас.
GTA Stunting
Така е, така е..Първоначално написано от VampireGirl666
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
ще го преживееш.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Просто си обгърнат от мисълта за нея.. и си привързан към товь... и е нормално, особено, ако е първа любов.... Спокойно... главата горе... Животът е пред теб и така здраво ще те грабне в един момент, че даже няма да имаш и време да мислиш за това момиче !![]()
parvata lybov ostava ve4na a pak drygite nqma da g obi4a6 4ak tolkova silno kolkoto neq predpolagam 4e 6te q zabravi6 vse nqkoga nqma da e tq v glavata ti postoqnno
Лесно е да умреш за човек, когото си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото да си заслужава да умреш.![]()
![]()
m@#!
ммм не, няма да я превъзмогнеш скоро, ако наистина си имал чувства към нея, sorry, че толкова черногледо и песимистично, но така си мисля аз...