Здравейте,
първо - съжалявам за тъпото заглавие.
Второ - съжалявам, че търся съвет тук, но смятам, че има доста изминали този път!

Да преминем на същественото:
Вчера правихме секс с приятелката ми, както винаги - с евтини презервативи "Sure", но никога не сме имали проблем, а сме използвали много!
Но - явно този път бяхме взели някакви стари ли, но бяха сухи. Всичките до един, след като стана това ..
Та - доста време правихме секс, и когато тръгнах да свършвам, уж се дръпнах и както винаги си помислих, че съм си свършил извън нея, независимо, че съм с презерватив.
Е - за жалост .. не. Тя се стъписа и аз се очудих (принципно трябваше в същия ден да й дойде цикъла) - та си помислих, че може да има кръв нещо и да се усеща и да й е неудобно. Питам я: какво бе, мило ?
: абе я виж дали презерватива не е скъсан?
аз: - Да...................
и тя ми каза, че съм свършил в нея

КАзах й да влиза в банята да се измие хубаво и за 15 минути бях до аптеката, взех ескапеле, върнах се - тя го изпи, но бях чул от приятелка, че би трябвало до 3 часа да "прокърви", защото уж се спуквала яйцеклетката - вярно ли е?

Много се притеснявам, не знам какво да правя, кога да ходим на доктор, ако се налага (надявам се - НЕ!) да взима ли други лекарства или нещо такова ...
Просто ми дайте съвет - какво да правя от сега нататък!!?!?

Благодаря!!!