Какво бихте направили или помислили,ако ви се случи следното
С приятелят ми сме заедно от 8 месеца, преди два дни случайно видях, че по скайпа си пише с някакво непознато момиче. Вярно разговора им беше чисто приятелски, но това което е притесни, че той незнам дали щеше да ми каже , ако аз случайно не бях видяла, че си пишат.Освен това искаха да си определят среща /тогава точно се бяхме скарали и той както и пишеше бяхме в деликатно положение/. В първия момент ми стана много кофти, но той ми обясни, че всичко е чисто приятелско и , че един приятел повече никога не пречи. По принцип си имаме доверие и много се обичаме. Аз имам доста приятели-момчета, който и той познава и с тях мога да споделям, ако имам проблеми и той няма нищо против, докато той няма приятел-момиче. Това което прочетох е, че тя иска да се видят и да опитат дали нещо ще се получи между тях, той категорично й отказа и й пише, той не изневерява и че ме обича, просто иска да са приятели. След това ми казва, че си пишат но не ми дава да чета. Ако това е важно аз съм на 16 , той на 20, а момичето с което си пише е също на 20 години. Искам да кажете вашите мнения, за мене е много важно.