- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили или помислили,ако ви се случи следното
С приятелят ми сме заедно от 8 месеца, преди два дни случайно видях, че по скайпа си пише с някакво непознато момиче. Вярно разговора им беше чисто приятелски, но това което е притесни, че той незнам дали щеше да ми каже , ако аз случайно не бях видяла, че си пишат.Освен това искаха да си определят среща /тогава точно се бяхме скарали и той както и пишеше бяхме в деликатно положение/. В първия момент ми стана много кофти, но той ми обясни, че всичко е чисто приятелско и , че един приятел повече никога не пречи. По принцип си имаме доверие и много се обичаме. Аз имам доста приятели-момчета, който и той познава и с тях мога да споделям, ако имам проблеми и той няма нищо против, докато той няма приятел-момиче. Това което прочетох е, че тя иска да се видят и да опитат дали нещо ще се получи между тях, той категорично й отказа и й пише, той не изневерява и че ме обича, просто иска да са приятели. След това ми казва, че си пишат но не ми дава да чета. Ако това е важно аз съм на 16 , той на 20, а момичето с което си пише е също на 20 години. Искам да кажете вашите мнения, за мене е много важно.
подобно нещо ми се случи и сега вече не сме заедно с нея, тя беше на 18 аз на 16 и е била с мене без аз да знам, че си има и друг за когото разбрах, чак след като скъсахме... Та мисълта ми е, че тези по-големите от теб са с теб просто, за да имат какво да правят Когато другия/другата го/я няма
Не, това за нас не е вярно, абсолютно сигурна съм. Аз за друго питам. Моля, дайте мнения.
Въобще не се притеснявай.
Ами моето мнение е, че някой път може да се видят докато ти не си със него и те е излъгал, че няма да се видите или, че не може или нещо от този род.Докато е бил с теб и е казал, че те обича и не изневерява, но докато не си при него кой знае какво си пишат, но това е моето мнение де.Аз ако бях на твое място или щях да намеря момичето и да и кажа да не се занимава с него или да поговоря с него и ако има нещо повече между тях, или ако се виждат да ми каже поне.Незнам ти си решаваш, питаш какво бихме направили и какво бихме си помислили, ето аз ти отговорих.![]()
Хора много , Човеци малко !
Съгласна съм .. той директно й е отказал, е наистина малко странно, че не ти дава пак да четеш, но все пак.. малко лично пространство му остави.Първоначално написано от vesji
![]()
I don`t care .. ;] ..
Аз съм му дала лично пространство, просто случайно попаднах на чата, тъй като видях, че си пишеха. Имам му доверие попринцип, но по скоро искам себе си да убедя, че е в реда на нещата да си има непозната приятелка с която да споделя и другото ми опасение дали с времето може да се породят някакви чувства между тях.
Първоначално написано от veni11
За това говорех.
Хора много , Човеци малко !
Нищо не можеш да направиш.
в смисъл нито да говориш с него(ще те сметне за страшно ревнива и повърхностна),нито пък с нея(ще ти каже "абе ти наред ли си въобще...не се занимавам аз с него,а той с мене..." иии излизаш пак прецаканата)
изчакай малко ако се задълбочи много
чата им тогава говори с него,че просто не ти е приятно.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Това което разбрах в последстие , е че тя също си има приятел, който обича и по скоро си споделят разни неща, за среща повече не си говорят.
ем перфектно..тогава няма повод за притеснение!Първоначално написано от veni11
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Според мен няма място за притеснения..Ти сама каза,че й е отказал..
Дори и да излязат - не мисля,че ще има проблеми..Бъди спокойна и му дай малко лично пространство..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еее хубаво, че се обичате, но нали не мислиш, че можеш да му ограничиш всички комуникации с други хора 0.оПървоначално написано от veni11
Няма нищо лошо, че си пишат :]
по принцип тая история ми изглежда чисто безобидна, но дефакто не е зле да го попиташ след като няма нищо защо е спрял да ти дава да четеш ?![]()
е стига де...прекалявате...какво лошо да си намери приятел момчето...ей айде вържете ги тея вашите гаджета и не им давайте да дишат![]()
И какъв е повода да се притесняваш не разбрах ем, момчето ти каза, че са само приятели ти пак.....
I love my girl <3
Ти имаш приятели момчета, а той няма момичета и няма нищо лошо да завърже приятелство, дори и тя да има нещо към него той ясно и е показал, че те обича и държи на теб, трябва да му имаш малко повече доверие, знам, че понякога е трудно да не ревнува човек, но трябва да го прикриваш повече пред него.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Добре,аджеба, само на мен ли ми изглежда странно,че тя си има приятел, ама иска среща с твоето момче,щото има нещо към него ?![]()
Иначе щях да се изям вътрешно и да си задам 1000 въпроса,но щях да си мълча.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ако нямаше` нищо`,както той твърди,нямаше да му пречи да ти покаже хронологията,винаги си имай едно на ум.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тъпо е!
FUCK-тически не ме интересувате..
+Първоначално написано от uBuTo
Аз бих се притеснила малко,но щом я е резнал и те обича се успокой![]()
нямаа нищоо лошо в това да са просто приятеЛии .. Щомм и тя си има гаджее и го обича .. и щом той и е отказал да се видят няма нищо лошо в товаа да са приятелии .. Може да не ти дава да четеш понеже си споделя с нея чувстата му към теб .. Спокойноо не се притеснявай ;]]
JиВеi тАка ч3 дА т3 е SrAм da rAзкAj3ш...,а Да тi 3 keф Da сi SпоmНiш....*
Виж сега, ако вдигнеш тупурдия или тръгнеш да му поставяш условия, ще реши, че си ревнива и свръхчувствителна и ще се почувства... заклещен. Без значение дали ще се подчини (много ми е уместна тази дума) или ще се въпротиви, с такава явна атака (и тази ме кефи) ти губиш точка.
Опитай да се покажеш готина, над тези неща, уверена - как? - като го оставиш да поддържа приятелство и с други жени. Но! Демонстрирай лека закачлива ревност под формата на някоя и друга шега, с което да му покажеш, че все пак ревнуваш... но така, че той да си мисли, че си се опитвала да го прикриеш, а той - умният, страхотният, невероятният - го е разкрил.
Остави му лично пространство, не се рови в чатовете или в телефона му, но следи внимателно за промени в поведението му и разни малки знаци, които биха могли да издадат, че чувствата му към нея стават повече от приятелски.![]()
В последствие може даже да изразиш желание да се запознаеш с нея.
all day... all night... what the fuck?!
Както виждаш Той те обича и държи на теб, сама си го прочела. Имай му доверие - така както той на теб.Първоначално написано от vesji
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!