.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Да късам ли ...или не -съвет

така ..ами чудя се дали все още да се задържа с приятелката си ...
    ние излизаме по 2-3 пъти най много на седмица... в един град сме......това за мен е мн как да кажа....ТЪПО писна ми винаги аз трябва да и кажа "хайде да излезем" че да го направим "имам да уча""на балет съм""ще се къпя" и като и кажа добре поне за половин час и тя "ами то за мен тва е мн време"винаги избягва тия въпроси на живо и дума не обелва като и проговоря по сериозно ,а по скайп се измисля някакви клишета и из лиза ......ПФФФФФ

кво да ви кажа хора търпението ми е на изчерпване (3 месеца все така)за тея 3 месеца 1 път да ми е звъннала (аз си мисля че при положение че "Се обичаме" тва е мн странно)...

Чуствам се като някой мъжка П**ка .....че пиша тука в форума вместо да разреша проблема сам но изляза ли с нея поговоря ли и сериозно сиг ще скъсам с нея ....а не искам !

Мисля че отношението ми е ..."СУПЕР ДОБРО"никога не съм яя обиждал нагробявал,подараци ала бала ...но имам чуството че нарочно го прави...ЗАЩо? какво трябва винаги да я пренебрегвам за да ми обърне внимание ли ????

Голям фен
    Град
    Лондон
    Май приятелката ти не знае много какво иска. Може да си има работа ,да няма време ,но когато обичаш някой искаш да си постоянно с него ,не е ли така ? Може би е прекалено срамежлива и не се е отпуснала достатъчно пред теб за това време за това и на живо е тиха. Тъй като бях чела и другата ти тема ,бих ти казала ,ако имаш търпение и чувствата ти са истински поговори с нея и имай търпение.В крайна сметка ,ако нещата продължават така ,какъв е смисъла да си с нея ?

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Може би все още се притеснява от теб .. Аз лично бих говорила с нея на тази тема без никакви заобиколки, и бих й дала още малко време.
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

силку92 незнаеш колко ми е тъпо
    ако беше да съм с нея само зареди секса да съм приклиочил тази връзка още 1 месец...но не е така
    но тя не оценява "добрината "ми
    не че се фаля но съм сиг че са малко момчетата които стоя с едно момиче само заради обичта....

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Тегли й една на шундрата. Не се занимавай с глупости!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

преди доста време имаше период(разбирай пак няколко месеца) ми беше мн натоварено и изобщо незнам все още как издържах...имам предвид имахме доста тренировки..и + тва в училище беше доста изнервено...в нас също....поннякога ходех и в на наще офиса и замествах секретарката там :d (отдава ми се и казват че ми отива...бъзикат си се хората)....таааааа тогава и аз не обръщах внимание на моя..обаче като мина тоя период и всичко си тръгна по старому..така че спокойно.
    всеки има такива периоди.ако си нямал и ти,щи имаш,вярвай ми!
    аиде стига толко че изписах доста пространство а мразя да публикувам толкова "свой" думи..
    ПП :отнесоххх се и се размечтах за отминалите дниииииии!!!!!!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    силку92 незнаеш колко ми е тъпо
    ако беше да съм с нея само зареди секса да съм приклиочил тази връзка още 1 месец...но не е така
    но тя не оценява "добрината "ми
    не че се фаля но съм сиг че са малко момчетата които стоя с едно момиче само заради обичта....
    Наистина са много малко тези момчета . Разбирам те идеално и точно за това ти казвам да бъдеш открит с нея и да поговорите . Вероятно тя изпитва чувства към теб ,но не са до толкова силни ,колкото твоите ,а и все още не се чувства спокойна и сигурна. Дано всичко все пак се оправи. Успех!

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Ъм има и такива хора. Не могат да показват и изразяват чувствата си изведнъж, трябва им време. Ако държиш на нея, не променяй отношението си, отвори темата на живо, внимателно и тя ще си каже. Ако не, знаеш какво да правиш.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от changess
    Ъм има и такива хора. Не могат да показват и изразяват чувствата си изведнъж, трябва им време. Ако държиш на нея, не променяй отношението си, отвори темата на живо, внимателно и тя ще си каже. Ако не, знаеш какво да правиш.
    +
    all day... all night... what the fuck?!

Спред мен я навиваш да излезете ако трябва и за 10 минути и казваш, че искаш да поговорите сериозно и и казваш за кво става въпрос, закво прави така и т.н. и или ти дава отговори или 'еби си майката' . Тва са чисти лапешки истории .. и аз тренирах до преди 1 месец здраво и бях яко в контра с наще ама все намирах време за приятеля си или приятелите ми без значение по кое време ще е щото държа на тях

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем проблема е че си с държание тип мъжка пyтка

Показваш че се нуждаеш от нея. Айде бъди малко мъж и следващия път катоти каже че не ще да излизате и кажи "Ми окей, тогава аз ще ходя "там", с "тях, искахме да дойдеш с нас, ама.. жалко - губиш", като разбира се посочиш реални лица и събития.

Да види нашата че не си и вързан за полата. А ако не ти обърне внимание значи и толкова "се обичате".

Не си подритвай достойнството.

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Не си ли мислил, че я задушаваш, дай и малко свобода, остави я да диша, ако наистина държи на теб ще ти звънне, ако ли не - майната й, явно не изпитва нищо към теб. Стига си и ходил подир задните части, покажи й, че не ти пука чак толкова за нея, не бъди като кученце.

Пп: колкото повече внимание и време отделяш и колкото повече угаждаш на едно момиче и то не го оценява - шута отзад и да ходи да бере джоджен. Имай малко достойнство.
    Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.

Мда,колкото и да е заета все трябва да може да намери време за теб.Нали знаеш..има ли желание-има и начин.Явно нещо е объркана,остави я малко..смисъл..не й пиши често,оставяй я тя да се сети,не й звъни и не я карай да излизате да видиш какво ще направи.Ако те обича ще се зачуди защо го правиш и ще започне тя да те търси..Пробвай в срок от 1,2 седмици да кажем..
    Пък ако не започне тя да те търси,хвани и говори с нея и директно си й кажи всичко и я питай Тя какво иска и защо не може да отдели малко време за теб.

Мега фен
    Град
    <3

Re: Да късам ли ...или не -съвет

какво трябва винаги да я пренебрегвам за да ми обърне внимание ли ????
    Винаги - не...но да.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Re: Да късам ли ...или не -съвет

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    какво трябва винаги да я пренебрегвам за да ми обърне внимание ли ????
    Винаги - не...но да.
    точно

Пич,това ми е МНОГО познато ... сам знаеш най-доброто решение ... РЕЖИ,обещавам ти,че няма да изгубиш ...
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Има ли желание - има и начин, ако няма желание - намира се оправдание.. нали знаеш? Сам си прави изводите.. :}

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    поговорете сериозно или я късай
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ами както казах на мен ми писна и преди няколко дена поговорих на сериозно с нея но на нея трябва да и изкарваш думите буквално от устата
    пак и това "нЗ" , "може би " откакто съм с нея мн ги намразих тези думи честно...

ами немисля че я задушавам при положение че излзиаме 2 пъти сеедмично и то по 1-2 4аса...

направило ми е впечатление че аз винаги и казвам пръв "обичам те" и тя след това ,,,,,никога не ми е казвала първа и аз я попитах - Защо? и тя "ами просто немога да изразя чувствата си " ...

нз сиг ще пробвам да съм безразличен 1 седмица-2 пък да видим какво ще стане..но защо траа се стига до тука

Град
    В мислите на хората
    Ей, ама мъжете сме много тъпо племе... Ако не ни се каже нещо директно.. не чаткаме от намек....

Авторе - все повече падаш в очите на девойката... що си подритваш самочувствието?

Dr. Gregory House

и аз това се питам...
    нз може би мн съм се привързал към нея

Град
    В мислите на хората
    Е това не ти е оправдание да си на повикване? Или поне не би трябвало.

Айде де.. малко воля, малко себеуважение, а-у.. Мъж си все пак.

Такива неща.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на gabi_94
    Виждам, че държиш на нея, а това за момчетата е рядко срещано и не ми се ще да ти казвам да я режеш....Затова по-добре изчакай една седмица без да я търсиш, да видим тя какво ще направи...ако не предприеме нищо, значи е глупачка и не осъзнава, че губи момче, което държи на нея! И стига сте му казвали да бъде горд и т.н. понеже бил мъж...Заради великата си гордост и мъжественост много момчета правите големи грешки!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Върти те защото си много мил с нея. Мисли, че си и в кърпа вързан. Ако поставиш въпроса ребром, вероятно, няма да скъсате, а тя ще те скъса, с някое тъпо обяснение. Поне така ми се струва. Аз лично, бих й теглил шута защото има няколко вероятни сценария:
    - почваш да й звъниш по-малко и да я игнорираш, за да види, че не може да прави каквото си иска. Тогава или тя те къса, за да не й "паднат акциите" или започва да се очовечава и спира с кокетните си игрички.
    - Поставяш въпроса ребром и тя те къса. Има и малък шанс да започне да се извинява и да ти обещае, че нещата ще се променят, но....

Просто повечето, жени да не кажа всички, те поставят в графата "тоя къф е лесен", щом им покажеш интерес и се раздаваш с цялото си сърце. Имай го предвид.

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Виждам, че държиш на нея, а това за момчетата е рядко срещано и не ми се ще да ти казвам да я режеш....Затова по-добре изчакай една седмица без да я търсиш, да видим тя какво ще направи...ако не предприеме нищо, значи е глупачка и не осъзнава, че губи момче, което държи на нея! И стига сте му казвали да бъде горд и т.н. понеже бил мъж...Заради великата си гордост и мъжественост много момчета правите големи грешки!
    А от голяма усложливост губим животните в нас и се прервръщаме в жалки пародии на хора. Много по-добре е да си сам и да знаеш, че си стойностен, отколкото да те мачкат, за да не се окажеш единствения сам в компанията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си