- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи чикиджий ли сте?
Нека всеки си каже колко най много чикий си е удрял за 1 денЗапочвам пръв,моят рекорд е 6-7 не помня точно
![]()
О боже каква тема само.6/7 леле впечатлена съм.
Ама и момичетата мастурбираме не забравяйте.
![]()
![]()
нека и момичетата драскат![]()
Ок тогава моят рекорд е 2не е много ама пак е нещо като за момиче почнало от скоро
![]()
Ми не е като да не си посягам![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Все едно то се знае за какво става въпросПървоначално написано от BabyDesy
![]()
абе ти не спираш да изказваш шибаното си мнение, което в голяма част от случаите не е свързано с въпроса.. за каква се мислиш? баси за теб няма сериозна тема!Първоначално написано от ReachlessGirl
не че тази е де хD
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Темата е напълно сериозна.. та никои не изказва постиженията си.. само оффтопик![]()
ми тука е раздел ''секс'' ти кви теми искаш като искаш ''по-смислени теми'' разглеждай другите раздели...Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
![]()
Шибано или не .. МОЕ СИ Е като не ти харесва си е твой проблем, който не ме вълнува ..Първоначално написано от bathory
Gr0zDan0v щом те вълнува кой по колко пъти се изпразва на ден ок .. ЗА МЕН това е излишно!! ..![]()
брей егати самочувствието.. точно от ей такива лайна, като теб ми се драйфа.. мислите се за нещо повече, а не виждате какви сте всъщност. и като не те вълнува темичката ъъ защо я проверяваш?Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
защото ми е скучно и няма к'во да правя ..Първоначално написано от bathory
иначе.. селските изпълнения някъде другаде си ги бутай!
Като не можеш с друго освен с псувни си проличава до къде ти се простира културата ..![]()
точка!! ..
темата карти ле,пак ще има с кво да се смея
ауууПървоначално написано от ReachlessGirl
ще си ги бутам където искам.. ти нали си гражданка, не си простачка ми радвай се бе. и не знам къде ги видя тези псувни, но нищо..
![]()
моят рекорд е 9,
Относно секса замисляла ли си се, че може момичето да ни е отвратило от него, все пак повечето са дървета тъй че е по-приятно да си пошляпаш отколкото да се занимаваш с някоя.Първоначално написано от BabyDesy
Ми аз си скречвам поне веднъж на ден , но иначе рекордът ми е 6 пъти за 1 ден .![]()
![]()
Всеки път като гледам филми със зомбита![]()
аз па си падам по покемониПървоначално написано от Artyom
най ме кефи пикачу като се чука с арбок
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем не съм някакъв манияк![]()
Schhh! Hear the silence...
по тази логика аз требва съм като Арнолд повреме на снимките на Конан варварина хахаПървоначално написано от ozzy
![]()
пишете не се срамете!![]()
да е и аз преди по покемони, после мина модата и започна ю ги о и накрая един дето приличаше на зомби ми разказа играта и до ден днешен изхвърлям барута си по зомбитаПървоначално написано от Onaqdesidetomigimesi