- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам саветт : )
амм значи на 14 съм ии идва лято .. а имам косми по корема и гърба ии искам да ми предложите начин да ги премахна трайно.. казаха ми да ги намажа със Кислородна вода за да изсветлят но незнам.. не съм пробвала още .. ако може кажете ми :С
ами..моя сЪвет е да отидеш на козметик.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от slynchoo
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
знамм както знам и че е Съвет а не саветт но просто така си пиша .. ам има ли други начини които сама мога да си приложа?
Кола - маскаПървоначално написано от sweetbaybe
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
тя трайна ли е ? смисъл завинаги?
Не е завинаги.По - добре,ако не са ти много не ги пипай,ако са черни сега лятото ще изсветлеят.Иначе кола маска и то по - добре при козметик![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
амии не не са много точно посредата на коремчето е една как да кажа ивица започва под гърдите и свършва над ... сещате се .. а отстрани са ми вече по светлички
няма как да ги махнеш завинаги...иначе се повтарям с другите-кола маска. Иначе ако си с по-светла кожа наистина по-добре просто да ги изсветлиш. Аз също имам доста, но са ми руси и не се виждат.
There is a princess in every girl
Тва с кислородната вода ли там квото беше действа ли?
кола маска
Просто аз
със се използва само преди З или СПървоначално написано от pomo6tplz
Абе детето се интересува от п-о-л-е-з-н-и мнения как да се обезкосми,какво се филмирате в ролята на учители по БЕЛжалка работа.. а иначе миличка най-добре е първо да пробваш с кислородна вода,както са ти казали,ако отново те притесняват,отиди на козметик.
козметик или пък епилатор![]()