.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Положението е "Мики - Маус"

Здравейте много, много отдавна несъм писал в този сайт който е страшно полезен за малки и големи!!!

Последно бях писал за едно момиче с което искам да бъда, с което ще ми е интересно, ще има тръпка, ще бъде бурно ... Та аз успях да бъда с това момиче и все още съм с нея, но не знам дали няма да приключи съвсем скроо.

Значи връзката ни е от разстояние аз ходя при нея за 2-3 дена седмично, като ни се събират и 3-4 месеца през който съм си бил в града и сме били нон стоп заедно, през останалото време се възползваме от СИМпатията, но това не е от голямо значение.

Стана едно ужасно нещо преди седмица тя ми каза, че иска да се разделим, ей така от нищото търсила свобода, искала да бъде сама ... Викам си О.К. първата седмица, но за мое съжаление неискам да се разделяме. Та когато се прибрах в града купих и цветя и последния път когато бяхме заедно на дискотека един фотограф ни снима и таман беше извадил снимките, та оставих и цветето пред вратата и снимката ни пъхната в него с един скромен надпис отзад на гърба. След което тя ми се обади да ми благодари ... Викам си О.К. ... Само тва ще е поне съм опитал нещо, но аз не издържах и вечерта към 2 часа отидох до тях и й казах да се покаже на терасата да си кажем по нещо и да заминавам. Но тя някак си развалнувана каза "Не чакай ме слзиам!" (Аз и казах да си стой, но тя настояваше, че искала да ме види).

Когато слезе аз се опитах да я целуна, а тя се отдръпна ... Направих още 1-2-3 опита и спрях, започнахме да говорим, смяхме се, разказвахме си разни истории, споделяхме си, абе общо взето все едно нищо не бе станало, даже ни беше много хубаво мисля. Но аз исках да я целуна и й казах, че ако не ме целуне ще крещя пред блока й "ОБИЧАМ ТЕ!" което и направих и тя ме целуна, при което ме целуна отново и отново и накрая започна да ме целува по един уникален начин и сигурно не спряхме да се целуваме в продължение на 10-15 минути ... След това отидохме в нас ... и заспахме при което ставаме на обяд и аз трябва да се оправям и да заминавам и я закарах до тях, при което тя ме целува и ми казва "Не искам да съм с теб" и аз бях направо шокиран ... И я попитах защо тогава ме е целувала, защо правихме секс, защо дойде у нас, защо остана да спи в нас ...

И така де казах си О.К. аз насълзиха ми се очите и си заминавах и малко след това тя ми звънна дам е пита дали искам да излезем преди да замина, но аз бързах и й отказах.

През тия дни който ме нямаше аз леко не я оставих намира, търсях я, говорихме си и й казах, че искам да съм с нея и дори и тя да не го иска нищо няма да ме спре да опитвам.

Тя ми каза, че и тя хем искала хем не искала да бъде с мен, искала да бъде свободна, искала да не е зависима от някой и т.н. а й отделно нещо нейните приятелки стоят и само лаят срещу мен което ме дразни адски много, защото когато съм около тях и мълчат като пукали ... Та едната нейна приятелка направо си ми каза "Ние и казваме да те зареже"....

И аз и казвам на моето момиче виж, те завиждат че нямат това което имаме ние (незнам просто мисля, че е така повечето хора много ни се радват), казах й че това, че те са свободни и че хейтват всички влюбени не значи, че трябва да се влияе от тях и да бъде като тях, но малко или много и на мен да ми казват всеки ден по няколко пъти, че съм идиот и аз след време ще си задам въпроса "Аз идиот ли съм", та и нейният случай е такъв всеки ден и казват да ме зареже, че й тя е почнала да си го мисли....

Та сега тази седмица от вторник съм си в града и откакто съм се прибрал съм с моето момиче, при което тя ми изцепи, че ме обича, но не е същото и ми давала едва ли не някакъв срок до края на седмицата да опитам да й възвърна гадните пеперудки или комарчета в корема. Да съм се опитал да я накарам да бъде с мен иначе сме щели да се разделим което незнам, защо така но не ми е оферта просто си я искам. Днеска мисля, че си прекарахме яко и че се справих доста добре, доста се смя, заиграхме се, лигавихме се, усмихвахме се, прегръщахме се, целувахме се и такива работи.

Драмата е такава, че имам чувството, че вече си прави някакви експерименти с мене колко време ще издържа тези глупости, дали ще се боря за нея и т.н.. Драмата е ужасно голяма и много шантава. Хем ме дразни, че това че си мисля, че тя си го е втълпила в главата, че не трябва да е с мен и че нейните приятелки не спират да лаят.

Мисля какво да направя, чудя се постоянно, дилемите в главата ми са много, но квото и да направя се чудя как и повлиява дали е + или -. Искам някое момиче в сайта да каже нещо, да даде някво мнение по въпроса на какво се дължи това, също така как да укротя нейните ужасни приятелки ... Който са толкова изтормозени, че до няма й къде целият им проблем е че едната до скоро имаше 2 годишна връзка и приятеля й й изневери и от както се случи това горе долу преди около месец и проблемите в моята връзка станаха много, та мисля че тя е главния проблем, че тя прави нещата и й бърка в главата на моето момиче.

Чакам всякакви съвети, дори и такива да я зарежа който не се приемат, това е все едно да тръгнете срещу себе си и да зарежете нещо за което сте се борили и трудили.... Просто обичам я и няма да предам чувстата си!

Скоро правим 9 месеца с нея!

Благодаря на тези който са го прочели и благодаря на тези който ще ми дават съветчета по заболелия въпрос!

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Ако я харесваш наистина не я отрязвай в никакъв случай...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Първо - ако и бяха приятелки, нямаше така нахално да се месят в решенията й.
    Второ - тя ти е казала,че не иска да сте заедно. Може би е била с теб в онази нощ за "чао" или се е надявала да я оставиш след това.
    Трето - веднъж не - винаги не.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Не усещаш ли как те разиграва? Да си бил правил тва, онова, ама си трябвали ти да не знам си к'во... Я моля ти се! Едва ли не трябва да й се самодоказваш, което, ако трябва да сме честни, е абсолютна простотия. Афектирана е от приятелките си вероятно. Като й се чекнеш така няма да постигнеш нищо- само изглеждаш жалък. (грубо, но факт)
    Няма смисъл, изгубена кауза. Съветът ми е да не се занимаваш повече.

Бтв, на колко сте?

Ако въпросната госпожица беше моя приятелка, досега да съм я шамаросала няколко пъти и да съм я пратила по живо, по здраво.

Девойката не знае какво иска. Плюс това, за какво ти е такова момиче до теб, което си носи главата само за равновесие? Приятелките й могат да правят, каквото си искат, друг е въпросът, че тя им се връзва на щуротиите.

И е много досадно все някой да ти изпробва чувствата, да те кара да се бориш за него и прочие. Ебати, все едно не е достатъчно, че все й тичаш подир гъза и биеш сума ти километри път, за да я видиш за няколко часа. Честно, как може да търпиш такова детинско отношение?

Голям фен Аватара на producenta
    Цитирай Първоначално написано от nerazbranoZLO
    Ако я харесваш наистина не я отрязвай в никакъв случай...
    Мхм да го прави на маймуна.

тя си играе много яко с теб,а ти и ходиш по гъза...

Защо не започнеш да я игнорираш да не и вдигаш тела да не и завъниш и тем подобни?

Ако питаш мен не се занимавай...9 месеца не са много време
    аз бях попаднал на една такава и макар,че бяхме 1г заедно нищо не се получи

ОТЪРВИ СЕ СЕГА ЗА ДА НЕ СТРАДАШ ПОСЛЕ
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

абе тя темата е малко изостанала значи тази седмица когато бяха празниците бяхме всеки ден нон стоп заедно почти по цял ден само дето не сме спали направо но до 4-5 сутринта стояхме почти всеки ден

и значи всичко ок тя ми се търка, целува ме, прегръща ме, казва ми че ме обича, щипка ме, закача ме, абе всичко беше прекрасно перфектно и нямаше все едно по влюбени от нас ...

и момента идва аз си заминавам 1ви ден добре 2ри ден зле работата тя вече беше излиза 2 пъти с нейните "аверки" и я питам вечерта кво и е станало пак и тя ми казва

[10.5.2010

тя наистина не знае какво иска. хем се закача, хем само приятели да сте си бъдели... пуст пуберитет.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ама вЕрно пуст пубертет.

Ама ти пък си много груб.

аз бих бил по-..

отдавна е трябвало да я заебеш.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    не се таковай ама момичето е много тъпо ...
    Ти и тичаш подир гъза и правиш всичко а тя се държи като егоистична лигла ...
    Заслужаваш по добро момиче
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен Аватара на producenta
    колко познато бий и шута нищо чудно и друг да има
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Извинете за предишния коментар...
    ЗАРЕЖИ Я!
    Разбери истината!
    Аз я разбрах и станах по-щастлив (Звуча като американска реклама)

Няма надежда за любовта ни сега...
    Но има много голямо бъдеще пред нас...
    Има и много други жени!
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Ти не искаш да я зарежеш само защото сте заедно от 9 месеца? Има хора с много по-продължителни връзки, които се разделят. Когато нещата куцат и не се връща старото време, въпреки опитите ТИ (само ти се бориш) значи просто трябва да сложиш край. Какво значи това да й се доказваш? А тя какво ще направи по въпроса да спаси връзката ви? В любовта са нужни двама, а не един. Може би не знае какво иска. Може да е привързана към теб и да иска да сте само приятели. Поговори с нея спокойно и я попитай какво чувства. Ако тя сама не усеща пеперудките в стомаха си, никой не може да й ги върне. Не си губи времето с момиче, което не е наясно със самата себе си. Успех!

Guest
    Глупава работа.

Карай напред, прав си си мой човек.

Виж... Просто няма какво друго да се направи освен да я оставиш. Преди година и нещо аз обичах едно момиче, най-чаровното, най-милото, най-сладкото създание, което бях срещал. Така и нищо не стана. Аз се тътрих подире ѝ, свалях и звезди и какво постигнах... Вече повече от година и половина се чувствам като изхвърлен парцал. Не те съветвам да продължаваш. Колкото по-навреме се откажеш, толкова по-малко боли.

Град
    София
    Охх. От сутринта съм я зачела тази тема и се чудя "Да пиша ли, да не пиша ли?".
    Е реших да пиша.
    Според мен мацката ти не знае какво иска.
    Това, че се води по акъла на злобните си (предполагам) приятелки, говори само лошо за нея. Това в моите очи я прави безхарактерно, готово да отстъпва прекалено бързо, също и много доверчиво същество.
    Тя ако беше сигурна какво иска, изобщо нямаше да се поддаде на мнението на приятелките си за теб.
    Остави я за малко. Най-малкото ще разбере грешката си и ще се върне. Ако не - прав и път.
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Приятелките й си я искат каквато е била преди и е имала повече време за тях..И ти като си се появил и те са се обърнали с/у теб.И при мен е ставало със мойте приятелки,но никой не ги слуша,все пак не те ходят със гаджето ми
    Нека се влияе от чуждото мнение,далеч няма да стигне.Остави я,заслужаваш къде-къде по-добро момиче,което да не е толкова лигаво и ограничено (сори,ама..) Просто й ходиш по задника..Не я търси,излизай насам натам за да се отърсиш малко от мисълта за нея,пък тя ще види че не е всичко за теб и не е единствена и може да й дойде акъла в главата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си