- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бал с роднини - Облекло
Здравейте, ще првил Балче с роднините и имам следния проблем.. ами значи .. Не ми се иска да обличам рокля, въпреки, че гостите ще са с официални дрехи.. какво мислите за Дълга туника с дънки и обувки, дали ще изглежда смешно ? Моля ви дайте съвети
какво значи "тънки обувки"?
на тънък ток или пък самите обувки са тънки.....
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
"|Дълга туника с дънки и обувки", не съм писала тънки обувки![]()
моя грешкаизвинявай
![]()
еми добре ще е според мен
обаче си зависи и от туниката
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Как дънки, бе скъпа? То... не може така! Може да е по - неглиже, ама рокличка трябва да си има.
Защо не? Има дънки,които стоят достатъчно официално,ако са съчетани добреАз мисля,че щом момието не иска да носи рокля,това е добър вариант
![]()
Има,имаПървоначално написано от Raybeez
То те са нещо между дънки и панталон.(да много тъпо обяснение..;д) ..Едва ли авторката говори за дънки,които носи всеки ден...
Колкото и да е модерно напоследък да се оплюва бала като абсолютно излишен разход, в него все пак си има някакъв смисъл. Не е редно да отбележиш това, че вече си зрял човек с дънки и тениска с мики маус (образно казано). Според мен събирането с роднините е празника за родителите, че те са успели да направят човек от теб. Всеки си има различни разбирания, но аз смятам, че поводът е достатъчно сериозен за да се нуждае от по - официални дрехи.
А,че то си е твоята вечер, ако искаш по парфщм отиди...
Аз също ще имам такава вечеря и не си представям гостите да са с официални дрехи, а аз с дънки или нещо по-малко официално!
пък ти може да отидеш както искаш..Дори да не е рокля си прецени дрехите като за официална вечер, а не дискотека...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аз лично не бих сложила дънки, но и аз май месец вече слагам по-рядко дънки и повече поли. Подкрепям Raybeez, за мен също не съществува понятието "официални дънки".
Повече бих разбрала момче с дънки, риза и обувки, но за момиче не ми допада определено. Има голям избор и на поли и на панталони за едно момиче, които да стават за случая и да не са чак строго официални.
Не мисля, че е подходящо. Все пак всеки ден може да си облечена така. Като не искаш рокля, може да облечеш пола, може и официален панталон. Но не и дънки.
Аз на моето изпращане ще съм с рокля, защото повода си е по-специален и според мен трябва да избереш нещо, което не се носи чак толкова в ежедневието.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Абе к'во се напрягаш. Отиди гола т'ва е перфектното решение !![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Ми ако е няк'во страшно п.че ? Няма как да разберем, така че оставяме преценката на нея самата.![]()
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.