.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Да го направя ли ?

Има едно момче с което ходя и много си ме привлича.Стана въпрос за доставяне на удоволствие и един френд се избазика като ми каза "Защо не му направиш една свирка ? " И от бъзик се превърна в нещо повече. Той е съгласен (естествено) а и на мен ми се иска,но съм на 13 и това ме спира. Да го направяли все пак?
    Уважавай за да те уважават.Аз ти казвам нападай за да не те нападат.

Град
    around the world !
    Миличка, така се почва.. на този, когото харесваш свирка, на онзи и накрая каква мислиш, че ще станеш ?

не преди той да те е лизнал отдолу

Re: Да го направя ли ?

Цитирай Първоначално написано от BGHIPHOPFENKA
    Има едно момче с което ходя и много си ме привлича.Стана въпрос за доставяне на удоволствие и един френд се избазика като ми каза "Защо не му направиш една свирка ? " И от бъзик се превърна в нещо повече. Той е съгласен (естествено) а и на мен ми се иска,но съм на 13 и това ме спира. Да го направяли все пак?
    Хич не го слушай тоя твой френд,днескашните момчета като мене мислим само и единствено за секс,няма значение колко ти е предан,колко те обича и т.н.Ако се превърне в нещо повече от секс - ОК,но не виждам смисъл от една свирка...все пак ти си решаваш - ние можем само да ти напълним главата с положителни/отрицателни мнения.

хахахаха прави свирки пък може да ти се разчекне устата по добре от колко краката...еее не гарантерам то така се почва маце
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Чупи и главата с камИк

оле боже вече наистина почвам да се отчайвам.. да му направя ли или не .. това е въпроса дай ся щото приятеля му даде акъла и да му врътна една бибитка .. ем утре ще е някъв друг дет ще даде акъл, след няква седмица ще да е трети.. вии глава на раменете нямате ли си бре

МНОООГО груба грешка ще е !!!
    Ако поне малко се уважаваш НЕ го прави ..

щом отсега ти се иска извода е ясен.....

Re: Да го направя ли ?

Цитирай Първоначално написано от BGHIPHOPFENKA
    Гадно малко к*рве дай му и да те бодне

Град
    София
    евала че имаш акъл и тва че си на 13 те спира !
    Exorcism !

Град
    Electric Avenue
    Ужааас, какво е това днешно поколение не знам.. На 13 аз още си играех пред блока, те за свирки ми мислят сегашните.. Мааани. Трагедия.

На 13 си, дай си време да порастнеш малко.

Ужас... на 13 години си мислят за свирки... сегашното поколение е просто...непоправимо. Аз ти казвам да се стегнеш а не да си мислиш за свирки и т.н. Ако от сега започнеш помисли си след 4-5 години какво ще излезе от теб...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ех като се замисля ,че преди 40 години 13 годишните още са си играело с кукли,а сега всяка втора са я ебали.... Колко тъжно

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на diksi
    Първо на 13 си, но ако се абстахираме от възрастта ми отговори на един въпрос (или 2-3 ) Не се ли чувстваш използвана от него, все пак на него ще му доставяш удоволствие...
    Ако не му направиш с****а ще остане ли с теб?
    Какво печелиш от това?
    Не ти ли харесват чистите отношения между вас... Все още някак си ``детски``, ако мога така да си изразя...
    И последно Ти не си ли на 13, бе човек?!
    ПС. Последното беше риторичен въпрос.

Търси си главата и бързо я слагай на раменете си, защото си напът да направиш голяма глупост!

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Почакай още малко
    Schhh! Hear the silence...

На 13 си по дяволите,кви свирки,кви 5 лева..Ходи си с приятелките навънка и не се занимавай с такива глупости,че да не ти казвам каква ще си след 2 години ако толкова рано започнеш.

И какво общо имат годините?
    FUCK-тически не ме интересувате..

Ако му имаш доверие мисля че трябва да го направиш няма значение на колко си.

Лет'с дУ Ит,Бейби
    Да обичаш значи да страдаш!

Град
    София
    естествено,че не трябвада го правиш..
    м0о* ам-besтеn..

||..Gangstтa``baby..||

Извинете ме, отклоних се от темата....
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    И какво общо имат годините?
    И това ми били бъдещи майки...
    Да обичаш значи да страдаш!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ще съжаляваш след време,че си го направила по такава причина.

ОМГ!.. осъзнай се бе,ДЕТЕ.. на 13....

Ами като задаваш така въпроси .. хич не ми изглеждаш сигурна .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си