- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли ?
Има едно момче с което ходя и много си ме привлича.Стана въпрос за доставяне на удоволствие и един френд се избазика като ми каза "Защо не му направиш една свирка ? " И от бъзик се превърна в нещо повече. Той е съгласен (естествено) а и на мен ми се иска,но съм на 13 и това ме спира. Да го направяли все пак?![]()
![]()
Уважавай за да те уважават.Аз ти казвам нападай за да не те нападат.
Миличка, така се почва.. на този, когото харесваш свирка, на онзи и накрая каква мислиш, че ще станеш ?![]()
Хич не го слушай тоя твой френд,днескашните момчета като мене мислим само и единствено за секс,няма значение колко ти е предан,колко те обича и т.н.Ако се превърне в нещо повече от секс - ОК,но не виждам смисъл от една свирка...все пак ти си решаваш - ние можем само да ти напълним главата с положителни/отрицателни мнения.Първоначално написано от BGHIPHOPFENKA
![]()
![]()
хахахаха прави свирки пък може да ти се разчекне устата по добре от колко краката...еее не гарантерам
то така се почва маце
![]()
Първоначално написано от ubuntureload
оле божевече наистина почвам да се отчайвам.. да му направя ли или не .. това е въпроса
дай ся щото приятеля му даде акъла и да му врътна една бибитка .. ем утре ще е някъв друг дет ще даде акъл, след няква седмица ще да е трети.. вии глава на раменете нямате ли си бре
![]()
МНОООГО груба грешка ще е !!!
Ако поне малко се уважаваш НЕ го прави ..![]()
![]()
![]()
щом отсега ти се иска извода е ясен.....
Гадно малко к*рве дай му и да те боднеПървоначално написано от BGHIPHOPFENKA
![]()
евала че имаш акъл и тва че си на 13 те спира !
Exorcism !
Ужааас, какво е това днешно поколение не знам.. На 13 аз още си играех пред блока, те за свирки ми мислят сегашните.. Мааани. Трагедия.
На 13 си, дай си време да порастнеш малко.
Ужас... на 13 години си мислят за свирки... сегашното поколение е просто...непоправимо. Аз ти казвам да се стегнеш а не да си мислиш за свирки и т.н. Ако от сега започнеш помисли си след 4-5 години какво ще излезе от теб...![]()
![]()
![]()
![]()
Ех като се замисля ,че преди 40 години 13 годишните още са си играело с кукли,а сега всяка втора са я ебали.... Колко тъжно![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Първо на 13 си, но ако се абстахираме от възрастта ми отговори на един въпрос (или 2-3) Не се ли чувстваш използвана от него, все пак на него ще му доставяш удоволствие...
Ако не му направиш с****а ще остане ли с теб?
Какво печелиш от това?
Не ти ли харесват чистите отношения между вас... Все още някак си ``детски``, ако мога така да си изразя...
И последно Ти не си ли на 13, бе човек?!
ПС. Последното беше риторичен въпрос.
Търси си главата и бързо я слагай на раменете си, защото си напът да направиш голяма глупост!
Почакай още малко
Schhh! Hear the silence...
На 13 си по дяволите,кви свирки,кви 5 лева..Ходи си с приятелките навънка и не се занимавай с такива глупости,че да не ти казвам каква ще си след 2 години ако толкова рано започнеш.
И какво общо имат годините?![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Ако му имаш доверие мисля че трябва да го направиш няма значение на колко си.![]()
Лет'с дУ Ит,Бейби![]()
Да обичаш значи да страдаш!
естествено,че не трябвада го правиш..![]()
м0о* ам-besтеn..
||..Gangstтa``baby..||
Извинете ме, отклоних се от темата....
И това ми били бъдещи майки...Първоначално написано от uBuTo
Да обичаш значи да страдаш!
Ще съжаляваш след време,че си го направила по такава причина.