- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?
Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?
Такъв,такава ли сте и познавате ли такива и защо според вас е така?
ако съдя по себе си....да![]()
![]()
айде стига бе хора...външният вид почти няма значение...важното е да си нахакан![]()
То си зависи от самия човек..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Зависи. Хората, които са наясно с възможностите на външния си вид имат възможността да разнообразяват. В комбинация с чар ит.н. защо да не се възползват.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
не винаги , да си красив не означава да си сам
Don`t guve a fuck ! xaxa
Не е правило. Аз не съм никак красива пък и на мен понякога ми се случва да съм самотна. Т'ва са пълни глупости!
Напротив. Т'ва е само по книгите, не се заблуждавай, че в реалния живот е така. Е случва се понякога ама... това си е до човека.
Даже е обратното. По-скоро по-грозноватите момчета и момичета биват пренебрегвани, точно заради външният си вид.
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Сега да споделя и аз какво мисля
Красивите момичета са в повечето случаи без гаджете(добре де може и да не са повечето,а 50/50),защото момчетата ги гледат такива нахакани и си викат те вече са заети имат си гадже и прекалено голямо самочувствие,а всъщност не стоят така нещата
За момчетата не мога да кажа въпреки че съм момче,но май нещата стоят също така и аз като не грозен(относително),мога да кажа че дори и красиви момичета някои от тях се притесняват от мен като говоря особено по-отворено с тях
А и като практическа подкрепа на горе казаното като се огледате по улиците не виждате ли че все грозни индивиди се разкарват ръка за ръка,има и такива дето не са,но са малцинство
Аз съм... самотен/красив...
Неее, въобще не съм нахален, хич даже...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Има наистина твърде малко красиви хора, за да се прецени.
не съм красив - не съм сам ... характера ми е такъв !
Exorcism !
Ами честно да кажа въпроса който задаваш има един отговор - Ако имаш характер /нахакан, нахален до допустимото, чувство за хумор/ + компания .. рядко си сам ..
Но примерно момиче като мен от малък град имам си компания с която да излизам - абе всичко свързано с приятелите си го имам, но самочувствието ми куца и това ми се отразява .. единствена съм без момче до себе си /то нормално на наште момчета ш им излезе само докато слушат бабичката която ни преподава по история/, не се оплаквам много .. Е в търсене на любовта съм в момента, но резултат няма ..
+1ако съдя по себе си....да![]()
![]()
![]()
Мда, като гледам по улиците няк'ви по - грозни от екскрементите ми със супер здравите пичОве и... разбирам, че няма правило.Първоначално написано от remix1912
Аз си се чувствам самотна,но не мога да определя дали съм красива или не.Иначе една моя приятелка(смятам я за красива)тя наистина се чувства самотно,но кво да се прави..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бе деа и при мен има нещо такова.Не сме се "нахакали" може би достатъчно![]()
Ремикс ЕВАЛА МОМЧЕ
Много вода изтече от последния ми пост в някоя тема..
Това твърдение е вярно за мен. Отворен съм и просто като започна най-елементарен разговор с някой представител от женски пол, който ми е хванал окото усещам че се чувства неудобно, притеснява се, не си задържа погледа на едно място. По дяволите та те дори не искат да влязат в роля (каквато и да е) и да си поиграем на думи, пък камо ли на действия.. Не могат да ми отговорят на предизвикателствата ( а аз обичам да си играя). Толкова ли е трудно да завържем фалшив флирт?? Прекалено зрял ли съм? Няма достатъчно широко скроени момичета ли? Ако не може да завърже интригуващ разговор с мене или поне да ми задържи вниманието директно отива в графа "познати" или "приятелки" Искам да си поиграя с някоя която е на нивото ми, но отдавна не съм срещал такъв индивид. Понякога е лоша комбинацията красота и ум..
С интерес ще следя темата (:
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Според мен голяма роля играе държанието, не толкова външния вид...Аз например не съм красива, но съм самотна да...проблема при мен е, че мн малко момчета са ми интересни по някакъв начин и съчетанието между външния им вид и характера ми допада...пък и аз си имам някои недостатъци, като това да говоря много, което май дразникакто и да е отнесох се....Ще дам пример за приятелка, която не е нищо особено, но винаги си има гадже и той е някое много хубаво момче, сравнително свястно, което много държи на нея...А тя го прави на глупак....Имам и друга приятелка, която е много красива, но си няма гадже и не и върви, при нея момчетата си мислят че е над тяхното ниво и даже не се пробват, освен някакви нахакани идиоти, които на външен вид не представляват нищо особено...Така че според мен много зависи от държанието и отвореноста...Обикновено скромните, срамежливите и умните много не ги харесват, за момичетата говоря....Поне такива наблюдения имам....С момчетата ситуацията е подобна....Познавам супер красиво момче, което е адски самотно и супер идиот, на който му се лепят много, а той даже е грозноват и тъп....Явно някои просто имат късмет, а други не....И все пак всичко е относително, не слагайте всички под общ знаменател!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Познавам няколко момчета и момичета, които се водят за "красиви", и да... самотни са.
Забелязала съм, че най-често е, защото летвата им е прекалено вдигната и все не могат да харесат половинка за себе си.
Ако харесат опаковката, то съдържанието няма да им допадне - както и обратно.
И така повечето "такива" си стоят сами и чакат "идеалния"... онзи на белия кон... ама си остават с чакането.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Жената е като ястие приготвено от тв готвач - само изглежда вкусно...
ПП само това мога да кажа за тази тема...![]()
Ааааами...
НЕ?!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ами не бих казала всички, но ги има да... аз съм свидетел на такива хора, но те са самотни защото са преживели голяма любовно разочарование...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
За всеки е индивидуално...
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
@lllXayclll, да си самовлюбен не помага.Това, че майка ти постоянно ти повтаря на галено какъв си умен и хубав не означава, че си. С това мислене ще си останеш сам. Не те познавам, за да кажа повече, но това което си написал изглежда по-скоро като оправдание, а не реална причина.
Сам да, но самотен wtf. Ако имаш нещо в главата, самотата е магнитно поле - чувал си за нея, но никога не си я виждал или пипал.