.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 138
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    САамо когато са красиви в интелектуален аспект.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ами не мисля!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    Измерение София
    @filmimilmi
    Да помага? Няма проблем за да помага. Не се виждаме често с родителите ми повече си говорим по телефона и сме на здрасти; как си; чао; така че майка ми няма пръст в тая работа (: Може да излезем да пием по нещо и ще се запознаем.
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Сам да, но самотен wtf. Ако имаш нещо в главата, самотата е магнитно поле - чувал си за нея, но никога не си я виждал или пипал.
    Имам предвид без гадже,не сам,лишен от приятели или от близки

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Познавам няколко момчета и момичета, които се водят за "красиви", и да... самотни са.

Забелязала съм, че най-често е, защото летвата им е прекалено вдигната и все не могат да харесат половинка за себе си.
    Ако харесат опаковката, то съдържанието няма да им допадне - както и обратно.
    И така повечето "такива" си стоят сами и чакат "идеалния"... онзи на белия кон... ама си остават с чакането.
    Съгласна съм че на такива хубавци и хубавици им е много дигната летвата.. Аз не се имам за толкова красива,но и на мен май май ми е малко дигната летвата.. мога да имам доста момчета,но все ги режа и търся все по-добур и по-добур.. тва май ми е грешката.. Ама ще ви кажа че някои хора си "пазят" имиджа .. Една "кифла", която има мн познати и приятели, не може да се хване с дадено по-простичко момченце което и тя харесва ,ама не признава и пред себе си, защото бившия й (Най-якото момче по центъра) е много по красив( въпреки,че е тъп) и сега ще изглажда смешно до тоя.. Неизвестния Дано да сте ме разбрали... Тези за които говорите "красивите" се влияят от хопското мнение,не от чуствата си!

Цитирай Първоначално написано от Lucyy
    Напротив. Т'ва е само по книгите, не се заблуждавай, че в реалния живот е така. Е случва се понякога ама... това си е до човека.
    Даже е обратното. По-скоро по-грозноватите момчета и момичета биват пренебрегвани, точно заради външният си вид.
    +1
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не,естествено..
    Е ако момичето/момчето е със самочувствие до небесата - естествено,че ще остане сам/а
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    ми научи значението на думите, за да няма объркване и занапред.

така погледнат въпросът, вече съвсем друг отговор мога да дам от първоначалния, който бях замислила.

красивите хора са като всички други. на едни им се живее и предпочитат мимолетните връзки, други пък смятат, че никой не е достоен за тях. всеки си има негова причина за това, че няма връзка.

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Сам да, но самотен wtf. Ако имаш нещо в главата, самотата е магнитно поле - чувал си за нея, но никога не си я виждал или пипал.
    Е да де. Винаги можеш да си намериш, нещо за една вечер, без значение дали си грозен или не. Ако не можеш без приштелка до себе си, ставаш един вид ависим, недостатъчен. А жените търсшт силен и завършен човек (и с $). Затова трябва да си си достатъчен. Е по-хубаво ако намериш любовта на живота си, но ако не успееш, не означава, че трябва да се забиеш на едно място...

Град
    Измерение София
    b3b3toy тва за имиджа е напълно вярно и точно
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Една "кифла", която има мн познати и приятели, не може да се хване с дадено по-простичко момченце което и тя харесва ,ама не признава и пред себе си, защото бившия й (Най-якото момче по центъра) е много по красив( въпреки,че е тъп) и сега ще изглажда смешно до тоя.. Неизвестния Дано да сте ме разбрали... Тези за които говорите "красивите" се влияят от хопското мнение,не от чуствата си!
    В такъв случай момичето е идиотка.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Не може да се каже че съм самотен. Но има нещо вярно :І)

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    1 Като видя някоя със ''страшен'' външен вид си казвам няма смисъл...и подмнинавам
    2 Прекалено хубавите не носят нищо добро и много скоро ще те зареже!
    3 Не си падам по момичета,чиито стил на обличане е на 30 годишна жена с токчета

Град
    people`s wet dreams
    Кажете ми, като знаете много кокошката или яйцето?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от midle
    Кажете ми, като знаете много кокошката или яйцето?
    Така зададен въпроса ти може да има много значения.Лично аз смятам ,че е яйцето

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Външната красота е субективно понятие => темата се обезсмисля съвсем. Имаше и друга подобна преди време.
    "Красотата не е на лицето , тя е лъч в сърцето !"
    Хората които притежават вътрешна красота в днешно време самотни, защото скромността и добротата им остават недооценени.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Сега да споделя и аз какво мисля
    Красивите момичета са в повечето случаи без гаджете(добре де може и да не са повечето,а 50/50),защото момчетата ги гледат такива нахакани и си викат те вече са заети имат си гадже и прекалено голямо самочувствие,а всъщност не стоят така нещата
    За момчетата не мога да кажа въпреки че съм момче,но май нещата стоят също така и аз като не грозен(относително),мога да кажа че дори и красиви момичета някои от тях се притесняват от мен като говоря особено по-отворено с тях
    А и като практическа подкрепа на горе казаното като се огледате по улиците не виждате ли че все грозни индивиди се разкарват ръка за ръка,има и такива дето не са,но са малцинство
    Мда, като гледам по улиците няк'ви по - грозни от екскрементите ми със супер здравите пичОве и... разбирам, че няма правило.
    Пичовете са с тях, защото ги тъпчат по 5-6 пъти на ден

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    зависи от човека.. външния вид не е всичко

хах asp1r1n94 Защо мислиш , че прекалено хубавите не носят нищо добро ? Нима красивите момичета и момчета са безчувствени ,нима не се влюбват ?? Чувствата не зависят от красотата , красотата е даденост и всеки е красив по свой начин ! Аз не се определям като грозна ,но не съм и от онези нафуканите мацки и да самотна съм не защото съм вдигнала летвата прекалено високо !
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Никой не е казвал че красивите момчета и момичета са некви злодеи.Пълни глупости са това
    Каква,за да ни мислят за душички,ай да станем грозни и да миришем,че да се приравним към тея дето завиждат,примерно.Перфектн а логика.Страотна
    Темата изобщо не е безмислена.
    Тук обсъждаме,до колко помага или вреди красотата и тук нямам предвид вникване в характера на красивото момиче и т.н.,а първото впечатление което тя създава с външния си вид.Някой като я види и да го е страх да я доближи

Не смятам,че да си красив непременно означава да си самотен.Дори не мисля,че има толкова много свободни красиви момчета и момичета.Аз в повечето случаи винаги като видя някое хубаво момче и в следващата секунда до него се появява момиче,което се оказва,че всъщност му е гадже...Но от друга страна има и адски много грозновати хора,които не са сами.Като цяло май наистина си зависи от човека-доколко е притеснителен или пък отворен към разговори и запознанства.
    Въпрос към автора на темата - писал си,че си красив.Тогава ти как се чувстваш ? Самотен ли си ако приемем,че си нямаш приятелка?

Не съм писал че съм красив,писал съм че не съм грозен,дали съм красив други трябва да го решат.
    Самотен не се чувствам ако става въпрос за приятели,близки и т.н.
    Но в момента наистина си нямам приятелка и трудно си намирам,не че няма желаещи,но и те не са хич зле повечето,при което се случва следното че се стеснявам и си викам а пфф тя не е за мен

не съм съгласна.. познавам необварзани мнооооого хубави момичета и не са самотни...

Не съм писал че съм красив,писал съм че не съм грозен,дали съм красив други трябва да го решат.
    Самотен не се чувствам ако става въпрос за приятели,близки и т.н.
    Но в момента наистина си нямам приятелка и трудно си намирам,не че няма желаещи,но и те не са хич зле повечето,при което се случва следното че се стеснявам и си викам а пфф тя не е за мен
    Това означава ли,че търсиш перфектно момиче с идеална външност?

Близко до истината ама не баш
    Все пак перфектно не съществува

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си