- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?
САамо когато са красиви в интелектуален аспект.
Ами не мисля!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
@filmimilmi
Да помага? Няма проблем за да помага. Не се виждаме често с родителите ми повече си говорим по телефона и сме на здрасти; как си; чао; така че майка ми няма пръст в тая работа (: Може да излезем да пием по нещо и ще се запознаем.
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Имам предвид без гадже,не сам,лишен от приятели или от близкиПървоначално написано от bratignat
Съгласна съм че на такива хубавци и хубавици им е много дигната летвата.. Аз не се имам за толкова красива,но и на мен май май ми е малко дигната летвата.. мога да имам доста момчета,но все ги режа и търся все по-добур и по-добур.. тва май ми е грешката.. Ама ще ви кажа че някои хора си "пазят" имиджа .. Една "кифла", която има мн познати и приятели, не може да се хване с дадено по-простичко момченце което и тя харесва ,ама не признава и пред себе си, защото бившия й (Най-якото момче по центъра) е много по красив( въпреки,че е тъп) и сега ще изглажда смешно до тоя.. НеизвестнияПървоначално написано от onestar
Дано да сте ме разбрали... Тези за които говорите "красивите" се влияят от хопското мнение,не от чуствата си!
+1Първоначално написано от Lucyy
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Не,естествено..
Е ако момичето/момчето е със самочувствие до небесата - естествено,че ще остане сам/а
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ми научи значението на думите, за да няма объркване и занапред.Първоначално написано от remix1912
![]()
така погледнат въпросът, вече съвсем друг отговор мога да дам от първоначалния, който бях замислила.
красивите хора са като всички други. на едни им се живее и предпочитат мимолетните връзки, други пък смятат, че никой не е достоен за тях. всеки си има негова причина за това, че няма връзка.
Е да де. Винаги можеш да си намериш, нещо за една вечер, без значение дали си грозен или не. Ако не можеш без приштелка до себе си, ставаш един вид ависим, недостатъчен. А жените търсшт силен и завършен човек (и с $). Затова трябва да си си достатъчен. Е по-хубаво ако намериш любовта на живота си, но ако не успееш, не означава, че трябва да се забиеш на едно място...Първоначално написано от remix1912
b3b3toy тва за имиджа е напълно вярно и точно
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
В такъв случай момичето е идиотка.Първоначално написано от b3b3t0y
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не може да се каже че съм самотен. Но има нещо вярно :І)
1 Като видя някоя със ''страшен'' външен вид си казвам няма смисъл...и подмнинавам
2 Прекалено хубавите не носят нищо добро и много скоро ще те зареже!
3 Не си падам по момичета,чиито стил на обличане е на 30 годишна жена с токчета
Кажете ми, като знаете много кокошката или яйцето?
Така зададен въпроса ти може да има много значения.Лично аз смятам ,че е яйцетоПървоначално написано от midle
![]()
--------------------------------------------------------
Външната красота е субективно понятие => темата се обезсмисля съвсем. Имаше и друга подобна преди време.
"Красотата не е на лицето , тя е лъч в сърцето !"
Хората които притежават вътрешна красота в днешно време самотни, защото скромността и добротата им остават недооценени.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Пичовете са с тях, защото ги тъпчат по 5-6 пъти на денПървоначално написано от babity
хах asp1r1n94 Защо мислиш , че прекалено хубавите не носят нищо добро ? Нима красивите момичета и момчета са безчувствени ,нима не се влюбват ?? Чувствата не зависят от красотата , красотата е даденост и всеки е красив по свой начин ! Аз не се определям като грозна ,но не съм и от онези нафуканите мацки и да самотна съм не защото съм вдигнала летвата прекалено високо !
Don`t guve a fuck ! xaxa
Никой не е казвал че красивите момчета и момичета са некви злодеи.Пълни глупости са това
Каква,за да ни мислят за душички,ай да станем грозни и да миришем,че да се приравним към тея дето завиждат,примерно.Перфектн а логика.Страотна
Темата изобщо не е безмислена.
Тук обсъждаме,до колко помага или вреди красотата и тук нямам предвид вникване в характера на красивото момиче и т.н.,а първото впечатление което тя създава с външния си вид.Някой като я види и да го е страх да я доближи
Не смятам,че да си красив непременно означава да си самотен.Дори не мисля,че има толкова много свободни красиви момчета и момичета.Аз в повечето случаи винаги като видя някое хубаво момче и в следващата секунда до него се появява момиче,което се оказва,че всъщност му е гадже...Но от друга страна има и адски много грозновати хора,които не са сами.Като цяло май наистина си зависи от човека-доколко е притеснителен или пък отворен към разговори и запознанства.
Въпрос към автора на темата - писал си,че си красив.Тогава ти как се чувстваш ? Самотен ли си ако приемем,че си нямаш приятелка?
Не съм писал че съм красив,писал съм че не съм грозен,дали съм красив други трябва да го решат.
Самотен не се чувствам ако става въпрос за приятели,близки и т.н.
Но в момента наистина си нямам приятелка и трудно си намирам,не че няма желаещи,но и те не са хич зле повечето,при което се случва следното че се стеснявам и си викам а пфф тя не е за мен
не съм съгласна.. познавам необварзани мнооооого хубави момичета и не са самотни...![]()
Това означава ли,че търсиш перфектно момиче с идеална външност?Първоначално написано от remix1912
Близко до истината ама не баш
Все пак перфектно не съществува