.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Близко до истината ама не баш
    Все пак перфектно не съществува
    Не бъди чак толкова взискателен,никога не знаеш какво се крие зад перфектната външност...

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от Lucyy
    Напротив. Т'ва е само по книгите, не се заблуждавай, че в реалния живот е така. Е случва се понякога ама... това си е до човека.
    Даже е обратното. По-скоро по-грозноватите момчета и момичета биват пренебрегвани, точно заради външният си вид.

Съгласен съм .

ако си някво лайно със самочувствие до небедо, дето очаква от тоя свят всички да са му в краката, много ясно, че ще си самотен/на

повечето "красиви" и нагримирани и замаскирани хора са така.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Значи съм много красив , мерси че ми казахте

Зависи от човекът.

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Изчетох повечето от отговорите до тук... не видях сред тях никой да е писал, че темата е толкова наивно формулирана, че не може да се даде смислен отговор в нейните рамки.

Първо - как може такава генерализация да се прави - красивите хора сме хора като всички останали, единствено част от нас осъзнават предимствата на първото впечатление, което биха могли да оставят и се възползват от него. А и кой определя, че един е „красив“, друг е „обикновен“, трети - „грозен“... всеки човек има собствени критерии, красотата е толкова субективна и преходна.

В темата виждам втори, много по-сериозен пропуск - тук сякаш не се прави разлика между „сам“ и „самотен“. Някой въобще допуска ли, че е възможно човек да има връзка и въпреки всичко в тази връзка да се чувства самотен, неразбран?! Че не е проблем да започне нова и пак да се окаже, че човекът до него не е подходящ, не отговаря на неговата душевност, не споделя интересите и копнежите му?

Какво значение има дали сме красиви или не дотам, когато става дума да срещнем подхождащия ни човек?...
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Цитирай Първоначално написано от midle
    Кажете ми, като знаете много кокошката или яйцето?
    Кокошката разбира се! Вие къде сте видели яйце да долита от съседния двор?@

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Напротив. Т'ва е само по книгите, не се заблуждавай, че в реалния живот е така. Е случва се понякога ама... това си е до човека.
    Даже е обратното. По-скоро по-грозноватите момчета и момичета биват пренебрегвани, точно заради външният си вид.
    Точно, поогледай се наоколо и виж какво е съотношението.
    Виж когато в 1 компания, как тези които не са тлкова надарени физически, стоят малко встрани и се чудят как да привлекат вниманието към себеси, понеже биват в повечето случаи изолирани..
    В този живот външния вид играе най-голямо значение навсякъде - не само в 1 връзка..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Физическата красота играе голямо значение през ученическите години ,където е възможно комплексарчетата да ти се подиграват и т.н. В реалният живот според мен го няма това нещо,защото ако си умен и способен ,никой няма да ти гледа външният вид А и само глупаците оценят хората по външността им

--------------------------------------------------------

Голям фен
    Аз съм жив пример, красив и самотен

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Аз съм жив пример, красив и самотен
    И скромен.

Цитирай Първоначално написано от Torn
    Значи съм много красив , мерси че ми казахте
    само дето съм момиче
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Ако въпросния/та красавец/а лети на високо много ясно, че ще е самотен/а ..

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Точно, поогледай се наоколо и виж какво е съотношението.
    Виж когато в 1 компания, как тези които не са тлкова надарени физически, стоят малко встрани и се чудят как да привлекат вниманието към себеси, понеже биват в повечето случаи изолирани..
    В този живот външния вид играе най-голямо значение навсякъде - не само в 1 връзка..
    По - голямяма простотия не бях чел досега Откъде накъде като не си надарен физически те изолират ? Ако ти си такъв това си е твой проблем, че се оставяш да си аутсайдер.Защо аз като не съм надарен физически пък (почти) винаги съм център на внимание ? Защото знам как да си правя веселото, съответно знам как да правя весело и на другите.Не чакам наготово някой да изцепи нещо че да почна да се смея,аз правя смеха .Нямам кой знае какво тяло, само дето съм релефен - нищо кой знае колко специално.То е до човека и до характера и как се държи с хората около него.Ще ти дам пример от вчера -В последния момент около 11 часа вечерта една аверка ми звъни за диско.Всичко ок точно отиваме там а - у пиене едно друго.Нито бях най - красивия в дискотеката нито най - скъпо облечения, нито пък отпреде ме е чакала последен модел кола...Обаче мога да ти кажа че цялата дискотека ме е запомнила не защото съм кой знае какво като визия, а защото съм шоумен - живея за нощния живот.Ако не ми вярваш пишеш ми на лично и ти давам номера на аверката дето ме извика на диското + още 2 номера на момичета дето САМИ дойдоха да се запознаят с мене а не аз да им се слагам...Айде туй беше от мене
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

.. определено зависи от човека

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Ако въпросния/та красавец/а лети на високо много ясно, че ще е самотен/а ..

мм .. (nod) точно

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MiChKoO
    хах asp1r1n94 Защо мислиш , че прекалено хубавите не носят нищо добро ? Нима красивите момичета и момчета са безчувствени ,нима не се влюбват ?? Чувствата не зависят от красотата , красотата е даденост и всеки е красив по свой начин ! Аз не се определям като грозна ,но не съм и от онези нафуканите мацки и да самотна съм не защото съм вдигнала летвата прекалено високо !
    Ами ако едно момиче се мисли за красиво ще иска съответно и момчето да е като нея та дори и нещо повече и като вече не и харесва преминава на по-красив.
    Аз например си падам по скромни ,умни и нормални на външен вид момичета,но са прекалено голяма рядкост

Амм нищо лично ,но мисля че красивите момчета и момичета не принадлежът на един човек само!

asp1r1n94 ако момичето е повърхностно и красиво е нормално да гледа само външния вид на момчето НО не при всички красавици е така !
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Не искам да звуча гогделиво,но се определям за красива най-вече от мнението на приятелите ми
    Та по темата ...
    ... имам си приятел ...
    но другите момчета сякаш не ми обръщат внимание
    може би защото съм 1.61,а съм 53 кг,абе то това май си е съвсем нормално ама аз щех да съм влюбена в себе си,ако бях по-слаба
    ... и не,красивите хора не са самотни ... пък и да си грозен,ако си готин що пък да не те харесват много хора

Истината е по средата, не се карайте Външния вид е предимство, но само когато човек знае как да го използва. Има много хора, невзрачни на външен вид, но с много повече успехи с противоположния пол, защото притежават други качества, които им дават предимство пред някой красив, но неуверен и свит да речем.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Добре по какво разбирате дали човек е красив?
    Да има хубаво лице ли ? Е ако е с хубаво лице ,но пълен или прекалено слаб...
    Това е съвкупнсот от няколко неща ,според мен де.
    Излъчване,тяло,дрехи,лице ,та дори и прическата променя!

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    ако съдя по себе си....да

айде стига бе хора...външният вид почти няма значение...важното е да си нахакан
    А дано тоя от аватара ти е толкова самотен колкото и красив

хахахаах

Сигурно е вярно щом са го казали хората няма си измислят я ....

Значи според мене красивите хора или са супер супер супер самотни или супер супяер супер щастливи с този с когото са (;

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Добре по какво разбирате дали човек е красив?
    Да има хубаво лице ли ? Е ако е с хубаво лице ,но пълен или прекалено слаб...
    Това е съвкупнсот от няколко неща ,според мен де.
    Излъчване,тяло,дрехи,лице ,та дори и прическата променя!
    съгласна съм.. не е само едното му лице.дажее и ако се вгледате Жизел Бюндхен(най-скъпо платения модел ) и Хайди Клум не са особено големи красавици например,но имат излъчване,знаят как да се държат по време на снимки и имат страхотни тела,тоест нещата се компенсират.

иначе по темата-просто някой хора имат големи изисквания(по-високи критерии),които не чак толкова красивите не могат да си позволят да имат=> по-ниски критерии-по-лесно намиране на идеалния за тях

А правите ли разлика м/у САМ и САМОТЕН ? Защото са доста различни..те не са самотни,а са сами

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си