.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 138
    Ето дефиниция за красота, за по-горните чудещи се

Красотата е естетическа категория, която отразява хармоничното съчетание на отделните черти и елементи в даден обект, така че да се получи усещане за съвършенство, удовлетворение, наслада и удоволствие както за очите, така и за ума.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    оо да тва е напълно вярно.. като закон е
    хах.. грозноватички хора се разхождат влюбени ръка за ръка и с усмивка на лице. те имат това единствено щастие аз имам всички други само не и това. според мен е честно така
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може би е вярно,но не съвсем.Зависи,отново,от човека.Срещала съм самотни хора,които са много красиви и такива,които не са чак толкова.

Мисля, че двете неща нямат нищо общо : ) Ако говорехме за богатите дали са самотни, а не красивите можеше да има някаква смислена логика , но в този случай няма според мен. Всичко е относително.

Имам много приятелки и приятели, не съм самотен ;r

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Има една мисъл "По-лошо от това да бъдеш сам е да бъдеш сам с някого".Всичко си е до човека и до тва колко акъл имаш в главата...може да си красив и да не забелязваш,че си нещастен и самотен,защото през целия си живот си правил едно и също нещо.

Град
    Maina Town
    Аз лично не съм красива, но имам много приятели и познати. И какво значи да са самотни? Ти може да си с 200 човека, но пак да се чувстваш саммотен, защото онзи, който ти трябва да няма. )
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Аз познавам САМО едно момиче,което е невероятно красиво и също така има прекрасен характер.И съм си говорила с много момчета (общи познати) и има поне десетина,които са влюбени в нея,но никой не смее да й каже понеже ги е страх,че тя ще ги отхвърли.И какво става в крайна сметка? Момичето наистина е винаги само,защото всички ги е страх ,че тя е твърде добра за тях... Според мен наистина красивите момичета са сами.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Зависи.Ако са от типа,които искат всички да видят колко са секси,красиви и т.н.,те са самотни,защото всичко святно бяга от тях : }}
    Но има и такива,които използват красотата,за да намерят половинката си.
    Различни хора - различни идеали.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?
    Не, разбира се, не ставайте смешни. Та, това е оксиморон. Поне за красивите момичета съм убеден, тях винаги има кой да им прави компания.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Вярно е, да
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Според мен не е вярно, че красивите момичета и момчета са самотни.
    А и не всичко опира до красота.
    И не - не познавам такъв човек.
    Дрън-дрън

Оф.Тъпо тъпо,че чак вдлъбнато.
    Не...няма да си изживеете живота пълноценно,докато се чудите и маете върху някакви наложени стереотипи ;]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    в къв смисъл самотни майна?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Клише, създадено за успокоението на нас, грозните или средни хора.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Еми не съм кой знае какво,но не съм самотна...
    Има нещо вярно в това,защото като едно по-обикновено момче/момиче види красиво момиче/момче и си казва той/тя 100% е зает,няма да се интересува от такъв/а като мен и т.н...или пък ще си помисли,че е надут/а и арогантен/а...И понякога хората си страдат точно от красотата...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    ако съдя по себе си....да

айде стига бе хора...външният вид почти няма значение...важното е да си нахакан
    ++111
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Не е задължително.Според мен т'ва са пълни глупости.
    А и един човек е красив,но не за всички(критерии)....
    Търсете друго оправдание за самотата си,например в характера,начина на мислене......знам ли,но красотата - моля ви !Да,ама не!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    пловдив
    Както се казва - За всеки влак си има пътници ! Дали грозен или красив няма значение защото всеки е бил самотен. Но по принцип по красивите хора са малко по самотни защото много отбират докато на грозните не им пука с кой са

Гледай Scent of a woman и ще разбереш някои неща

вярно е аз съм живо доказателство ;д
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от lllXayclll
    Ремикс ЕВАЛА МОМЧЕ
    Много вода изтече от последния ми пост в някоя тема..
    Това твърдение е вярно за мен. Отворен съм и просто като започна най-елементарен разговор с някой представител от женски пол, който ми е хванал окото усещам че се чувства неудобно, притеснява се, не си задържа погледа на едно място. По дяволите та те дори не искат да влязат в роля (каквато и да е) и да си поиграем на думи, пък камо ли на действия.. Не могат да ми отговорят на предизвикателствата ( а аз обичам да си играя). Толкова ли е трудно да завържем фалшив флирт?? Прекалено зрял ли съм? Няма достатъчно широко скроени момичета ли? Ако не може да завърже интригуващ разговор с мене или поне да ми задържи вниманието директно отива в графа "познати" или "приятелки" Искам да си поиграя с някоя която е на нивото ми, но отдавна не съм срещал такъв индивид. Понякога е лоша комбинацията красота и ум..
    С интерес ще следя темата (:
    Имаш моя проблем. Макар, че не бих го нарекъл проблем.

Фен на Хаус и на Деадмаус си, като мене изглежда.

НЕ как ще са самотни като щом са красиви всичко живо ще им налитта ;d

p.s - e ако красавецът/красавицата са прекалено срамежливи (защото познавам много такива) , то тогава ще се съглася с това че са самотни .
    Некаа ,нека Бъде лятоо ..
    Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
    Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи

Град
    bourgas

..

Ммм.. зависи от човека,но да има и такива.. Поради простата причина,че някой хора просто не искат да се обвързват или просто си предпочитат приятелите,хубавата музика и купончетата който напримерно не са придружени от ревниво момче или момиче .. Приятно е и да си сам има много положителни странни Никои нищо не ти забранява ..

Пък който вече е с притенций излизайте,търсете ще забиете бързо погледите .. :P

Град
    bourgas

...

Имам предвид .. грозен или красив?? Няма значение за к'во се сдухваш ... А и няма грозен човек има неподържан вид... Гледа се вътрешната красота на човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си