- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?
Ето дефиниция за красота, за по-горните чудещи се
Красотата е естетическа категория, която отразява хармоничното съчетание на отделните черти и елементи в даден обект, така че да се получи усещане за съвършенство, удовлетворение, наслада и удоволствие както за очите, така и за ума.
оо да тва е напълно вярно.. като закон е
хах.. грозноватички хора се разхождат влюбени ръка за ръка и с усмивка на лице. те имат това единствено щастие аз имам всички други само не и това. според мен е честно така
WE ARE NOT ANGELS!
Може би е вярно,но не съвсем.Зависи,отново,от човека.Срещала съм самотни хора,които са много красиви и такива,които не са чак толкова.
Мисля, че двете неща нямат нищо общо : ) Ако говорехме за богатите дали са самотни, а не красивите можеше да има някаква смислена логика , но в този случай няма според мен. Всичко е относително.
Има една мисъл "По-лошо от това да бъдеш сам е да бъдеш сам с някого".Всичко си е до човека и до тва колко акъл имаш в главата...може да си красив и да не забелязваш,че си нещастен и самотен,защото през целия си живот си правил едно и също нещо.
Аз лично не съм красива, но имам много приятели и познати. И какво значи да са самотни? Ти може да си с 200 човека, но пак да се чувстваш саммотен, защото онзи, който ти трябва да няма.)
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Аз познавам САМО едно момиче,което е невероятно красиво и също така има прекрасен характер.И съм си говорила с много момчета (общи познати) и има поне десетина,които са влюбени в нея,но никой не смее да й каже понеже ги е страх,че тя ще ги отхвърли.И какво става в крайна сметка? Момичето наистина е винаги само,защото всички ги е страх ,че тя е твърде добра за тях... Според мен наистина красивите момичета са сами.
Зависи.Ако са от типа,които искат всички да видят колко са секси,красиви и т.н.,те са самотни,защото всичко святно бяга от тях : }}
Но има и такива,които използват красотата,за да намерят половинката си.
Различни хора - различни идеали.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не, разбира се, не ставайте смешни. Та, това е оксиморон. Поне за красивите момичета съм убеден, тях винаги има кой да им прави компания.Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?![]()
Вярно е, да![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Според мен не е вярно, че красивите момичета и момчета са самотни.
А и не всичко опира до красота.
И не - не познавам такъв човек.
Дрън-дрън
Оф.Тъпо тъпо,че чак вдлъбнато.
Не...няма да си изживеете живота пълноценно,докато се чудите и маете върху някакви наложени стереотипи ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
в къв смисъл самотни майна?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Клише, създадено за успокоението на нас, грозните или средни хора.
Еми не съм кой знае какво,но не съм самотна...
Има нещо вярно в това,защото като едно по-обикновено момче/момиче види красиво момиче/момче и си казва той/тя 100% е зает,няма да се интересува от такъв/а като мен и т.н...или пък ще си помисли,че е надут/а и арогантен/а...И понякога хората си страдат точно от красотата...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
++111Първоначално написано от kindergarden
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не е задължително.Според мен т'ва са пълни глупости.
А и един човек е красив,но не за всички(критерии)....
Търсете друго оправдание за самотата си,например в характера,начина на мислене......знам ли,но красотата - моля ви!Да,ама не!
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Както се казва - За всеки влак си има пътници ! Дали грозен или красив няма значение защото всеки е бил самотен. Но по принцип по красивите хора са малко по самотни защото много отбиратдокато на грозните не им пука с кой са
![]()
Гледай Scent of a woman и ще разбереш някои неща![]()
вярно е аз съм живо доказателство ;д![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Имаш моя проблем. Макар, че не бих го нарекъл проблем.Първоначално написано от lllXayclll
Фен на Хаус и на Деадмаус си, като мене изглежда.![]()
НЕкак ще са самотни като щом са красиви всичко живо ще им налитта ;d
p.s - e ако красавецът/красавицата са прекалено срамежливи (защото познавам много такива) , то тогава ще се съглася с това че са самотни .
Некаа ,нека Бъде лятоо ..
Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи
Ммм.. зависи от човека,но да има и такива.. Поради простата причина,че някой хора просто не искат да се обвързват или просто си предпочитат приятелите,хубавата музика и купончетата който напримерно не са придружени от ревниво момче или момиче.. Приятно е и да си сам има много положителни странни
Никои нищо не ти забранява ..
![]()
Пък който вече е с притенций излизайте,търсете ще забиете бързо погледите .. :P
Имам предвид .. грозен или красив?? Няма значение за к'во се сдухваш ... А и няма грозен човекима неподържан вид... Гледа се вътрешната красота на човека.