- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?
ем да самотна съм,но дали съм красива не знам
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от remix1912
Точно така си е.
Понякога и красивите са доста притеснителни,което си е проблем.
Breath slow...
как може да задададеш такъв въпрос ??? честно ПРОСТ ЛИ СИ ? как външният вид да дава пояснение за човека,че под общ знаменател да го слагаш БОТ !Първоначално написано от remix1912
Чувала съм подобна теория, която и някои преди мен казаха, че красивите момичета и момчета си остават самотни, защото никой няма смелостта и самочувствието да се пробва. Ама аз честно казано не смятам, че има правило, защото на теория може и да е така, но на практика като видя красиво момиче, то винаги е с гадже.А като видя незабелязващо се момиче /не искам да казвам грозно/ то почти винаги е само. Таа... зависи и от късмет, и от характер, и от държание. Някои хора сами избират да са ергени, примерно.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
мога само да кажа че НЯМА ГРОЗНИ МОМИЧЕТА/МОМЧЕТА има не подържани .. Мен много ме е яд това че гледам външния вид на едн0 м0мче м0га сам0 заради външния вид да полудея но е имал0 слъчеи в които харесвам характера .. н0 попринцип гледам външен виднезнам каква съм н0 съм сам0тна 'дд
![]()
![]()
![]()
Хубава тема! Истината е някъде по средата. Познавам много хубави момичета, които са сами и не могат да намерят щастието в любовта. Има и такива, които точно защото са красиви имат много готини гаджета и поне привидно изглеждат щастливи. Хората според мене смятат, че красивите момичета са сами, защото мъжете се плашат от съвършенството и бягат като опарени. Според мен зависи от късмета и това, което ти е писано. Както знаем: За всеки влак си има пътници и на всеки човек поне веднъж в живота му се дава подходящ партньор.
Първоначално написано от remix1912
Не ми се вярва.![]()
Сякви работи се случват, но не мисля че има такава определена зависимост
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
всеки,който не е открил любовта е самотен и винаги му липсва нещо без значение външността
I can't stop myself from loving you <3
Клишета..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мда, самотна съм.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
незнам до каква степен това дали си красив или не , определя дали си имаш приятел/ка .. смятам себе си за обикновенно и скромно моми4е , рядко се държа '' нахакано '' както споменахте , но пък и същивременно ве4е от около 1 год си нямам проятел.. незнам до колко това се дължи на външния вид , 4есто 4увам от приятели мом4ета комплименти , но не и от правилния 4овеквси4ко е въпрос на късмет според мен .. едни са родени с него , други са го имали , но пропиляли а трети тепърва ще ги намери...
незнам до каква степен това дали си красив или не , определя дали си имаш приятел/ка .. смятам себе си за обикновенно и скромно моми4е , рядко се държа '' нахакано '' както споменахте , но пък и същивременно ве4е от около 1 год си нямам проятел.. незнам до колко това се дължи на външния вид , 4есто 4увам от приятели мом4ета комплименти , но не и от правилния 4овеквси4ко е въпрос на късмет според мен .. едни са родени с него , други са го имали , но пропиляли а трети тепърва ще ги намери...
от цялата тема разбрах че тук красивите момичета са малко или жените не знаят какво искат
ОДИН!!!
Истина е.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Истина е.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
тва е като въпроса ''какво правят мъжете с големи полови органи''
да кажеш че всички красиви момичета са самотни е все едно да кежш че всички грозни са обградени от внимание
о.0
ОДИН!!!
@JIMEI
същност хаус съм аз, но си забравих паролата
WE ARE NOT ANGELS!
В живота странно нещо се оказва красотата ,мъжете плашат се и бързо бягат през вратата ! ;dd
Абе, какви глупости се пишат в тая тема? Вие вярвате ли си като ги пишете тия нещица? НЯМА, АМА НЯМАААААААА, красиво момиче, което да е самотно, защото НЯМА момче, което да не се пробва да се запознае с подобно момиче или да я свали. Понякога това момче има късмет, понякога не, зависи от него и нея, но такива момичета НЯМА как просто да останат сами или самотни. Дори да няма момчета с тях, то имат приятелки, така че стига глупости.
To тук момчетата ни изкарахте, с извинение, егати п*тките! Нямали сме смелост, чушки. Даже аз, който имам егати комплекса за малоценност, се осмелявам да заговоря някоя яка г-ца, пък какво остава за останалите.
Ми да истина е! Мъжете се страхуват от красивите жени!Затова си търсят някое "плашило" дет никой няма да го погледне!
![]()
Първоначално написано от BlueFace
наскоро доказаха, че е яйцето :P
Според мен , в повечето случаи е така , защото красивите момчета и момичета имат по-високи изисквания и трудно си намират човек , който да отговаря на тези изисквания .
Memento mei, memini tui!