.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 138
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ем да самотна съм,но дали съм красива не знам
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Сега да споделя и аз какво мисля
    Красивите момичета са в повечето случаи без гаджете(добре де може и да не са повечето,а 50/50),защото момчетата ги гледат такива нахакани и си викат те вече са заети имат си гадже и прекалено голямо самочувствие,а всъщност не стоят така нещата
    За момчетата не мога да кажа въпреки че съм момче,но май нещата стоят също така и аз като не грозен(относително),мога да кажа че дори и красиви момичета някои от тях се притесняват от мен като говоря особено по-отворено с тях
    А и като практическа подкрепа на горе казаното като се огледате по улиците не виждате ли че все грозни индивиди се разкарват ръка за ръка,има и такива дето не са,но са малцинство
    +1
    Точно така си е.
    Понякога и красивите са доста притеснителни,което си е проблем.
    Breath slow...

Re: Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?

Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?
    Такъв,такава ли сте и познавате ли такива и защо според вас е така?
    как може да задададеш такъв въпрос ??? честно ПРОСТ ЛИ СИ ? как външният вид да дава пояснение за човека,че под общ знаменател да го слагаш БОТ !

Град
    in the reality : )
    Чувала съм подобна теория, която и някои преди мен казаха, че красивите момичета и момчета си остават самотни, защото никой няма смелостта и самочувствието да се пробва. Ама аз честно казано не смятам, че има правило, защото на теория може и да е така, но на практика като видя красиво момиче, то винаги е с гадже. А като видя незабелязващо се момиче /не искам да казвам грозно/ то почти винаги е само. Таа... зависи и от късмет, и от характер, и от държание. Някои хора сами избират да са ергени, примерно.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

мога само да кажа че НЯМА ГРОЗНИ МОМИЧЕТА/МОМЧЕТА има не подържани .. Мен много ме е яд това че гледам външния вид на едн0 м0мче м0га сам0 заради външния вид да полудея но е имал0 слъчеи в които харесвам характера .. н0 попринцип гледам външен вид незнам каква съм н0 съм сам0тна 'дд

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Хубава тема! Истината е някъде по средата. Познавам много хубави момичета, които са сами и не могат да намерят щастието в любовта. Има и такива, които точно защото са красиви имат много готини гаджета и поне привидно изглеждат щастливи. Хората според мене смятат, че красивите момичета са сами, защото мъжете се плашат от съвършенството и бягат като опарени. Според мен зависи от късмета и това, което ти е писано. Както знаем: За всеки влак си има пътници и на всеки човек поне веднъж в живота му се дава подходящ партньор.

Супер фен Аватара на radeberger

Re: Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?

Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?

Не ми се вярва.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Сякви работи се случват, но не мисля че има такава определена зависимост
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

всеки,който не е открил любовта е самотен и винаги му липсва нещо без значение външността
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от Lucyy
    Напротив. Т'ва е само по книгите, не се заблуждавай, че в реалния живот е така. Е случва се понякога ама... това си е до човека.
    Даже е обратното. По-скоро по-грозноватите момчета и момичета биват пренебрегвани, точно заради външният си вид.

Мега фен Аватара на mynichka
    Клишета..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мда, самотна съм.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

незнам до каква степен това дали си красив или не , определя дали си имаш приятел/ка .. смятам себе си за обикновенно и скромно моми4е , рядко се държа '' нахакано '' както споменахте , но пък и същивременно ве4е от около 1 год си нямам проятел.. незнам до колко това се дължи на външния вид , 4есто 4увам от приятели мом4ета комплименти , но не и от правилния 4овек вси4ко е въпрос на късмет според мен .. едни са родени с него , други са го имали , но пропиляли а трети тепърва ще ги намери...

незнам до каква степен това дали си красив или не , определя дали си имаш приятел/ка .. смятам себе си за обикновенно и скромно моми4е , рядко се държа '' нахакано '' както споменахте , но пък и същивременно ве4е от около 1 год си нямам проятел.. незнам до колко това се дължи на външния вид , 4есто 4увам от приятели мом4ета комплименти , но не и от правилния 4овек вси4ко е въпрос на късмет според мен .. едни са родени с него , други са го имали , но пропиляли а трети тепърва ще ги намери...

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    от цялата тема разбрах че тук красивите момичета са малко или жените не знаят какво искат
    ОДИН!!!

Истина е.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Истина е.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    тва е като въпроса ''какво правят мъжете с големи полови органи''

да кажеш че всички красиви момичета са самотни е все едно да кежш че всички грозни са обградени от внимание
    о.0
    ОДИН!!!

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    @JIMEI

същност хаус съм аз, но си забравих паролата
    WE ARE NOT ANGELS!

Голям фен Аватара на mey_si
    В живота странно нещо се оказва красотата ,мъжете плашат се и бързо бягат през вратата ! ;dd

Абе, какви глупости се пишат в тая тема? Вие вярвате ли си като ги пишете тия нещица? НЯМА, АМА НЯМАААААААА, красиво момиче, което да е самотно, защото НЯМА момче, което да не се пробва да се запознае с подобно момиче или да я свали. Понякога това момче има късмет, понякога не, зависи от него и нея, но такива момичета НЯМА как просто да останат сами или самотни. Дори да няма момчета с тях, то имат приятелки, така че стига глупости.

To тук момчетата ни изкарахте, с извинение, егати п*тките! Нямали сме смелост, чушки. Даже аз, който имам егати комплекса за малоценност, се осмелявам да заговоря някоя яка г-ца, пък какво остава за останалите.

Ми да истина е! Мъжете се страхуват от красивите жени! Затова си търсят някое "плашило" дет никой няма да го погледне!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от midle
    Кажете ми, като знаете много кокошката или яйцето?
    Така зададен въпроса ти може да има много значения.Лично аз смятам ,че е яйцето

наскоро доказаха, че е яйцето :P

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Според мен , в повечето случаи е така , защото красивите момчета и момичета имат по-високи изисквания и трудно си намират човек , който да отговаря на тези изисквания .
    Memento mei, memini tui!

Супер фен Аватара на Di
    да,вярно е

красотата е проклятие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си