.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 138 от общо 138
    Цитирай Първоначално написано от s3nsual
    Според мен , в повечето случаи е така , защото красивите момчета и момичета имат по-високи изисквания и трудно си намират човек , който да отговаря на тези изисквания .
    и аз мисля така, пък и четох някаде, че момчетата се страхуват от наистина красивите момичета и си избират такива на тяхното ниво с които имат реални шансове. Не знам до колко е вярно.

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Сега да споделя и аз какво мисля
    Красивите момичета са в повечето случаи без гаджете(добре де може и да не са повечето,а 50/50),защото момчетата ги гледат такива нахакани и си викат те вече са заети имат си гадже и прекалено голямо самочувствие,а всъщност не стоят така нещата
    За момчетата не мога да кажа въпреки че съм момче,но май нещата стоят също така и аз като не грозен(относително),мога да кажа че дори и красиви момичета някои от тях се притесняват от мен като говоря особено по-отворено с тях
    А и като практическа подкрепа на горе казаното като се огледате по улиците не виждате ли че все грозни индивиди се разкарват ръка за ръка,има и такива дето не са,но са малцинство
    мисляяяя че си супер прав : )

Това са пълни глупости.. всичко си зависи от човека, характера, нагласата за живот, обстоятелствата...

Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Мда, самотна съм.
    И аз като тебе...
    Може би там и тогава друга съм била ...

Супер фен Аватара на sashko705
    Да повечето! Знам го от личен опит

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз вече се превивам от смях. Тоооолкова е абсурдно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от nerazbranoZLO
    Аз съм... самотен/красив...
    Неее, въобще не съм нахален, хич даже...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Едва ли самотата зависи от външния вид, по-скоро от характера. По пътя на логиката, красивите би трябвало да привличат повече внимание, съответно да завързват контакти с повече хора. Но не всичко в отношенията се подчинява на логиката.

Мисля, че е така. Познавам едно хубаво момиче, което е срамеливо и никой не се интересува от нея и никой не и казва че я харесва, а може би някой я харесва, но просто не го казва

Град
    Варна, моретоо :)
    В началото Бог сътворил небето и земята. И казал Бог:
    - Да бъде светлина! И дошла светлината.И казал Той , че това е хубаво. И сътворил Бог човека по свой образ и подобие.И казал Той , че това е хубаво. И сътворил Бог жената.Погледнал я и казал:
    -...нищо, ще се гримира.

От заглавието може да отпадне въпроса за момичетата

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    По - скоро бих казал че красивите момичета не са сами, защото ходят с някакви оръфляци, а за момчетата да вярно е че са сами.

Голям фен
    Не, външната красота е последният критерий за самота.
    Don't worry, be happy!

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Кой ще ми дифинира "красиви момичета/момчета", че да отговоря по - компетентно по темата? Иначе... всеки има нещо уникално в себе си... което го прави красив по свой си начин... и нда, има някои хора които са толкова красиви душевно... и все пак са сами... или външно красивите... и такива самотни индивиди има, но все се намира по някой загорял тук - там, че да не са сами...
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си