- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?
и аз мисля така, пък и четох някаде, че момчетата се страхуват от наистина красивите момичета и си избират такива на тяхното ниво с които имат реални шансове. Не знам до колко е вярно.Първоначално написано от s3nsual
![]()
мисляяяя че си супер прав : )Първоначално написано от remix1912
![]()
Това са пълни глупости.. всичко си зависи от човека, характера, нагласата за живот, обстоятелствата...
И аз като тебе...Първоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
Аз вече се превивам от смях. Тоооолкова е абсурдно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от nerazbranoZLO
![]()
![]()
![]()
Едва ли самотата зависи от външния вид, по-скоро от характера. По пътя на логиката, красивите би трябвало да привличат повече внимание, съответно да завързват контакти с повече хора. Но не всичко в отношенията се подчинява на логиката.![]()
Мисля, че е така. Познавам едно хубаво момиче, което е срамеливо и никой не се интересува от нея и никой не и казва че я харесва, а може би някой я харесва, но просто не го казва![]()
В началото Бог сътворил небето и земята. И казал Бог:
- Да бъде светлина! И дошла светлината.И казал Той , че това е хубаво. И сътворил Бог човека по свой образ и подобие.И казал Той , че това е хубаво. И сътворил Бог жената.Погледнал я и казал:
-...нищо, ще се гримира.
От заглавието може да отпадне въпроса за момичетата![]()
![]()
![]()
Не, външната красота е последният критерий за самота.
Don't worry, be happy!
Кой ще ми дифинира "красиви момичета/момчета", че да отговоря по - компетентно по темата?Иначе... всеки има нещо уникално в себе си... което го прави красив по свой си начин...
и нда, има някои хора които са толкова красиви душевно... и все пак са сами... или външно красивите... и такива самотни индивиди има, но все се намира по някой загорял тук - там, че да не са сами...
![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..