Първоначално написано от
babity
Аз никога не съм го търсила изобщо по какъвто и да е начин. Отпада варианта да го разигравам за повдигане на самочувствието. Да, страхувам се някой ден наистина да не остана сама, но не той е човекът на който звъня в този момент.
Интересува те защо пиша темата ли? 'Щото наистина не знам как да го отрежа. Случвало се е вече да му кажа, че не го харесвам, дори и груба съм била с него. И след известно време случката се повтаря. Това, което бях написала за възгледите му относно външния вид се отнасяше за мен, но ако трябва да си говорим какво е той също не е цвете. И въпреки всичко пак може да се уреди с нещо ако просто беше уверен, а той не е. Постоянно търси одобрение. И понеже и аз съм била в това положение (въпреки че го наричам лузър и смотаняк), трудно ми е да не се поставя на негово място. Не мога да тръгна с него, 'щото нямам грам никакъв интерес. Да го отрежа грубо за да не ме потърси повече... сърце нямам. Пък и дори да не ме потърси пак какво ше стане? Ще свърши още по - неуверен и ще се пробва и с още по - грозни.