Първоначално написано от
babity
Има една фигура, която се опитва да се намъкне в живота ми от много време. Е, започвам да се дразня, защото не мога да му откажа. Като всеки уважаващ себе си чекиджия е възприел правилото, че външният вид няма значение, както и че ВЪТРЕШНАТА красота ще спаси всета. Е да, ама не. Та... в отчаянието си, понеже знае, че нямам време да се занимавам с лиготии, той решава, че аз съм неговия компромисен вариант за страстните му нощи с любящата му дясна ръка. Стига описателност. През определени интервали от време човека ми прави "проверки". Как съм, защо съм, имам ли си някой. Кхъъм, забравих да спомена, че това се случва от две години насам. Теоретично съществува варианта да съм провокирала някакви сантиментални чувства в него на единствената ни среща, но понеже съм реалист смятам, че просто се опитва да се цели ниско с мен. И в момента, в който трябва да го изпратя с добре познатото "Абе, ти що не си кхъм, кхъм... майката", започвам да се замислям. Добре, той вероятно е наистина отчаян за да стигне до мен. Второ: ако го отрежа колкото и да е малко все ще нараня чувствата му, а за мен е изключително трудно да го правя с такива "немощни" индивиди. Да не говорим, че когато аз се очаям понякога и аз си мисля за него (обикновено преди цикъл, точно когато съм убедена, че ще умра сама и недоебана). Не знам какво да го правя тоз човек. Приятели са категорични, че такива трябва от рано да ги режа и то по груби начини за да си повдигам самочувствието, но... не съм такава. Подобни лузъри ми напомнят на мен когато бях по - малка. Кажете ми де, какво да го правя тоз'?