- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С коя от двете
Вмомента ходя с едно момиче (А), не я харесвам, но си допадаме до някаде и ми е хубаво с нея. Но имам стари чувства към друга (Б), стари-стари но ги има, а си мисля, че тя сега ме харесва. С много неща ме накланя на тази мисъл (няма да споменавам). Незнам какво да правя, аз обичам втората, но не съм сигурен в това, че ме харесва, а бих дам всичко да съм с нея.
Е щом ти е хубаво с първата изобщо не се замиляй за другата. Първо ще ти става гадно като се сетиш и второ има-няма чувства, нали всичко е приключило вече?!
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
вЕрно ли ще решиш с коя да бъдеш, водейки се от резултатите от анкетата?![]()
ами май майПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
така е модерноПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
И двете не ги заслужаваш, шаран.
Aз имам чувства към втората, а към момичето с което ходя НЕПървоначално написано от JustAnotherGirl
Ест., че няма да реша от анкетата, но искам да видя мнението на хората нагледноПървоначално написано от vesSynkaa
![]()
[quote="shishobakshisho"]Aз имам чувства към втората, а към момичето с което ходя НЕПървоначално написано от JustAnotherGirl
Ем ходи при втората тогава![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Ти от хорското мнение ли се влияеш?
А и като не изпитваш чувства към момичето,
с което си защо изобщо си с нея ?!
Представи си, че тя изпитва нещо по-силно към теб..
Няма смисъл да я лъжеш![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Имам общи интереси.. не е любов и неискам да я отрежа кат кисела краставица, защото както някой преди каза после няма да можем да се гледаме, а сме много време на ден заедно и без товаПървоначално написано от vesSynkaa
![]()
От двата стола на земята
Щом обичаш втората, няма смисъл да продължаваш със сегашната си връзка
"Стоя на пръсти... накрая на света"
+1Първоначално написано от chill
Освен, че мъчиш първото момиче, мъчиш и себе си. Седни и поговори с нея нормално обясни и как стоят нещата, може първоначално да ти се ядоса, но ще те разбере. После се опитай да се събереш с момичето което харесваш, само гледай да не си останеш с: "а си мисля, че тя сега ме харесва"
Не стой с първото момиче, само защото ти е удобна и не искаш да си сам (примерно) И това, че си допадате до някъде и ви е яко да сте в една компания не е достатъчно за една връзка...
не се води от хормоните си, а от фактът, с коя (ще) ти е по-приятно и интересно.![]()
и със двете![]()
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!
3та опция Suicide няма ли?
--------------------------------------------------------
А ти нещо специален ли си , че имаш право
да си играеш с хорските чувства ....
Живееш като гнида моето момче !!
Закачен за едната , само от потребноста да не останеш сам и на сухо ....
Но ако другата ти звънне и ти каже ,че те иска би зарязал момичето с което си на момента !
Не заслужаваш нито едната нито другата !
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Много капризи много нещо бе ..
Ако обичаше втората дали щеше да позволиш да се разделите а?
Ако харесваше първата и имаше поне малко уважение към нея дали щеше да мислиш за бившата и да си готов да я зарежеш на секундата?
Трябва да си САМ, за да разбереш какво е да НЯМАШ!! ..![]()
опитай с втората
Първоначално написано от cherinka
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
от двата стола,най-накрая на земята![]()
Вземи се стегни и помисли с коя ти е по-интересно и с коя по-добре се разбираш.Щом със 1вата ти е хубаво значи..
Защо няма и трета..(гласувах за Б.)
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Виж сега аз с втората не съм ходил, харесвах я, разиграва ме, но нищо не се получи, когато исках аз. Но вече знам, че ме харесва. Вчера ми предложи да тръгнем, но аз казах, че трябва да си помисля до купончето на което сме в неделяПървоначално написано от ReachlessGirl
А знам, какво ще стане там, ще се напия и после... сами се сетете, няма да е секс ама натискане, целуване... Също втората каза, че не я бърка да ходя с двете едновременно, защото и без това иска връзката ни да остане в тайна
Какво да правя сега?
Отеби ги и двете и търси трета!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..