- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ !
Бившата все още я обичам обстоятелствата са такиви казва ми че е готова да бъде с мен забравих да кажа че неините приятелки много ме мразят и така готова е да бъде с мен ако не я намразят казах и обичам те знам че те нараних но защо да не пробваме още веднаж тя ми заяви че е лудо влюбена в моят наи-добър приятел казах и че и това неможе да стане тои сам си и каза приятел за нищо не предавам и тя ми отговори ако не се получи нищо с моят наи-добър приятел и ако не я намразят приятелките и ще бъде с мен отговорих и че няма да съм и резерва в никъв случай тя ме попита да поговорим за 15-20 минути на живо кажете ми 2-3 конкретни въпроси да разбера харесва ли ме все още обича ли ме само 2-3 !!
Простичко казано - поставила те е като резервен вариант. Това значи че ти СИ резервен вариант
И каквото и да направиш си оставаш такъв.
Всъщност има начин да излезеш победител.. обаче играта е доста и нямам нерви да я описвам тук. Ама и не вярвам че ще се справиш де.
Айде - има те за утешителна награда. Нямаш какво да направиш по въпорса.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
въпроса в момента е дали ще се оставиш да те разиграва. не бъди женчо и я забрави, защото просто тя не си заслужава.
Еми няма никакъв смисъл да се занимаваш с нея...както казаха: ти си резервен вариянт...И ми се струва мн незряла нейната постъпка да ти го каже такаИначе ако мн държиш на нея, питай приятеля си дали я харесва и ако той я харесва ги остави да са заедно...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Недей да бъдеш резервен вариант.Има 1000 др момичета които ще ти харесат. Сеедно да си богат и да просиш. Просто и казваш 'би си мамито' и да се маха използвачката. Има и др вариант. Да си я вържеш просто за секса.![]()
ти решаваш