.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Питане към нежния пол?

Какъв мъж бихте избрали ако имате само 2 избора?

1-ви избор: Да бъдете със красив мъж(на мечтите ви), но беден?

2-ри избор: Да бъдете с грозен мъж (на кошмарите ви), но богат?

Възрастта, както и готин характер ги има и при двамата и са еднакви във всяко едно отношение

... за тези които изберат единия от двата избора, бихте ли и споделили защо?
    Две глави мислят по-добре от една!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Еми мисля, че темата е малко безсмислена, но тъй като днес ми се пишат коментари в раздел Любов, ще отговоря красив, но беден! Макар, че тук трябваше да споменеш и за някакъв характер и т.н. ...както и да е, за мен лично парите нямат голямо значение...Е разбира се, да не е некой просяк, но иначе не...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Все ми е тая, ако за мен е привлекателен, ще съм с него.

Дефинирай 'красив' и 'грозен'.

Всеки човек за едни е красив, за други- грозен. Хората си имат стереотипи за красиви и грозни... Бла бла бла, въпосът ти е кофти зададен. Надявам се да схвана, че не ми се обяснява.

И стига с тея глупавите теми...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Айде Павка, гледай колко позьирщина ще се изсипе в тая тема

Иначе ако мога да обърна ситуацията и да си избирам жени - ще си избера богатата и грозната. Не щото външния вид няма значение, а щото само с една гола любов не се живее. щ

Макар че в реалността подобен избор е невъзможен, предвид факта че едва ли ще има само две жени на планетата.

Едит: Абигория - подразбира се че става дума за "красив, според твоите критерии" и "грозен, поред твоите критерии". Т.е. според критериите на всяка която го прочете. Автора не описва конкретни двама индивида.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

таковала съм ги парите, ако дори не мога да погледна човекът до мен без да се разрева. предпочитам хляб и сол да ям и да имам хубав мъж, отколкото уж да имам всичко, а да нямам нищо.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Предпочитам да съм с красив, но беден. И най-вече да се обичаме, а колкото да парите, ще си намерим работа и от там и пари, не ми трябват хиляди, за да ми е добре, колкото да си живеем нормално и да има, за да се поглезим от време на време
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Re: Питане към нежния пол?

Цитирай Първоначално написано от pavelvasilev

Възрастта, както и готин характер ги има и при двамата и са еднакви във всяко едно отношение
    Така зададен въпроса, ще кажа, че избирам да съм сама.
    Ще избера този, към който имам чувства, независимо дали е красив, грозен, беден, богат или каквото друго се сетите.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    у нас

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483

Ще избера този, към който имам чувства, независимо дали е красив, грозен, беден, богат или каквото друго се сетите.
    +1
    Асии <3 , Наннсии <3

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    За пореден път Влади ги заби. Да видим колко те изберат красивия.
    Истината на живота е друга "Богат грозен мъж няма". Рано или късно момиченцата я научават.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А той ако е грозен, другите жени няма да го заглеждат и вероятността да изневерява е по-малка
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Айде Павка, гледай колко позьирщина ще се изсипе в тая тема

Иначе ако мога да обърна ситуацията и да си избирам жени - ще си избера богатата и грозната. Не щото външния вид няма значение, а щото само с една гола любов не се живее. щ

Макар че в реалността подобен избор е невъзможен, предвид факта че едва ли ще има само две жени на планетата.

Едит: Абигория - подразбира се че става дума за "красив, според твоите критерии" и "грозен, поред твоите критерии". Т.е. според критериите на всяка която го прочете. Автора не описва конкретни двама индивида.
    >> Ето един човек да си признае ! И аз бих избрал грозната и богатата .. щом не е скочибра по душа - няма да ми пречи
    >> Taка или иначе после всички жени стават грозни, надебеляват ии дали ше е хубава или не .. няма значение

Голям фен
    Град
    Лондон
    Винаги бих избрала човек ,който държи на мен и ме обича . Не казвам ,че външният вид или социалното положение е маловажно ,но за мен имали чувства всичко се постига ,имаш стимул да се бориш.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Грозен, но богат! ДА МАТЕРИАЛИСТКА СЪМ! Колкото и да е красив, ако живее под моста аз какво да правя с него? Любовта му няма да ме топли в кашона зимно време!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Половинката ми не е богат, даже хич. Според него (не и според мен) не е особено красив. Ебати, защо съм с него?

Предпочитам да съм с красив, но беден.За мен парите не са от голямо значение .. важното е да се обичаме с човекът с ,когото съм.

Цитирай Първоначално написано от 6okolad4ety95

+1

+++

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от kotetokateto
    Цитирай Първоначално написано от 6okolad4ety95

+1

+++

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Половинката ми не е богат, даже хич. Според него (не и според мен) не е особено красив. Ебати, защо съм с него?
    Щото според теб е красив примерно? Важното е според теб нещата как са. Не според него.

Същата логика важи и за него.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от phobiaaa
    Предпочитам да съм с красив, но беден.За мен парите не са от голямо значение .. важното е да се обичаме с човекът с ,когото съм.
    - аз също
    1-ви избор: Да бъдете със красив мъж(на мечтите ви), но беден
    Предпочитам да съм с беден мъж, но да се разбираме и обичаме, и да сме щастливи .. Ако тръгна с богатия, но не съм щастлива? И не изпитвам любов? За мен това е важно чувство, без което никой не живее истински. Е, материалистките друго ще кажат Аз предпочитам да съм щастлива и да живя истински
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Щото според теб е красив примерно? Важното е според теб нещата как са. Не според него.

Същата логика важи и за него.
    Разбира се, че за мен е хубав, а и по принцип си е, защото на пръв поглед ми хареса чисто визуално. Има много хубави и правилни черти, най-хубавият мъжки нос например...Просто той не се намира за такъв. По-скоро коментарът ми е ироничен, защото всичко е относително. За мен човек, който изкарва 1000 лева месечно е богат, а за столичаните това са нищо пари. За баба ми с пенсия 150 лв, моята стипендия е цяло богатство, а е далеч под 1000 лв....Същото е и с красотата - тя е субективна и преходна. Както впрочем и парите. За това по-добре поддържан с добри хигиенни навици, отколкото красавец, но мърляч например. По-добре да е работлив и отговорен, отколкото с богат тати, защото готовото свършва най-бързо...и все в този смисъл са ми разсъжденията. Характерът е важен, а не красотата или парите.
    Дори и да не беше красив, пак щях да обичам и уважавам човек като половинката си, ако имаше същия характер. Но фактът е факт - по-трудно би ме впечатлил първоначално и ако щеш първосигнално.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Абе Креми хубав ти е мъжа. Носа не ме впечатлява ама очите му са наистина УАУ. Винаги съм си мечтала за мъж с тъмни очи и тъмна коса ама не ми е било писано .
    Та аз ще се съглася с Кремчето че всичко е относително. Така и така човек като се влюби в някой го вижда със съвсем други очи и му се струва най-прекрасния на света така че не може да си говорим за грозота. Богатството също е относително. За някои хора да имат собствено жилище, 2 деца и да могат да си позволят да ходят на море веднъж в годината си е лукс а на други замък, яхта и 3 коли са им малко.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    без значение красив или грозен-важното е да има акъл....един мъж по ума се избира,не ти трябва да е мистър вселена...а ако има акъл и е трезво мислищ и преценява нещата ще си е подсигурил живота и ще е материално стабилен....то едното и другото са неразделно свързани...

Супер фен Аватара на gabsit000
    разбира се,че първия...за мен парите нямат никакво значение...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Ако обичаш някого няма значения дали е богат или беден важното е да бъдеш със самия човек .. според мен

Град
    Свищов
    slun4ice

За очите не знам...обичам светлите очи, ама така ми било писано. Ама миглите му са 10 сантиметра и извити..като кукла направо

Дай да си ги менкаме
    Няма какво да говорим и без пари не се живее, но те не са и всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си