- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Питане към нежния пол?
Какъв мъж бихте избрали ако имате само 2 избора?
1-ви избор: Да бъдете със красив мъж(на мечтите ви), но беден?
2-ри избор: Да бъдете с грозен мъж (на кошмарите ви), но богат?
Възрастта, както и готин характер ги има и при двамата и са еднакви във всяко едно отношение
... за тези които изберат единия от двата избора, бихте ли и споделили защо?
Две глави мислят по-добре от една!
Еми мисля, че темата е малко безсмислена, но тъй като днес ми се пишат коментари в раздел Любов, ще отговоря красив, но беден! Макар, че тук трябваше да споменеш и за някакъв характер и т.н. ...както и да е, за мен лично парите нямат голямо значение...Е разбира се, да не е некой просяк, но иначе не...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Все ми е тая, ако за мен е привлекателен, ще съм с него.
Дефинирай 'красив' и 'грозен'.
Всеки човек за едни е красив, за други- грозен. Хората си имат стереотипи за красиви и грозни... Бла бла бла, въпосът ти е кофти зададен. Надявам се да схвана, че не ми се обяснява.
И стига с тея глупавите теми...
Айде Павка, гледай колко позьирщина ще се изсипе в тая тема
Иначе ако мога да обърна ситуацията и да си избирам жени - ще си избера богатата и грозната. Не щото външния вид няма значение, а щото само с една гола любов не се живее. щ
Макар че в реалността подобен избор е невъзможен, предвид факта че едва ли ще има само две жени на планетата.
Едит: Абигория - подразбира се че става дума за "красив, според твоите критерии" и "грозен, поред твоите критерии". Т.е. според критериите на всяка която го прочете. Автора не описва конкретни двама индивида.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
таковала съм ги парите, ако дори не мога да погледна човекът до мен без да се разрева. предпочитам хляб и сол да ям и да имам хубав мъж, отколкото уж да имам всичко, а да нямам нищо.
Предпочитам да съм с красив, но беден. И най-вече да се обичаме, а колкото да парите, ще си намерим работа и от там и пари, не ми трябват хиляди, за да ми е добре, колкото да си живеем нормално и да има, за да се поглезим от време на време![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Така зададен въпроса, ще кажа, че избирам да съм сама.Първоначално написано от pavelvasilev
Ще избера този, към който имам чувства, независимо дали е красив, грозен, беден, богат или каквото друго се сетите.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+1Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
За пореден път Влади ги заби. Да видим колко те изберат красивия.
Истината на живота е друга "Богат грозен мъж няма". Рано или късно момиченцата я научават.
А той ако е грозен, другите жени няма да го заглеждат и вероятността да изневерява е по-малка![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
>> Ето един човек да си признае ! И аз бих избрал грозната и богатата .. щом не е скочибра по душа - няма да ми пречиПървоначално написано от valdesbg
>> Taка или иначе после всички жени стават грозни, надебеляват ии дали ше е хубава или не .. няма значение![]()
Грозен, но богат! ДА МАТЕРИАЛИСТКА СЪМ! Колкото и да е красив, ако живее под моста аз какво да правя с него?Любовта му няма да ме топли в кашона зимно време!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Предпочитам да съм с красив, но беден.За мен парите не са от голямо значение .. важното е да се обичаме с човекът с ,когото съм.
Първоначално написано от 6okolad4ety95
+++
Първоначално написано от kotetokateto
Щото според теб е красив примерно? Важното е според теб нещата как са. Не според него.Първоначално написано от krem4et0
Същата логика важи и за него.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
- аз същоПървоначално написано от phobiaaa
1-ви избор: Да бъдете със красив мъж(на мечтите ви), но беден
Предпочитам да съм с беден мъж, но да се разбираме и обичаме, и да сме щастливи .. Ако тръгна с богатия, но не съм щастлива? И не изпитвам любов? За мен това е важно чувство, без което никой не живее истински. Е, материалистките друго ще кажатАз предпочитам да съм щастлива и да живя истински
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Разбира се, че за мен е хубав, а и по принцип си е, защото на пръв поглед ми хареса чисто визуално. Има много хубави и правилни черти, най-хубавият мъжки нос например...Просто той не се намира за такъв. По-скоро коментарът ми е ироничен, защото всичко е относително. За мен човек, който изкарва 1000 лева месечно е богат, а за столичаните това са нищо пари. За баба ми с пенсия 150 лв, моята стипендия е цяло богатство, а е далеч под 1000 лв....Същото е и с красотата - тя е субективна и преходна. Както впрочем и парите. За това по-добре поддържан с добри хигиенни навици, отколкото красавец, но мърляч например. По-добре да е работлив и отговорен, отколкото с богат тати, защото готовото свършва най-бързо...и все в този смисъл са ми разсъжденията. Характерът е важен, а не красотата или парите.Първоначално написано от valdesbg
Дори и да не беше красив, пак щях да обичам и уважавам човек като половинката си, ако имаше същия характер. Но фактът е факт - по-трудно би ме впечатлил първоначално и ако щеш първосигнално.
Абе Креми хубав ти е мъжа. Носа не ме впечатлява ама очите му са наистина УАУ. Винаги съм си мечтала за мъж с тъмни очи и тъмна коса ама не ми е било писано.
Та аз ще се съглася с Кремчето че всичко е относително. Така и така човек като се влюби в някой го вижда със съвсем други очи и му се струва най-прекрасния на света така че не може да си говорим за грозота. Богатството също е относително. За някои хора да имат собствено жилище, 2 деца и да могат да си позволят да ходят на море веднъж в годината си е лукс а на други замък, яхта и 3 коли са им малко.
без значение красив или грозен-важното е да има акъл....един мъж по ума се избира,не ти трябва да е мистър вселена...а ако има акъл и е трезво мислищ и преценява нещата ще си е подсигурил живота и ще е материално стабилен....то едното и другото са неразделно свързани...![]()
разбира се,че първия...за мен парите нямат никакво значение...![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ако обичаш някого няма значения дали е богат или беден важното е да бъдеш със самия човек .. според мен![]()