- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета - бройка :)
Досега се възмущавах от темата за годините и бройката, та да попитам. Ясно е, че на тези години ни перат хормони, ясно е, че за едно момче е гордост да има голяма бройка. Ясно е и че не е честно жените да сме съдени заради бройката си. Но е факт и всяка жена правеща го с различни мъже е курва (според стандартите).
Обръщам се към момичетата с повечко забивки. ... Защо трябва да го правите с различни мъже? Вярно, че трудно се намират свестни мъже напоследък. Но според мен е в хиляди пъти по-яко да го правиш с един ... защото си знаете вкусовете, познавате си телата, знаете какво харесвате и можете да си доставите удоволствие по много по-лесен и хубав начин. Ако преспиш с някой и двамата сте наясно, че е за веднъж, той изобщо няма да обърне внимание дали сте задоволени. Защо си давате дупетата на различни мъже, след като сте наясно, че в днешно време не е (пък и никога не е било) гордост едно момиче да има богато сексуално минало? Толкова ли е невъзможно да намерите свястно момче, да се обичате и да се чукате ако щете и като животни от сутрин до вечер?![]()
Не знам за нас,ама ти очевидно не можеш да си намериш свястно момче..
Наследничките на Хилари все повече настъпват само дето тая е няква заблудена.както BabyDesy каза.
КЛЮЧ!
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Някъде да съм написала, че съм много свястна или, че 4 е малко? Просто има с много повече от мен, но съм осъзнала (макар и малко по-късно, че е по-добре да не я увеличавам). Написах за пореден път в темата, че са 4 защото иначе някой модератор щеше да каже, че не пиша по темата.
Определението не го давам аз, а обществото.![]()
И защо по дяволите трябва да започваме с 'тая' и тем подобни. Аз да съм обидила някой?
Напротив, намерила съм го. Осъзнавам обаче, че не навремеПървоначално написано от MishaBabyy
И все пак, по-добре късно, отколкото никога.
Въобще не съм обърнала внимание, че си ти. И обясних защо някой те е определил като такава, не съм го казала аз, те хората го казват. Аз не обичам да съдя хората щото си е техния живот и не мога да ги променя. Затова само питах. (защото не ги (ви) разбирам)
1. Такава тема вече има.
2. Всъщност на никого не му пука, кой с кого се чука. Въобще това не е работа на компанията, а когато стане училищна клюка, че някой си сменя партньорите в леглото често, това не говори добре за него, все тая от какъв пол е. И въпреки това на хората просто не им пука чак толкова много.
3. Сексът за една нощ не значи, че не се стремите да си доставите удоволствие (въпреки че не съм практикувала).
Sorry, ако наистина има такава тема.Първоначално написано от MochaOnMyLips
На някой хора им пука много, но са отделни единици (не че съм от тях)
Да, понякога при сексът за една нощ може и да се стремят към удоволствие, но не познават телата си, което означава, че няма да е кой знае какво удоволствието.
Е стига с тези грешни мнения/стандарти за бройките. Не са курви жените при голяма бройка нито мъжете са "пичове" ако са спали с много и толкова. Аз напълно подрекпям идеята с един да се спи, но ДА Е ХУБАВО И КАЧЕСТВЕНО! Както и авторката на темата. Каква ти е кирията да си спал с 10 като нямаш никой до себе си накрая? като прецакан си голямата работа бройката нали е минало, но ако нямаш до себе си някой с който взаимно да си допадате за къв чеп е бройката???
Търсещ половинка.
Първоначално написано от Samoten89
За самочувствие брато. Така човек се чувства още по готин като е прекарал няколко десетки жени през легла, маси, столове....![]()
![]()
^ Вярно, че такива спомени е готино да имаш. Ама пък аз си ги имам с един човек и пак ми харесва да си ги спомням. Няма да ви разбера момчетата![]()
Първоначално написано от kremen4eto
Не ти трябва да ни разбираш, ще те нарекат курва)))
Ха, правилно! :PПървоначално написано от baatko
Момичето просто изказва мнение,а иначе да на никого нему пука кой с кого се ....
![]()
Това че жените с повече мъже са курви са пълни тъпотии и тесногръди глупости.Всеки има право да се чука с когото си поиска.
Тези неща са останали отпреди 100 години,когато жените са били само слугини и животнои за разплод,а не хора.Сега когато са равноправни могат да си правят каквото искат!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Много хора обичат разнообразието.То по тая вашата логика като се вземете на 14-15,що не се жените направо,като сте намерили единствения??
Никой не обича еднотипните неща. Но защо разнообразие трябва да означава 50 различни мъже? От секс до женене има голема разлика :PПървоначално написано от Gerard
Първоначално написано от MishaBabyy
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Да си разнообразяваш сексуалния живот с един човек. Да правите различни неща, да използвате различни методи, на различни места, с алкохол, без алкохол ... коли, води, столове, маси ... анално ... ко ще и в ушитеПървоначално написано от Gerard
Това е за мен разнообразие ... или поне най-добрия вид разнообразие за мен
![]()
Плюя им на стандартите!..Но е факт и всяка жена правеща го с различни мъже е к***а (според стандартите).Спала съм с 20 момчета и не смятам че съм курва, пък вие казвайте каквото искате!.. Прост народ!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
За момчето вече казах. И нямам нищо общо с Хилари. Нея също не я разбирамПървоначално написано от pebals
![]()
Спрете да наблягате на тая 'курва'Първоначално написано от uBuTo
Същината на въпроса ми е другаде. Защо ви доставя удоволствие да сменяте така мъжете?
Колко време ще трае това?Като ти омръзне какво правим?![]()
А защо не?.. Трябва ли да се чукаш с един цял живот? Сега му е времето да живея!Първоначално написано от kremen4eto
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..