- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета - бройка :)
Първоначално написано от Gerard
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Искаш да кажеш, че като се ожениш (омъжиш) един ден и секса ти омръзне, ще търсиш друг?Първоначално написано от Gerard
Мисля, че омръзването няма да е скоро, а когато се случи, вече ще има други неща (семейство, деца, кариери, любов, привързаност), които да ни крепят и сексът няма да е едно от най-важните.![]()
А защо 'живеенето' ти трябва да е свързано със смяна на мъже? И аз съм ги сменяла, но се чувствам много по-жива когато знам, че имам някого до себе си, вместо на всеки купон различен. Явно е въпрос на разбиранияПървоначално написано от uBuTo
![]()
Кой както прецени! На мен ми харесва така! Не се опитвай да втълпяваш мисленето си на другите!Първоначално написано от kremen4eto
![]()
А така. Както решиш :PПървоначално написано от Gerard
Ивито, ни най-малко се опитвам да променям някого. Опитвам се само да разбера гледната ви точка![]()
Ами мисля че разбра моята!Първоначално написано от kremen4eto
![]()
^ За което благодаря. И между другото много ми харесва подписа ти.![]()
Мерси!Първоначално написано от kremen4eto
![]()
Бройката на една жена си е само нейна работа .. и никой няма право да я пита..
А относно моята бройка...достатъчно за да съм разбрала какво е страхотен секс и не толкова , че да се смятам за лека жена![]()
Симпатигъзивъртична
E като си ги почнала, ела да спиш и с мене :P :PПървоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
А по темата: Намираш си един/една и се взимате заедно сте си и се праскате, правите ненормални неща и това е![]()
.
Добре бе, не ви разбирам като го казвате това - кво имате предвид? Тва че сте срещнали 1 "не" свястно момче ( или дори е бил свестен, просто ви е писнал и затова го плюете ) , не означава, че сте видяли всичко... Освен това, като се вайкате, че всички момчета мислят само за секс - добре бе вие момичетата като се обличате по 1 вид "разкрепостен" начин, ние кво да си мислим? Освен това всички момичета харесват \"лоши\" момчета... И след тва мрънкате, че били лоши - ВИЕ НИ КАРАТЕ ДА СМЕ ЛОШИ!!Първоначално написано от kremen4eto
![]()
![]()
Не съм казала, че мислят само за секс.Първоначално написано от theoneudontknow
Не съдя и само от своя опит, а и от това, което чета виждам и чувам. Напоследък момичетата трудно си намират свестни мъже (не че и при мъжете е лесно). Имах впредвид, че е добре да имаш някой за секс (но не приятел с облаги), а човек с който имате истинска връзка. За целта нещата между вас трябва да се получат, което не е лесна работа.
Разкрепостеният начин на обличане никак не означава, че момичето е леко или нещо такова. Може би просто си харесва тялото или обича вниманието, но не означава, че ляга с всеки срещнат.
Аз не хaресвам лоши момчета. Ти защо ни сложи под общ знаменател? Не желая някой лигльо, който да ми ходи след гъза, ама и не искам някой със самочувствие до небето. Искам човек, който си знае мястото, има добро самочувствие. Може и да оставя впечатления за лошо момче, но в него да се крие добра душичка. Момче, което да е
МЪЖ сред хората и миличкото ми същество когато сме насаме![]()
И ако все пак приятелят ти те попита колко е бройката. Ще скриеш ли? Там има 2 варианта - или да си помисли, че е прекалено голяма и не искаш да я казваш, или че си спала с 2ма-3ма и не искаш да казваш, защото ще си помисли, че нямаш опит.Първоначално написано от emotion90imotion
имаш малко грешна представа обаче..
например, намерих си уж идеалния мъж, всичко беше наред...докато не реши, че не иска да сме заедно, това знаи ли, че трябва да спра да правя секс??
какво значи да можем да си намерим свястно момче, аз съм млада, на 17..рядко на тези години излиза нещо, което продължава вечно![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
И аз това казах - че не е лесно ... но не и невъзможно. Освен това мацките с по 20-30 бройки на 17 години (доколкото съм чела не си от тях) изобщо не се и опитват да го намерят. Затова ги питам какво хубаво намират в секса за една нощ когато стане честа практика, пред това да потърсят един за секс.Първоначално написано от BigFakeSmile
![]()
Първоначално написано от kremen4eto
само дето нямаш думата за мен! ..Първоначално написано от MishaBabyy
![]()
Очаквах да се включиш :PПървоначално написано от ReachlessGirl
Някои не казват, че им е по-лесно,а че искат да си 'живеят', ако си чела по нагоре.
Ами всички се оплакват напоследък за момчетата си. Аз вече започнах да си мисля, че никой не може да намери това, което търси.
Нямай предвид теб казах за kremen4eto че е заблудена...ти си ъъ...незаменимаПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Да и аз не бих се чувствала по-жива ако нямах човека до мен.Първоначално написано от ReachlessGirl
Просто има вече толкова повърхностни хора, че им се чудя на желанията. Ама да си правят каквото искат.![]()
Така и не уточни защо мислиш така.Първоначално написано от MishaBabyy
Само, че винаги като си легнеш с някой си проличава колко ти е опита..Първоначално написано от kremen4eto
И кво значи голяма бройка...всеки има различно виждане..за тебе може да са 20...а аз може да мисля, че и трима са мног0!?
Симпатигъзивъртична