.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Град
    plovdiv
    uBuTo-само така бейби! :P

Цитирай Първоначално написано от Gerard
    uBuTo-само така бейби! :P
    FUCK-тически не ме интересувате..

Колко време ще трае това?Като ти омръзне какво правим?
    Искаш да кажеш, че като се ожениш (омъжиш) един ден и секса ти омръзне, ще търсиш друг?
    Мисля, че омръзването няма да е скоро, а когато се случи, вече ще има други неща (семейство, деца, кариери, любов, привързаност), които да ни крепят и сексът няма да е едно от най-важните.

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Но е факт и всяка жена правеща го с различни мъже е к***а (според стандартите).
    Плюя им на стандартите!.. Спала съм с 20 момчета и не смятам че съм к***а, пък вие казвайте каквото искате!.. Прост народ!
    Спрете да наблягате на тая 'к***а' Същината на въпроса ми е другаде. Защо ви доставя удоволствие да сменяте така мъжете?
    А защо не?.. Трябва ли да се чукаш с един цял живот? Сега му е времето да живея!
    А защо 'живеенето' ти трябва да е свързано със смяна на мъже? И аз съм ги сменяла, но се чувствам много по-жива когато знам, че имам някого до себе си, вместо на всеки купон различен. Явно е въпрос на разбирания

Град
    plovdiv
    Просто ще си кръшкам на воля.

Плюя им на стандартите!.. Спала съм с 20 момчета и не смятам че съм к***а, пък вие казвайте каквото искате!.. Прост народ!
    Спрете да наблягате на тая 'к***а' Същината на въпроса ми е другаде. Защо ви доставя удоволствие да сменяте така мъжете?
    А защо не?.. Трябва ли да се чукаш с един цял живот? Сега му е времето да живея!
    А защо 'живеенето' ти трябва да е свързано със смяна на мъже? И аз съм ги сменяла, но се чувствам много по-жива когато знам, че имам някого до себе си, вместо на всеки купон различен. Явно е въпрос на разбирания
    Кой както прецени! На мен ми харесва така! Не се опитвай да втълпяваш мисленето си на другите!

Просто ще си кръшкам на воля.
    А така. Както решиш :P

Ивито, ни най-малко се опитвам да променям някого. Опитвам се само да разбера гледната ви точка

Ивито, ни най-малко се опитвам да променям накого. Опитвам се само да разбера гледната ви точка
    Ами мисля че разбра моята!

^ За което благодаря. И между другото много ми харесва подписа ти.

^ За което благодаря. И между другото много ми харесва подписа ти.
    Мерси!

Град
    България. Варна city за сега
    Бройката на една жена си е само нейна работа .. и никой няма право да я пита..
    А относно моята бройка...достатъчно за да съм разбрала какво е страхотен секс и не толкова , че да се смятам за лека жена
    Симпатигъзивъртична

E като си ги почнала, ела да спиш и с мене :P :P
    А по темата: Намираш си един/една и се взимате заедно сте си и се праскате, правите ненормални неща и това е .

Re: Момичета - бройка :)

... Вярно, че трудно се намират свестни мъже напоследък...
    Добре бе, не ви разбирам като го казвате това - кво имате предвид? Тва че сте срещнали 1 "не" свястно момче ( или дори е бил свестен, просто ви е писнал и затова го плюете ) , не означава, че сте видяли всичко... Освен това, като се вайкате, че всички момчета мислят само за секс - добре бе вие момичетата като се обличате по 1 вид "разкрепостен" начин, ние кво да си мислим? Освен това всички момичета харесват \"лоши\" момчета... И след тва мрънкате, че били лоши - ВИЕ НИ КАРАТЕ ДА СМЕ ЛОШИ!!

Re: Момичета - бройка :)

Цитирай Първоначално написано от theoneudontknow
    ... Вярно, че трудно се намират свестни мъже напоследък...
    Добре бе, не ви разбирам като го казвате това - кво имате предвид? Тва че сте срещнали 1 "не" свястно момче ( или дори е бил свестен, просто ви е писнал и затова го плюете ) , не означава, че сте видяли всичко... Освен това, като се вайкате, че всички момчета мислят само за секс - добре бе вие момичетата като се обличате по 1 вид "разкрепостен" начин, ние кво да си мислим? Освен това всички момичета харесват \"лоши\" момчета... И след тва мрънкате, че били лоши - ВИЕ НИ КАРАТЕ ДА СМЕ ЛОШИ!!
    Не съм казала, че мислят само за секс.
    Не съдя и само от своя опит, а и от това, което чета виждам и чувам. Напоследък момичетата трудно си намират свестни мъже (не че и при мъжете е лесно). Имах впредвид, че е добре да имаш някой за секс (но не приятел с облаги), а човек с който имате истинска връзка. За целта нещата между вас трябва да се получат, което не е лесна работа.

Разкрепостеният начин на обличане никак не означава, че момичето е леко или нещо такова. Може би просто си харесва тялото или обича вниманието, но не означава, че ляга с всеки срещнат.

Аз не хaресвам лоши момчета. Ти защо ни сложи под общ знаменател? Не желая някой лигльо, който да ми ходи след гъза, ама и не искам някой със самочувствие до небето. Искам човек, който си знае мястото, има добро самочувствие. Може и да оставя впечатления за лошо момче, но в него да се крие добра душичка. Момче, което да е
    МЪЖ сред хората и миличкото ми същество когато сме насаме

Цитирай Първоначално написано от emotion90imotion
    И ако все пак приятелят ти те попита колко е бройката. Ще скриеш ли? Там има 2 варианта - или да си помисли, че е прекалено голяма и не искаш да я казваш, или че си спала с 2ма-3ма и не искаш да казваш, защото ще си помисли, че нямаш опит.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    имаш малко грешна представа обаче..
    например, намерих си уж идеалния мъж, всичко беше наред...докато не реши, че не иска да сме заедно, това знаи ли, че трябва да спра да правя секс??
    какво значи да можем да си намерим свястно момче, аз съм млада, на 17..рядко на тези години излиза нещо, което продължава вечно
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    имаш малко грешна представа обаче..
    например, намерих си уж идеалния мъж, всичко беше наред...докато не реши, че не иска да сме заедно, това знаи ли, че трябва да спра да правя секс??
    какво значи да можем да си намерим свястно момче, аз съм млада, на 17..рядко на тези години излиза нещо, което продължава вечно
    И аз това казах - че не е лесно ... но не и невъзможно. Освен това мацките с по 20-30 бройки на 17 години (доколкото съм чела не си от тях) изобщо не се и опитват да го намерят. Затова ги питам какво хубаво намират в секса за една нощ когато стане честа практика, пред това да потърсят един за секс.

Защо трябва да го правите с различни мъже?
    щоту им е по - лесно .. ;дд
    Вярно, че трудно се намират свестни мъже напоследък.
    дали?! .. Въпроса е какво се търси?! ..
    Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    Наследничките на Хилари все повече настъпват само дето тая е няква заблудена.
    само дето нямаш думата за мен! ..

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Защо трябва да го правите с различни мъже?
    щоту им е по - лесно .. ;дд
    Вярно, че трудно се намират свестни мъже напоследък.
    дали?! .. Въпроса е какво се търси?! ..
    Очаквах да се включиш :P

Някои не казват, че им е по-лесно,а че искат да си 'живеят', ако си чела по нагоре.

Ами всички се оплакват напоследък за момчетата си. Аз вече започнах да си мисля, че никой не може да намери това, което търси.

Нямай предвид теб казах за kremen4eto че е заблудена...ти си ъъ...незаменима
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

..
    Някои не казват, че им е по-лесно,а че искат да си 'живеят', ако си чела по нагоре.
    Четох да .. тук вече опира до различни гледни точки и за това кой как възприема нещата.. за мен "живот" е човека, с който съм от доста време, който обичам, познавам, разчитам на него и му се доверявам за всичко!
    За други са гореспоменатите неща .. (: Всеки си преценява..

Ами всички се оплакват напоследък за момчетата си. Аз вече започнах да си мисля, че никой не може да намери това, което търси.
    Не, че не може .. както написах вече просто е по - лесно да се стига до една определена цел и до там .. някои се задоволяват с това, други - не! Пак е въпрос на личен избор .. (:
    MishaBabyy .. моя грешка!

..
    Четох да .. тук вече опира до различни гледни точки и за това кой как възприема нещата.. за мен "живот" е човека, с който съм от доста време, който обичам, познавам, разчитам на него и му се доверявам за всичко!
    За други са гореспоменатите неща .. (: Всеки си преценява..

Не, че не може .. както написах вече просто е по - лесно да се стига до една определена цел и до там .. някои се задоволяват с това, други - не! Пак е въпрос на личен избор .. (:
    Да и аз не бих се чувствала по-жива ако нямах човека до мен.

Просто има вече толкова повърхностни хора, че им се чудя на желанията. Ама да си правят каквото искат.

Нямай предвид теб казах за kremen4eto че е заблудена...ти си ъъ...незаменима
    Така и не уточни защо мислиш така.

Град
    България. Варна city за сега
    Цитирай Първоначално написано от emotion90imotion
    И ако все пак приятелят ти те попита колко е бройката. Ще скриеш ли? Там има 2 варианта - или да си помисли, че е прекалено голяма и не искаш да я казваш, или че си спала с 2ма-3ма и не искаш да казваш, защото ще си помисли, че нямаш опит.
    Само, че винаги като си легнеш с някой си проличава колко ти е опита..
    И кво значи голяма бройка...всеки има различно виждане..за тебе може да са 20...а аз може да мисля, че и трима са мног0!?
    Симпатигъзивъртична

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си