.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    2 след полунощ е и ми се спи, но ще изразя мнение.

Ако сте човек с моя тип психика (което не е добре)
    За някакви госпожици за по една вечер, не ми пука дори да съм и 1001 бройка. Момичето до мен обаче, прекалило ли е, или ако са били ИЛИ някой от тях да е бил ПЕДЕРАСТ РУСОФИЛ ЦИГАНИН МАНОСАН ГЕЙ СВИНЯ МАСОН ПОМИЙНА ЯМА ГЪБА ЦЕДКА КАМИЛА ЗАГУНДЖИЯ СМЪРТ ПОМЯР НА КАФЯВО КУР.. ТУРЧИН ПУТКА МАСТИЯ КЛОН КЛОШАР ЗЪБОЛЕКЪР ЛАЙНАР УДАВЯНЕ БЕТОНИРАНИ КРАКА МОСТ АСПАРУХ БУТАНЕ ВЕРИГИ ИЗВАДЕН БЪБРЕК КРЪВ ОТРЯЗАНИ ПРЪСТИ ОТРОВА В САЛАТАТА ШИЗОФРЕНИЯ ОЛИГАРСИ ОЛИГОФРЕНИЯ МАФИЯ ШЕФЪТ ДЪБ КОВЧЕГ ГРОБ ПИКНЯ ФЕС ЕНИЧАР БИРНИК ОТРЕПКА ЗАВАРЧИК РЕКОЛТАДЖИЯ ПОДМОЛНИК ПОДМОКРЕНЯК КЛОШАР ИБРИКЧИЯ ЛАЙНА НЕДЪГАВИ МАЛОУМНИЦИ ЕВРЕИ ПАЛЕСТИНЦИ ХАМАС ХИЗБУЛА МАСОНИ ФАСОНИ СПА ПИСТА ФОРМУЛА ЕДНО БЕЛГИЯ ТУРЦИЯ ЦЕЗЕРОВО СЕЧЕНИЕ НЕДОНОСЕНИ КОПЕЛЕТА УМРЕТЕ 14 15 16 ХУЙ 7:2 ГАНГРЕНА ГОНОРЕЯ ХИМЕНА ХЛОРОАЗЦЕТОН КРАЙ ЖИВОТ ЛЕЗБИЙКИ ТАПАНАРИ КУЧЕТА КОТКИ ПАНТЕРИ РОЗОВИ ТАШАЦИ ДОМАТИ ДРАПАТ ЛАЯТ ПУТКИ ЗЪБИ ВЪЖЕ МИДА РАЗБОЙНИЦИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ ХРАНИМАЙКОВЦИ ХРАНИТАТКОВЦИ ЛАПНИХУЙОВЦИ ЖЕНА ЦЕЦА АРКАН ЕБАЛИ ЕДНОТАШАТИ КИЛИМАРИ ВЕНА ХЕРОИН ДОЗИРАНЕ ПРЯСНО МЛЯКО ПЕДЕРАСИ УЛИЧНА КУРВА ПОМПА ЗА УГОЛЕМЯВАНЕ УБИЙЦИ ОСТАТЪЦИ УНИЖЕНИЕ ОБИЧ НЕНАВИСТ САМОТА ПФФ..

МАЙКА ТИ ШЕ ЕБА НЕАМ НЕРВИ

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от baatko
    Цитирай Първоначално написано от Samoten89
    Е стига с тези грешни мнения/стандарти за бройките. Не са к**ви жените при голяма бройка нито мъжете са "пичове" ако са спали с много и толкова. Аз напълно подрекпям идеята с един да се спи, но ДА Е ХУБАВО И КАЧЕСТВЕНО! Както и авторката на темата. Каква ти е кирията да си спал с 10 като нямаш никой до себе си накрая? като прецакан си голямата работа бройката нали е минало, но ако нямаш до себе си някой с който взаимно да си допадате за къв чеп е бройката???

За самочувствие брато. Така човек се чувства още по готин като е прекарал няколко десетки жени през легла, маси, столове....

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от emotion90imotion
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от emotion90imotion
    Бройката на една жена си е само нейна работа .. и никой няма право да я пита..
    И ако все пак приятелят ти те попита колко е бройката. Ще скриеш ли? Там има 2 варианта - или да си помисли, че е прекалено голяма и не искаш да я казваш, или че си спала с 2ма-3ма и не искаш да казваш, защото ще си помисли, че нямаш опит.
    Само, че винаги като си легнеш с някой си проличава колко ти е опита..
    И кво значи голяма бройка...всеки има различно виждане..за тебе може да са 20...а аз може да мисля, че и трима са мног0!?
    Това е ясно, че може да гледаме различно на нещата. Но ти каза, че бройката си е твоя работа. Затова ми стана интересно ако те попитат няма ли да кажеш. Пък и в случая няма значение колко е за теб много, а колко е за партньора ти.

Рядко пиша,но ми стана интересно. Аз мисля,че бройката на момчето или на момичето няма абсолютно никакво значение и смятам,че е супер комплексарщинка! Дали той е бил с 20 жени и се мисли за играч си е негов комплекс,дали тя е била с 20 мъже и някой ще каже "ебаси курволяка" ок нека кой квото иска да си говори,но ако тя се засяга значи и тя има комплекси на тая тема. Истината е,че сме 21 век отминали са вече тия да си с по 1-2ма,ако се намерите ок супер,ако не кво да не правиш секс докато не срещнеш подходящия? Кой с който/която квото му е кеф това да си прави,всеки си носи глава на раменете и всеки си поема отговорност за действията си. На въпроса дали ако си жена и си била с повече от 1-2-3ма или както беше,зависи си от човека,ако този човек му пука за теб,много се съмнявам,че много ще му дреме с колко си била,така че не виждам защо да не знае,ако се говори за тия неща,макар че от опит знам,че винаги е по-добре кой квото си е правил преди да си остава в миналото и да не се разискват тия теми,защото само изневрят и дразнят. А на другя въпрос на коя и защо и какво и харесва да е била с повече,еми кво така се е случило,кеф са си правили хората точка,за кво може? ебаси и въпроса чесно... и така общо зето
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    За какво ви трябва да се ровите в това преди? Не важно колко е имало преди теб. По-важно е да направиш така, че да няма след теб.

Какво значение има бройката? За мен никакво. Така че всеки да си мисли какво прави.

Голям фен Аватара на Callisto
    Ходила съм с много момчета и никога не съм им изневерявала. Никога не съм била бройкаджийка или кръшкачка. При всички е имало свирки и лизане, но секс съм правила само с един, понеже само той е само като мен,разбира ме напълно, еднакви сме по характер и искаме еднакви неща. От това следва отлично да знаем какво би харесало на другия и от там идва и страхотния секс. Не ме интересуват другите с колко са спали и последното нещо, което ще тръгна да правя е да ги съдя или да взимам пример от тях. Всеки си има личен живот и има правото да си прави каквото си иска. Аз лично смятам да си остана моногамна, да съм си с моя възможно най-дълго и тн. Живеем заедно от 9 месеца, обичаме се адски много и смятам, че връзката ни е достатъчно здрава.
    Смятам, че сексът даже и с един и същи човек може да бъде вечно интересен. Има много трикове за това, като експериментирането-ягоди, сметана, карамел, ледчета, униформи и тн. Винаги можем да си затворим очите и са си представим, че го правим с някой друг или с повече хора. По този начин хем запазваме сексът интересен, хем не изневеряваме и не нараняваме никой, а сръзката ни остава здрава и щастлива.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    За какво ви трябва да се ровите в това преди? Не важно колко е имало преди теб. По-важно е да направиш така, че да няма след теб.
    Мисля по същия начин, но ако имаш връзка като моята ще ме разбереш. С моя се познаваме поради обща компания. В която компания направих някои неща с някои хора. Моят ги знае и сега мисли, че понеже преди съм била такава (правеща го наляво и надясно) е въпрос на време да продължа тази 'кариера'. Ако не бях правила този секс за една нощ и още там глупости сега нямаше да имаме тези проблеми във връзката ни. Вярно, че ако не знаеше моят, също нямаше да има проблеми. И точно затова попитах момичето по-нагоре ако някой я пита за бройката какво ще отговаря.

Всеки си има периоди и в някои иска сериозни работи, в други просто да отпусне напрежението. Но има хора (като моят приятел ... а и други познати), които мислят, че хората не се променят така лесно. Мислят, че лекото поведение на една жена я прави лека по принцип и завинаги.

Цитирай Първоначално написано от bossychick
    Рядко пиша,но ми стана интересно. Аз мисля,че бройката на момчето или на момичето няма абсолютно никакво значение и смятам,че е супер комплексарщинка! Дали той е бил с 20 жени и се мисли за играч си е негов комплекс,дали тя е била с 20 мъже и някой ще каже "ебаси курволяка" ок нека кой квото иска да си говори,но ако тя се засяга значи и тя има комплекси на тая тема. Истината е,че сме 21 век отминали са вече тия да си с по 1-2ма,ако се намерите ок супер,ако не кво да не правиш секс докато не срещнеш подходящия? Кой с който/която квото му е кеф това да си прави,всеки си носи глава на раменете и всеки си поема отговорност за действията си. На въпроса дали ако си жена и си била с повече от 1-2-3ма или както беше,зависи си от човека,ако този човек му пука за теб,много се съмнявам,че много ще му дреме с колко си била,така че не виждам защо да не знае,ако се говори за тия неща,макар че от опит знам,че винаги е по-добре кой квото си е правил преди да си остава в миналото и да не се разискват тия теми,защото само изневрят и дразнят. А на другя въпрос на коя и защо и какво и харесва да е била с повече,еми кво така се е случило,кеф са си правили хората точка,за кво може? ебаси и въпроса чесно... и така общо зето
    Права си, че зависи от човека срещу теб.

Въпросът не беше защо така се е случило (секса за една нощ), а защо този вид секс става практика. Защото след 20-30 такива пъти вече не може да се излезе с номера - 'така се случи', а явно тези постъпки ги привличат с нещо.

Цитирай Първоначално написано от Palpatin
    Какво значение има бройката? За мен никакво. Така че всеки да си мисли какво прави.
    За някои има. Мен също не ме интересува с колко е спал моят приятел, след като го опозная и виждам, че е с мен ... но за някои хора има значение ... което е доста тъпо мисля

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    За някои има. Мен също не ме интересува с колко е спал моят приятел, след като го опозная и виждам, че е с мен ... но за някои хора има значение ... което е доста тъпо мисля
    На някои им е приятно да мислят, че са от типа на най-вървежните в квартала или ако искате и в града!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от fear4o
    На някои им е приятно да мислят, че са от типа на най-вървежните в квартала или ако искате и в града!
    Това е ясно. Въпреки че за най-вървежния често се казват лоши думички. Къде виждат приятното не знам.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    +

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Ам...все още съм девствена.

Повече от фен
    0 момичета А иначе , за момчета .. 3 (в днешно време това се счита за малко , въпреки че аз не мисля така )

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    0 момичета А иначе , за момчета .. 3 (в днешно време това се счита за малко , въпреки че аз не мисля така )
    Пфф спокойно бе има и хора които все още са девствени!
    А иначе за бройката:зависи при какви хора си ако си в компания на квартални к*рвета ще те скъсат от подигравки!Иначе защо да са малко??
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    С новото има тръпка.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    С новото има тръпка.
    Някой намират тръпка и при старото, ама то не е точно тръпка.

Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Пфф спокойно бе има и хора които все още са девствени!
    А иначе за бройката:зависи при какви хора си ако си в компания на квартални к*рвета ще те скъсат от подигравки!Иначе защо да са малко??
    от опит го казва Сашето...SexyBitch...не просто повече няма какво да кажа за теб...всеки си има живот
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Абе хубаво е да си с един човек - да,до момента,в който спрете да си пасвате и се разделяте,тогава идва следващия и така.Тва е потока на живота,а не да ти е няква цел да ходиш по барчета и да праскаш жени/мъже за спорта.

Цитирай Първоначално написано от drummerka
    Абе хубаво е да си с един човек - да,до момента,в който спрете да си пасвате и се разделяте,тогава идва следващия и така.Тва е потока на живота,а не да ти е няква цел да ходиш по барчета и да праскаш жени/мъже за спорта.
    Да, раздяла настъпва, тогава сменяш партньора. Ама не вярвам да настъпва раздяла при всеки купон

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си