Първоначално написано от
MaGuSs
Shazzrah и L0ST .Аз помолих за хапчета ,които да ми помогнат да запомня нещата по-лесно.Не съм толкова изостанал ,че да си мисля ,че има хапчета "които да ти изкарат оценките и като ги пиеш магически да започне да ти се учи".Спомних си ,че рпеди даваха реклама по ТВ-то за некви хапчета ли ко беше ,че подобрявали кръвообращението в мозъка и подпомагали паметта ...
redbul2 Благодаря ти за свестния отговор.Не мога да ям сладко ,а и не искам .Мъча се да сваля някое друго килограмче.Висок съм 186см. и килограмите са ми /много/ вповече... /101кг./...Всеки ден бягам и правя лицеви и коремни ... /лицеви 3х15,коремни 3х20/...
И аз забелязвам няква такава тенденция при мене..По английски успеха ми за 1 срок падна с 1 единица /от 6 на 5, макар че все още вадя 6-ци, ама съотношението 5 към 6 стана 1:1 за разлика от преди дето на 25 оценки я имах 2-3 5-тици, я не../, а по математика се вдигна от 5 на 6.И не разбирам закво са ти хапчета?Ограничавай времето на компота и готово.Аз тука от 1 месец съм се пуснал на автопилот и квот запомня в даскало - тва е.Излизай повечко, разнообрази си деня, на компа сядай само вечер..Аз се прибирам в 2 от даскало, седна на компа направя 1 дота, спретна си да ям нещо, стане 4 часа изляза, прибера са 8-9 ям /отново много късно/, направя още 1 дота початя си с тоз с оня, станало 10:30-11:00 и си лягам, шот утре едвам се мътя.
ПП:И аз съм с наднормено тегло бтл.И пуша от половин година /с което не се гордея/ и цъкам на компа от..Хмм..1-ви клас.И аз съм в МГ.И аз съм 8-ми клас.Бахти якото.Тва защо го написах не знам.Както и да е.