- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мъжки проблем
Мразиш ги що?Щот май те кефи някой ама знаеш че е неправилно и затова уж ги мразиш.Ако не си такъв не виждам защо трябва да мразиш някой бе з да ти е направил нищо.
коч компанията или по-скоро меките китки почнаха да се нападат кой е по-голям гей от другия
![]()
По-принцип шото е некво адски гнусно...Първоначално написано от kalinKalin
Щот сте отвратителни правите се на тарикати а всъщност сте п*ткиПървоначално написано от kalinKalin
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф
Аз не съм правил нищо с момче,но дори да съм то си е гнусно за мен.теб никой не ти прави нищо,не знам откъде знаеш че е гнусно или си пробвал.Първоначално написано от Reaper93
Абе кви тарикати бе,да не мислиш че на всички им личи какви са,знаеш ли колко има дето си лягат с мъже и не им личи,теб кво те боли кои с кои си ляга??Първоначално написано от wladk0yyy
разбрахме ви всички бе момИчета,не се карайте ,ясно е че сте меки китки колкото и се правите на мъжкари.Щом толкова "мъже" разпалено спорите тука е ясно че като чуете думата гей и ви стават пишките![]()
![]()
Офффф, от толкова мнения , три на кръст нямаше полезни...Вие някви комплекси ли изкарвате, за забавни ли се мислите? Омфгг...
По темата : ако не е ебавка, мисля, че си или би или хомо. Може и да е само временно - и аз имах период, в който да се радвам на момичета. При мен отмина, но дори и при теб да не, хич да не ти пука. Много хора може да ти се подиграят, но си запуши ушите - всеки си има живот, живей си твоя както ти харесва.![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Не съм пробвал, и нямаПървоначално написано от kalinKalin
![]()
Първоначално написано от Vannesa
+ napalno sam saglasna... stiga s teq obidi.. dori i da e gei nqmame prawo da go sadim takaw e ... i trqbva da se prieme...
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
Ако бях твои баща какав бои щях да ти метна леле мале.. да имаш син гей си е срамПървоначално написано от kalinKalin
![]()
е той баща му да не мислиш ,че знае,виж че той самия още се чуди какъв е какво да прави
а аз ако ти бях баща-Първоначално написано от Onaqdesidetomigimesi
да имаш пъпчив пубер дето е готов да насоли някой само щото се е родил различен с едно изречение в което да направи 3 правописни грешки е НАЙ-големия срам честно казано, само да знаеш.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
хехе много си оригинален недеи теи ще зема се разплачаПървоначално написано от gandalfepi4
![]()
Пак ли ти е, деа...Първоначално написано от BabyDesy
Не бе, аз не говора по темата...Имах впредвид, пак ли се регна...Тъпа си кат aNkLegIrL...Първоначално написано от BabyDesy
Аз съм споделил проблем във форум за секс,но поне ако не можеш да ми помогнеш не обиждай и нападай.Първоначално написано от justunique
Вие не спирате с определенията,една истински открита по форума и на всеки ви пречи,както каза тя лъскайте там,а аз ще добавя лъжете мъненките колко сте вървежни...айде със здраве!Първоначално написано от Reaper93
А по въпроса с гея,ми батка явно си,ама ако искаш да пробиш у живота поне донякъде стани травестит и поне кинти да искарваш,друга перспектива аз немога да кажа засъжаление.
Момчетата повече няма да пишат поговорих си с тях,ще си се вихрят дтугаде.
Извинявам се ако са казали нещо и са засегнали някой.
То открита, открита, ама закво почти копира ника и краде снимка?Първоначално написано от kuler
Чий ник копирам и коя снимка съм откраднала беее???? Ти тотално се побърка !!!
Не говора за тебе weee, ае мълчи кат незнаеш...Първоначално написано от aNkLegIrL
Офф спамер kuler защити мен ,а ти говориш ,че съм крала..... Ти май се обърка от толкова спамене по темите...
Днес видях, че той защити BabyDesy и също цитира, това което говоря на нея...Теб просто те споменах, казах ти мълчи...Първоначално написано от aNkLegIrL
благодаря на всички ви за смислените отговори и за помощта....толкова конкретни мнения и отговори....