.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Мразиш ги що?Щот май те кефи някой ама знаеш че е неправилно и затова уж ги мразиш.Ако не си такъв не виждам защо трябва да мразиш някой бе з да ти е направил нищо.

коч компанията или по-скоро меките китки почнаха да се нападат кой е по-голям гей от другия

Цитирай Първоначално написано от kalinKalin
    Мразиш ги що?Щот май те кефи някой ама знаеш че е неправилно и затова уж ги мразиш.Ако не си такъв не виждам защо трябва да мразиш някой бе з да ти е направил нищо.
    По-принцип шото е некво адски гнусно...

Град
    loveCh
    Щот сте отвратителни правите се на тарикати а всъщност сте п*тки
    Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Аз не съм правил нищо с момче,но дори да съм то си е гнусно за мен.теб никой не ти прави нищо,не знам откъде знаеш че е гнусно или си пробвал.

Цитирай Първоначално написано от wladk0yyy
    Щот сте отвратителни правите се на тарикати а всъщност сте п*тки
    Абе кви тарикати бе,да не мислиш че на всички им личи какви са,знаеш ли колко има дето си лягат с мъже и не им личи,теб кво те боли кои с кои си ляга??

разбрахме ви всички бе момИчета,не се карайте ,ясно е че сте меки китки колкото и се правите на мъжкари.Щом толкова "мъже" разпалено спорите тука е ясно че като чуете думата гей и ви стават пишките

Офффф, от толкова мнения , три на кръст нямаше полезни...Вие някви комплекси ли изкарвате, за забавни ли се мислите? Омфгг...
    По темата : ако не е ебавка, мисля, че си или би или хомо. Може и да е само временно - и аз имах период, в който да се радвам на момичета. При мен отмина, но дори и при теб да не, хич да не ти пука. Много хора може да ти се подиграят, но си запуши ушите - всеки си има живот, живей си твоя както ти харесва.

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Аз не съм правил нищо с момче,но дори да съм то си е гнусно за мен.теб никой не ти прави нищо,не знам откъде знаеш че е гнусно или си пробвал.
    Не съм пробвал, и няма

Цитирай Първоначално написано от Vannesa
    Офффф, от толкова мнения , три на кръст нямаше полезни...Вие някви комплекси ли изкарвате, за забавни ли се мислите? Омфгг...
    По темата : ако не е ебавка, мисля, че си или би или хомо. Може и да е само временно - и аз имах период, в който да се радвам на момичета. При мен отмина, но дори и при теб да не, хич да не ти пука. Много хора може да ти се подиграят, но си запуши ушите - всеки си има живот, живей си твоя както ти харесва.

+ napalno sam saglasna... stiga s teq obidi.. dori i da e gei nqmame prawo da go sadim takaw e ... i trqbva da se prieme...
    Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv

Re: мъжки проблем

от Скоро забелязах че Се възбуждам и от момчета,Но проблема е Че до сега вече два пъти направо свърших в гащите като гледах един съученик.Мога ли да го преодолея това сам или лекар трябва?
    Ако бях твои баща какав бои щях да ти метна леле мале.. да имаш син гей си е срам

е той баща му да не мислиш ,че знае,виж че той самия още се чуди какъв е какво да прави

Мега фен Аватара на gandalfepi4

Цитирай Първоначално написано от Onaqdesidetomigimesi
    Ако бях твои баща какав бои щях да ти метна леле мале.. да имаш син гей си е срам
    а аз ако ти бях баща-

да имаш пъпчив пубер дето е готов да насоли някой само щото се е родил различен с едно изречение в което да направи 3 правописни грешки е НАЙ-големия срам честно казано, само да знаеш.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от Onaqdesidetomigimesi
    а аз ако ти бях баща-

да имаш пъпчив пубер дето е готов да насоли някой само щото се е родил различен с едно изречение в което да направи 3 правописни грешки е НАЙ-големия срам честно казано, само да знаеш.
    хехе много си оригинален недеи теи ще зема се разплача

Цитирай Първоначално написано от BabyDesy
    ела при кака си Деси ,да забравиш за мъже,гей щял да става.Ела да ти покажа какво могат жените
    Пак ли ти е, деа...

не ти бе ,ти си безнадежден случай
    Не бе, аз не говора по темата...Имах впредвид, пак ли се регна...Тъпа си кат aNkLegIrL...

Re: axgahxahxha

...

Re: axgahxahxha

Цитирай Първоначално написано от justunique
    Цитирай Първоначално написано от ardtwerfx
    че си педал е ясно, ама поне махни тая гнусна снимка, че ми се досира
    ти затова ли се регистрира-да кажеш че ти се сере???

аз като гледам и ти си се регистрирал само за да ни кажеш че си педал ама ..
    Аз съм споделил проблем във форум за секс,но поне ако не можеш да ми помогнеш не обиждай и нападай.

Не бе, аз не говора по темата...Имах впредвид, пак ли се регна...Тъпа си кат aNkLegIrL...
    Вие не спирате с определенията,една истински открита по форума и на всеки ви пречи,както каза тя лъскайте там,а аз ще добавя лъжете мъненките колко сте вървежни...айде със здраве!

А по въпроса с гея,ми батка явно си,ама ако искаш да пробиш у живота поне донякъде стани травестит и поне кинти да искарваш,друга перспектива аз немога да кажа засъжаление.
    Момчетата повече няма да пишат поговорих си с тях,ще си се вихрят дтугаде.
    Извинявам се ако са казали нещо и са засегнали някой.

Цитирай Първоначално написано от kuler
    Вие не спирате с определенията,една истински открита по форума и на всеки ви пречи,както каза тя лъскайте там,а аз ще добавя лъжете мъненките колко сте вървежни...айде със здраве!

А по въпроса с гея,ми батка явно си,ама ако искаш да пробиш у живота поне донякъде стани травестит и поне кинти да искарваш,друга перспектива аз немога да кажа засъжаление.
    То открита, открита, ама закво почти копира ника и краде снимка?

Чий ник копирам и коя снимка съм откраднала беее???? Ти тотално се побърка !!!

Цитирай Първоначално написано от aNkLegIrL
    Чий ник копирам и коя снимка съм откраднала беее???? Т тотално се побърка !!!
    Не говора за тебе weee, ае мълчи кат незнаеш...

Офф спамер kuler защити мен ,а ти говориш ,че съм крала..... Ти май се обърка от толкова спамене по темите...

Цитирай Първоначално написано от aNkLegIrL
    Офф спамер kuler защити мен ,а ти говориш ,че съм крала..... Ти май се обърка от толкова спамене по темите...
    Днес видях, че той защити BabyDesy и също цитира, това което говоря на нея...Теб просто те споменах, казах ти мълчи...

благодаря на всички ви за смислените отговори и за помощта....толкова конкретни мнения и отговори....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си