.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Сродна душа

Случвало ли ви се е да говорите с даден човек и да имате чувството, че говорите със себе си? Случвало ли ви се е да казва онова, което бихте казали вие, да прави онова, което вие бихте направили? Случвало ли ви се е да погледнете в очите на другия и там да видите своите? Да чувствате този човек все едно живее във вас, сякаш сте едно? Случвало ли ви се е да обичате толкова много, че да чувствате, че без този човек не бихте могли да живеете дори секунда? Случвало ли ви се е да знаете, че този същия не може да живее без вас точно така, както вие не можете без него? Случвало ли ви се е да ви предлагат целия свят, а да искате само един човек? Да знате, че времето е пред вас, че всичко е прекрасно, че ще бъде вечно и това не ви плаши? Да усещате болката на другия, щастието му, сълзите му, усмивките му? Да държите сърцето му в ръце? А всяка сутрин щом отворите очи и го видите до вас да осъзнавате, че няма по- голямо щастие от това да откриеш сродната душа..

[п.п. аз съм широкоскроен човек, така че в темата не става дума само за любов между момче и момиче, има много любови и желая да споделите кой колко обича някой и защо ]
    Имало едно време..

На половината от въпросите ти ми се е случвало
    на втората - не
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Мега фен
    Град
    <3
    Не,но би било дразнещо. Каак така някой ще има думата вместо мен?! Ще мисли като мен и моите думи ще излизат от неговата уста. Не позволявам! ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    с приятеля ми сме така
    If I played you like a toy?

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    "Когато всички мислят еднакво никой не мисли достатъчно."
    Уолтър Липман

"Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш някого без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!"
    Ричард Бах ("Едно")

"Мъдростта на един ум не се измерва по струпаните от него знания, а по способността му да открива нови истини."
    И. Иванов

Смисъла е никакъв... Се едно си говоря сам? По-интерестно ще е ако човека отсреща има друга гледа точка на нещата.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да,случвало ми се е.....със най-добрият ми приятел ..Често се случва да мислим еднакво,да правим едно и също нещо..Като цяло ми се е случвало почти всички въпроси,но някои - Не
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Цитирай Първоначално написано от hopekiller
    Уолтър Липман
    Браво! +9 \/
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

познавам такъв човек.но е хубаво,че поне малко се различаваме...
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не ми се е случвало и не мисля,че искам да ми се случи.Мисля си,че така ще е безинтересно.Някой неща си губят смисъла.

Супер фен Аватара на WrongLife
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Не ми се е случвало и не мисля,че искам да ми се случи.Мисля си,че така ще е безинтересно.Някой неща си губят смисъла.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    "Случвало ли ви се е да говорите с даден човек и да имате чувството, че говорите със себе си? Случвало ли ви се е да казва онова, което бихте казали вие, да прави онова, което вие бихте направили? "
    До тук да. И мразя когато се случва!!!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

по-клиширани въпроси не успя ли да зададеш или да се изразиш по по-банален начин?!

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Да,случвало ми се е и мен лично ме кефи

Супер фен Аватара на nymphadora

Re: Сродна душа

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile

[п.п. аз съм широкоскроен човек, така че в темата не става дума само за любов между момче и момиче, има много любови и желая да споделите кой колко обича някой и защо ]

И СПРЕТЕ С ТИЯ МИНИАТЮРНИ ШРИФТЧЕТА ВЕЧЕ!!Определено не е яко,а и не се чете

Мега фен Аватара на xoxi
    Не!
    Аз съм си единствена и като мен друг няма.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Тц.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от hopekiller
    Уолтър Липман
    Използвано извън контекста това губи всякакво значение. Всъщност автора визира стадния принцип.

Случвало ми се е с 2 познат - страшно умен е, по една или друга причина живеем далеч един от друг, всеки е зает, но винаги ни е интересно, като се засечем. Думите ни естествено не са еднакви, но често се случва да имаме много близки възгледи. И в това няма нищо странно - знанието не е монопол на един откривател. Както на вас може да ви хрумне идея за разказ да речем, така и на някой дру може д аму хрумне същото. Случвало се и ще продължава да се случва. Случило се и с радиото и с още много открития. Така, че нищо чудно....

егати сте хората значи

мисълта ми беше, че когато си влюбен всичко е прекрасно и розово, поне при мене
    Имало едно време..

Покрай тази сродна душа понякога започва да харесва на човека отсреща интересите му, любимите неща , мислите му и прочие. Но не трябва да става абсолютно идентично.Нека да има някаква граница все пак.Би било безралично така един вид.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми да ти кажа така не е интересно .. трябва да има разлика в характерите .. да се допълват взаимно, а не да се повтарят .. иначе много бързо ще ти омръзне човека срещу теб

Фен
    Град
    Варна

Re: Сродна душа

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    Случвало ли ви се е да говорите с даден човек и да имате чувството, че говорите със себе си? Случвало ли ви се е да казва онова, което бихте казали вие, да прави онова, което вие бихте направили? Случвало ли ви се е да погледнете в очите на другия и там да видите своите? Да чувствате този човек все едно живее във вас, сякаш сте едно? Случвало ли ви се е да обичате толкова много, че да чувствате, че без този човек не бихте могли да живеете дори секунда? Случвало ли ви се е да знаете, че този същия не може да живее без вас точно така, както вие не можете без него? Случвало ли ви се е да ви предлагат целия свят, а да искате само един човек? Да знате, че времето е пред вас, че всичко е прекрасно, че ще бъде вечно и това не ви плаши? Да усещате болката на другия, щастието му, сълзите му, усмивките му? Да държите сърцето му в ръце? А всяка сутрин щом отворите очи и го видите до вас да осъзнавате, че няма по- голямо щастие от това да откриеш сродната душа..

Случи ми се преди 3 години и 2 месеца...от тогава ми е всекидневие!
    Дори си имаме своя импретация на "счупеното" сърчице в скайп
    "Моята половина и твоята половина"...а когато ги съберем получаваме нашето сърце Готово да бие и живее...да посрещне всяко приключение,проблем,спънка или щастие което живота може да ни поднесе...защото отделно сме нищо...а заедно можем да покорим света!

П.П:Хриси!Обичам те!
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си